Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

IndyCar

„Hazudik, akinek nem az F1 az álma!”

Ahogy a McLaren terjeszkedik más sorozatokba is, úgy fedez fel tehetségeket, akiket aztán hírbe is hoznak az F1-es alakulattal. Az IndyCar-neveltjük, Pato O’Ward áll a legközelebb ehhez.

részletek

Andretti: Grosjean nem véletlenül sikeres

A Formula-1-ben nem váltotta meg a világot, de ezen kívül, ahol csak megfordult, jól szerepelt a veterán francia. Még az 1978-as világbajnok, Mario Andretti figyelmét is magára vonta idén.

részletek

Ismert gyártó csatlakozhat az IndyCarhoz

Újabb motorpartner érkezhet az IndyCar bajnokságába, miután a hírek szerint a jelenlegi két beszállító mellé a Toyota is szeretne csatlakozni. Ennek okai az új szabályokban keresendőek.

részletek

Alex Palou az IndyCar új bajnoka

Colton Herta a 14. helyről zárkózott fel és nyerte meg a szezonzárót Josef Newgarden és Scott Dixon előtt, a bajnoki címet azonban így is Alex Palou szerezte meg.

részletek

Ne maradj le semmiről az Orosz Nagydíjon!

Szocsiban folytatódik az F1-es szezon, ráadásul ezúttal a Formula-2 és a Formula-3 is elkíséri a száguldó cirkuszt – de emellett zárul az IndyCar-idény, és lesz Superbike, TCR Europe és Kamion-Eb is.

részletek

Grosjean újjászületett: „Majdnem elsírtam magam”

Hatalmas üdvrivalgás fogadta a hétvégi Laguna Seca-i futamon parádés hajrá után harmadik IndyCar-dobogóját megszerző ex-F1-es francia pilótát, aki el is érzékenyült ettől.

részletek

Herta nyert, Grosjean parádés hajrával dobogón

A pole-ból induló amerikai csak a bokszkiállások idejére adta át a vezető helyet Lagunában, a legnagyobb versenyt azonban a bajnoki cím felé nagyot lépő Palout is majdnem elkapó francia produkálta.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

F1 híján a motoroké lesz a főszerep az előttünk álló napokban, de azért minőségi autóversenyből sem lesz hiány - mutatjuk a hétvégi menetrendet és a tv-közvetítéseket.

részletek

Győzelmét és bajnoki esélyét is megmentette Portlandben Palou

A szinte a semmiből érkező jó eredményt nem csak az F1-ben láthattunk vasárnap. Az IndyCarban Alex Palou úgy került az élre a versenyen és a bajnokságban is, hogy az sokáig reménytelennek tűnt.

részletek

Sprinttel kavart Olasz Nagydíj: ne maradj le!

Nincs megállás az F1-ben, jön Monza a második sprintkvalifikációval, de ezen kívül lesz többek között MotoGP és IndyCar is – mutatjuk a hétvége menetrendjét a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Indycar: Newgarden nyert, O'Ward átvette a vezetést a pontversenyben

Josef Newgarden bejelentkezett harmadik bajnoki címéért, miután megnyerte a WWT Racewayen rendezett 500-as versenyt, a pontversenyben pedig O’Ward vette át a vezetést.

részletek

„Az F1 csak Instagram-fotókhoz jó, nem győzelmekre”

Ez a véleménye az IndyCar idei bajnoki pontversenyét vezető Alex Palou-nak, aki ugyan elismeri, hogy az F1 a királykategória, de úgy érzi, versenyzőként sokkal boldogabb az amerikai szériában.

részletek
Olvastad már?