DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

IndyCar

Schumacher az F1 miatt nem ment az IndyCarba

Az IndyCar és a Super Formula is szerepelt a lehetőségei között, de ez lehetetlenné tette volna az F1-es szerepvállalást – erről beszélt Mick Schumacher.

részletek

F1, MotoGP, WEC, WRC és a többiek: 2024-es versenynaptárak

Indul az új esztendő, indulnak az új szezonok: egy helyre gyűjtöttük a legfontosabb nemzetközi szériák idei menetrendjét – ez vár ránk 2024-ben!

részletek

Max Verstappen az Év Autóversenyzője, Palou, WEC- és WRC-sztárok a legjobbak között

Csak hat F1-es pilóta került be az év húsz legjobb autóversenyzője közé, de a dobogót kisajátította a királykategória.

részletek

Ők voltak 2023 legjobb nem F1-es pilótái

Két IndyCar-pilóta, hat hypercaros menő és a ralivilágbajnokság két legjobbja – ők végeztek az első tíz helyen az év legjobb nem F1-es pilótáinak listáján.

részletek

Retro – Dan Wheldon tragédiája

A brit IndyCar-pilóta rengeteg szurkoló kedvence volt karrierje során, 2011. október 16-án azonban beugróként végzetes balesetet szenvedett a Las Vegas Motor Speedwayen.

részletek

Egy IndyCar-pilóta szerint Palou jobb, mint Verstappen

Nem akar kritikákat Max Verstappen szurkolóitól, de számára Alex Palou a világ legjobb autóversenyzője. Az ovál miatt más szintet jelent az IndyCar.

részletek

Scott Dixon nyerte az IndyCar szezonzáróját

Dixon győzelmével ért véget a 2023-as IndyCar-szezon, a bajnok Alex Palou dobogós eredménnyel zárt: ez történt az utolsó futamon.

részletek

Palou már nem sok esélyt lát az F1-re

A második IndyCar-bajnoki címét vasárnap bebiztosító Alex Palou úgy érzi, minimális esélye van csak az F1-be szerződésre – viszont elkezdte írni „a könyvet”.

részletek

MotoGP, WEC, WRC, IndyCar: a hétvége menetrendje

F1-es futam ugyan nem lesz, de így sem fogunk unatkozni szeptember második hétvégéjén: a fentieken túl lesz még Superbike, NASCAR és Kamion-Eb is.

részletek

„Egy nap majd megírom a történetet” – Palou a McLaren-botrányról

Ő most a bajnokságra koncentrál, nem akarja, hogy úgy eltérítse az ügy, mint 2022-ben. Egyszer majd talán könyvet ír erről az időszakról.

részletek

Alonso a veszély miatt nem ment az IndyCarba

A pandémia kezdetén Alonso elgondolkodott, hol folytassa: a Le Mans-t és a WEC-t már megnyerte, a Dakarra később vágyott vissza, így két lehetőség maradt…

részletek

Az F1-es Holland Nagydíj teljes menetrendje

Véget ér a nyári szünet, Zandvoortban folytatódik az F1-es idény, de emellett ismét lesz TCR és indul a véghajrá az IndyCarban – mutatjuk a programot.

részletek