Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 6. szombat

IndyCar

Ikonikus amerikai pályát gyakorol a szimulátorban Grosjean

Az IndyCar egyik legjellegzetesebb versenyhelyszínét, Laguna Secát tanulja a szimulátorban Romain Grosjean. Jellen állás szerint a szezon utolsó előtti futamát tartják a kaliforniai aszfaltcsíkon, a francia viszont rövidesen élesben is tesztelni fog a pályán a Dale Coyne Racinggel, miután múlt héten a Barber Motorsport Parkban teljesítette az első köröket balesete óta.

részletek

A baleset óta Haas nem támogatja Grosjeant

Gene Haas eleinte szponzorálta volna Romain Grosjean IndyCar-karrierjét, de aztán jött a borzalmas bahreini baleset. Azóta a csapattulajdonos inkább otthon, bezárva tartaná a pilótát.

részletek

Grosjean: S***fej csapattárs voltam

Már első tesztnapján megkezdte a barátkozást a versenytársakkal Romain Grosjean az IndyCarban. Csapattársának megígérte, jóban lesznek. A franciának tetszik a barátságosabb közeg, nem ehhez szokott hozzá.

részletek

Grosjean első látásra megszerette az IndyCart

Az autóról, a pályáról és a bajnokság közvetlenségéről is pozitívan nyilatkozott Romain Grosjean az IndyCarban töltött első tesztnapja végén. A balesetben megégett keze jól bírta a gyűrődést, bár még kicsit érzékeny.

részletek

Grosjean: Kétszer is törött kézzel álltam a dobogón

Romain Grosjean jelenleg versenyt fut az idővel, hogy teljesen felépüljön első IndyCar-tesztjére, melyre február 22-én kerülne sor. A francia elárulta, korábban még törött csonttal is versenyzett.

részletek

Grosjean behajtja a búcsútesztet a Mercedesen

Nem felejtette el Toto Wolff felajánlását, fel fogja hívni a csapatfőnököt. Arról is beszélt, családi döntés volt, hogy a veszélyesnek tartott oválpályákra nem vállalkozik az IndyCarban.

részletek

Eldőlt, hol tér vissza a versenyzéshez Grosjean

Az F1-ből a horrorisztikus bahreini bukásával búcsúzó francia pilóta bejelentette, hogy a korábbi híreszteléseknek megfelelően az IndyCarban folytatja a karrierjét – viszont az oválokat kihagyja.

részletek

A Ferrariban és az IndyCarban is majdnem kikötött Button

Két meghiúsult váltást idézett fel a korábbi F1-es bajnok. 2013-ban a Ferrari színeiben versenyezhetett volna, 2021-ben pedig a tengerentúlon a McLarennel. Utóbbi tervet közvetve a koronavírus hiúsította meg.

részletek

„Montoya az egyik legnagyobb tehetség”

A McLaren számára nem is volt kérdés, a jövő évi Indy 500-on kivel akar futamot nyerni. A csapatfőnök a valaha látott egyik legnagyobb tehetségek tartja Juan Pablo Montoyát.

részletek

Mégis nyit a Ferrari az IndyCar felé?

Nemrégiben az olasz szaksajtó arról cikkezett, hogy a Ferrari lemondott az IndyCar-projekt indításáról, azonban Szahírban Mattia Binotto megerősítette: a terv nagyon is él, de nem a közeli jövőre vonatkozóan.

részletek

Hiába Newgardené az őrült finálé, Dixon hatodszor bajnok

Elképesztően izgalmas és fordulatos versenyt hozott az IndyCar idei utolsó futama St. Petersburgben, amelyen azonban hiába győzött fő kihívója, az új-zélandi hatodszor is felért a csúcsra.

részletek

Miért marad Indyben az F1-ből kiszálló Honda?

Két, a Honda által kommunikált célok fényben ellentmondásos hír került napvilágra nemrég a japán gyártó autósporttevékenysége kapcsán. Az F1-es program vezetője most betekintést ad a motivációkba.

részletek
Olvastad már?