Steward
Strommer Benjamin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

IndyCar

Ne maradj le semmiről a szezonnyitó Osztrák Nagydíjon!

Bár március közepén jártunk már itt egyszer, de úgy tűnik, végre elrajtol a 2020-as F1-es szezon: mutatjuk, mit mikor és hol lehet nézni a spielbergi hétvégén – és még az IndyCar is versenyezni fog!

részletek

Végre: Elrajtolt az IndyCar szezonja, Dixon nyert

Kettős győzelmet dobott el magától a csapat, de végül izgalmas küzdelemben Scott Dixoné lett az idei IndyCar-szezon első igazi győzelme - végre nem virtuális futamokkal kell foglalkozni...

részletek

Alonso elismerte: az F1-es visszatérés is opció

Először nyilatkozott terveiről a spanyol, amióta szóba hozták a Renault-val: a pilóta három „topkategória” közül fog választani, a Dakaron viszont csak néhány év múlva tervez újra indulni.

részletek

Binotto: Beszállhatunk az IndyCarba már 2022-ben

A Ferrari végül rábólintott a költségvetési plafon csökkentésébe, de hogy ne kényszerüljön leépítésekre, más programok lehetőségét is vizsgálja: ezek közül az IndyCart nevesítette a csapatfőnök.

részletek

Andretti az IndyCarba csábítaná a Ferrarit

Az 1978-as F1-es világbajnok és korábbi Indy 500-győztes szerint a maranellóiak jelenléte növelné az érdeklődést az amerikai széria iránt – igaz, az érkezésükhöz módosítani kellene a szabályokon is.

részletek

A cél: Az F1 legyen olyan változatos, mint az IndyCar

Tíz győzelmi esélyes pilóta minden futamon, ráadásul úgy, hogy olykor még egy ezen a körön kívül álló versenyző is le tudja aratni a babérokat? Ilyen változatossági szintre törekszik a Formula-1 Zak Brown elmondása szerint.

részletek

Halálos fenyegetésig fajult a szimulátoros botrány

Két incidens is nagy port kavart a hétvégi iRacing-futam után, egy IndyCar-újságíró szerint azonban egyes rajongók odáig mentek, hogy fenyegető üzeneteket írtak a vétkes pilótá(k)nak.

részletek

Már tudjuk, hol nem fog versenyezni Alonso jövőre

A spanyol eldöntötte, hol szerepel 2021-ben. Egyelőre nem árulja el, csak azt, hogy nem a Formula-1-ben és nem az IndyCarban. Visszatérni az F1-be az új szabályok miatt akart.

részletek

A botrányhős Ferrucci nem érti a virtuális vitákat: „Ez csak játék!”

Az Egyesült Államok virtuális versenyszférája eddig igencsak termékeny táptalaja a botrányoknak. Santino Ferrucci, a valós élet egyik legnagyobb balhékirálya is szándékosan okozott balesetet az online világban, de nem érdekli.

részletek

Norris már az online futamra is úgy készül, mint a valósra

Az autósportos szimulációk világa bizonyos szempontokból már nagyon hasonlít a valós viszonyokhoz – Lando Norris elmondása szerint legutóbb már hasonló alapossággal tudott felkészülni egy versenyre, mintha egy igazi pályán járt volna.

részletek

Norris Amerikába vágyik, bejelentkezett az Indy 500-ra

A McLaren fiatalja látókörében nem csak a Formula-1 szerepel. Virtuálisan már megmérette magát az IndyCarban, a jövőben valamikor a valóságban is megtenné.

részletek

Első nekifutásra elverte a teljes IndyCar-mezőnyt Lando Norris

Vendégként szerepelt a brit F1-es a tengerentúli bajnokság e-sport szériájában, amelynek különlegessége, hogy a valódi rajtrács minden versenyzője indul.

részletek
Olvastad már?