DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

IndyCar

A csapatkultúra az Andretti gyengesége jelenleg

Az F1-be vágyó istállónak egy területen biztosan javítania kell, ha helyt akar állni a legnagyobbak között: az IndyCarban a szervezettség elmarad más csapatokhoz képest.

részletek

Így kombinálja az IndyCart az F1-gyel 2023-ban Alex Palou

A Ganassi és a McLaren csapatokkal kettős szezonja lesz az amerikai széria 2021-es bajnokának. F1-es nagydíjakon csak szeptembert követően jelenik meg.

részletek

Ez vár ránk 2023-ban: versenynaptárak

Az F1-től a MotoGP-n át a WRC-ig: egy helyre gyűjtöttük a legfontosabb nemzetközi autó- és motorsportos szériák idei, minden eddiginél sűrűbb menetrendjét.

részletek

Bejelentette Alex Palou F1-es szerződését a McLaren

Az IndyCar-bajnok versenyző 2023-ban a wokingiak F1-es alakulatának tartalékja lesz majd, a tesztprogram során meggyőzte az illetékeseket arról, hogy érdemes szerződést adni neki.

részletek

Pilótát cserél a Zengő, Hamilton tiszteletbeli brazil állampolgár lett – ez történt ma

Kicsi az esély arra, hogy Latifi és Ricciardo az IndyCarban kössön ki, a Zengő lecseréli Rob Huffot, Hamiltont pedig Brazíliában tüntették ki – egy csokorba gyűjtöttük a november 8-a híreit.

részletek

Latifi csak egy esetben lenne tartalékpilóta

Ha lenne esélye visszatérni a mezőnybe, akkor szívesen bevállalná a tartalékos szerepet Nicholas Latifi, aki adott esetben az IndyCart is fontolóra venné. A kanadai részletezte a lehetőségeit.

részletek

Ricciardo nem lelkesedik az IndyCarért

A korábbi Formula-1-es versenytárs, idei Indy500-nyertes Marcus Ericsson elmondása szerint Daniel Ricciardo nem valószínű, hogy az IndyCarban folytatja jövőre.

részletek

Palou: Unfair a szuperlicensz rendszere

Az IndyCar 2021-es bajnoka szerint az FIA által felállított követelményrendszer igazságtalan azokkal szemben, akik a megszokott iránytól eltérő módon kívánkoznak a Formula-1-be.

részletek

Ganassi szívesen látná az IndyCarban Bottast

Nem zárta ki egy héttel ezelőtt az USA Nagydíj előtt Valtteri Bottas, hogy egyszer kipróbálja az IndyCart is, Chip Ganassi pedig nem várt sokáig, azonnal jelezte igényét a finn versenyzőre.

részletek

Sajtó: Aláírt az IndyCar topcsapatához Latifi

Az USA-ból származó információk szerint a kanadai a Ganassi negyedik autójával fog versenyezni a 2023-as szezonban – ezzel az üléssel hírbe hozták Kimi Raikkönent is.

részletek

Jimmie Johnson visszavonul a teljes éves versenyzéstől

Egyik szériában sem vállal már teljes szezont 2023-tól kezdve a NASCAR hétszeres bajnoka, aki tavaly óta az IndyCar mezőnyét erősítette, a versenyzéstől pedig továbbra sem távolodik el teljesen.

részletek

Herta: Nem akarok kivételként megérkezni

Az amerikai versenyző megérti az FIA álláspontját, ugyanakkor szerinte az IndyCart alulértékelik a szuperlicenszpontok szempontjából. Ennek ellenére sem tett még le az F1-ről.

részletek