Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

IndyCar

Herta: Nem akarok kivételként megérkezni

Az amerikai versenyző megérti az FIA álláspontját, ugyanakkor szerinte az IndyCart alulértékelik a szuperlicenszpontok szempontjából. Ennek ellenére sem tett még le az F1-ről.

részletek

„Colton fizeti meg az F1 múltbéli kapzsiságának árát”

Több IndyCar-pilótához hasonlóan Alexander Rossi is megszólalt Colton Herta ügyében: szerinte eleve az a gond, hogy egyáltalán szükség volt a szuperlicencrendszer bevezetésére az F1-ben.

részletek

A Red Bull kihátrált Herta mögül

A Red Bull vezetősége mostanra teljesen lemondott arról, hogy Colton Hertát a Formula-1-be hozza át az IndyCarból a 2023-as szezonra. Az amerikai pilóta nem kaphatja meg a szuperlicenszt.

részletek

IndyCar: Palou nyert a nagyot zárkózó Newgarden előtt, Power másodszor bajnok

A leköszönő bajnok sikerét hozta az IndyCar Laguna Seca-i évadzárója, míg a széria trónját a 2014 után újra csúcsra jutó Will Power foglalta el, hiába lett második a riválisa a mezőny végéről indulva.

részletek

Hertát is meglepte az AlphaTauri-lehetőség

Az amerikai júliusban még a McLarennel tesztelt, és nem gondolta, hogy bármelyik más csapat számolna vele. A Portimaóban nyújtott jó szereplés is nyomhatott a latban.

részletek

Ne maradj le semmiről az Olasz Nagydíjon!

Nincs megállás az F1-ben, hiszen máris következik a monzai futam, de lesz ezen felül WEC, IndyCar-szezonzáró, WRC, DTM és Superbike-vb is – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

IndyCar: McLaughlin győzelemmel maradt a bajnoki harcban

Domináns szerepléssel hozta az első helyet Portlandben az új-zélandi. Will Power másodikként futott be, így 20 pontos előnnyel várja a hétvégi szezonzárót, amelyen matematikailag öten lehetnek még bajnokok.

részletek

Esőszünet, Newgarden-siker és remeklő újonc

Josef Newgarden győzelmét hozta az IndyCar idei utolsó oválversenye, aminek köszönhetően a kétszeres bajnok felzárkózott Will Powerre, de a fő szenzációt a második helyezett okozta.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Spielbergben versenyez a MotoGP mezőnye, Belgiumban randevúznak a WRC csapatai, de lesz IndyCar is: mutatjuk a hétvégi menetrendet a közvetítésekkel együtt.

részletek

Magnussen: F1 nélkül is jól éreztem magam

A dán versenyző mesélt a tavalyi szezonról, amikor kiszorult a királykategória mezőnyéből: állítása szerint jól érezte magát, ugyanakkor fájdalmas élmény volt kívülállóként követni a versenyeket.

részletek

IndyCar: Balesetek tömkelege és Dixon-győzelem

Őrült versenyt hozott az IndyCar nashville-i utcai futama, amelyen végül a hatszoros bajnok bizonyult a káosz urának. Ütközésbe keveredett Herta, O’Ward, Newgarden és Grosjean is.

részletek

Az IndyCar is opció lehet Vettel számára

Egy tesztlehetőségre korábban már kapott meghívást az amerikai szériába Sebastian Vettel, ám a szezon végén távozik az F1-ből, így akár az IndyCarban is kiköthet a német pilóta Graham Rahal szerint.

részletek