Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Raikkönen

F1-Archív: Alonso szelektív memóriája

Olykor nemcsak a nosztalgiázásra és az F1 egy-egy emlékezetes jelenetének felidézésére alkalmas F1-Archív sorozatunk, de néha akár bizonyítékként is szolgálhat egy jelenbeli kijelentése megerősítésére, vagy épp cáfolására.

részletek

Raikkönen egy kapcsoló miatt hajtott Giovinazziba

A Portugál Nagydíj második körének kezdetén Kimi Raikkönen nemes egyszerűséggel hátulról nekiment csapattársának, majd az autója alá szoruló első szárny miatt a kavicságyban kötött ki. Ő hibázott.

részletek

Főnöke egy világbajnokhoz hasonlította Russellt

Josh Capito 2001-ben a Saubernél dolgozott, amikor Kimi Raikkönen megérkezett a csapathoz. 20 évvel később George Russellben olyan tulajdonságokat lát, amelyek a fiatal finnben is megvoltak.

részletek

F1-Archív: Védik a McLaren rosszfiúit

Egyik évben Montoyát, a következőben már Alonsót – előbbi Schumacherrel is vívott egy parázs szócsatát ezen a napon. Hakkinen visszavonulása, Raikkönen pénzbírsága és Bianchi tesztje is szerepelt az F1-es hírekben április 26-án 2000 óta.

részletek

Ki házas és ki szingli az F1-es mezőnyben?

Hány versenyzőnek van felesége, és hányan vannak azok, akik már egy váláson is túl vannak? Infografikán mutatjuk a jelenlegi mezőny – igencsak aránytalan – eloszlását a családi állapotuk szerint.

részletek

Büntetés hozta meg Alonso első pontját

Sem szárazon, sem vízen nem igazán ment az Alpine versenyautóinak, a kétszeres világbajnok sem brillírozott, végül Kimi Raikkönen büntetésének köszönhetően mégis kettős pontszerzés lett a jutalom.

részletek

Raikkönen abszurd büntetés miatt bukta pontjait

Kimi Raikkönen a kilencedik helyen ért célba az Emilia-Romagna-i Nagydíjon, azonban a verseny után harminc (!) másodperces büntetést kapott, egészen komplikált okokból, így bukta pontjait.

részletek

Raikkönen célba vette a pontszerzést Imolában

A Bahreinben látott egyértelmű előrelépésük után az Alfa Romeo pilótája bízik benne, hogy a második futamon már az első tízbe is be fog férni – de persze tudja, hogy ez nem lesz könnyű.

részletek

F1-Archív: Schumacher felemás napjai

Az elmúlt 25 év április 13-áin a szokásosnál is több hír szólt Michael Schumacherről: siker az időmérőn és szabadedzésen, pletyka a visszavonulásról, kiesés az első kanyarban, dicséret Irvine-tól.

részletek

F1-Archív: Raikkönen eljegyzi kedvesét

Persze még nem a mostani kedveséről van szó - ilyen és sok más hír is napvilágot látott április 9-én az elmúlt húsz évben, ezekből igyekeztünk válogatni, minden évből egyet.

részletek

„Nem is adta a tévé” – A versenyzők első emlékei az F1-ről

Raikkönen 1986-ban, Russell csak 2009-ben látta első F1-es versenyét. Verstappen a paddockban nőtt fel, Alonsóéknál még a tévé sem közvetítette. A mezőny tagjai idézik vissza életük talán legmeghatározóbb pillanatát.

részletek

F1-Archív: Raikkönen kipróbálná a MotoGP-t

Alonso hazugnak bélyegezte a McLarent, az ellenfelek kizárták volna a Toro Rossót, Heidfeld úgy gondolta, neki kellene Raikkönen helyén ülnie, zajlottak a Bahreini Nagydíjak: ezek voltak április 3-án az F1 hírei.

részletek
Olvastad már?