Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Raikkönen

„Seb és Antonio” került közel Raikkönenhez

Az F1-től búcsúzó Jégember szerint két emberrel volt igazán jó viszonyban az utóbbi időben: a legutóbbi két csapattársával.

részletek

Raikkönen: Lehet, hogy ez volt az utolsó versenyem

Az F1-től visszavonult finn versenyző szerint könnyen megeshet, hogy a tavalyi szezonzáró volt az utolsó profi megmérettetése karrierjében – az biztos, hogy sűrű programot sehol nem fog vállalni.

részletek

Eladja exkluzív Ferrariját Kimi Raikkönen

A hírek szerint az F1-es versenyzéstől egy hónapja visszavonult Jégember közel kétmillió euróért kínálja eladásra a Ferrari F12 TDF-jét, amelyből alig nyolcszázat gyártottak a világon.

részletek

F1-Archív: Raikkönen otthonra talált?

Barrichello világbajnok akar lenni, megérkezik Montoya, visszatér Schumacher - január 14-ei F1-es hírek a 21. századból.

részletek

Ecclestone: Raikkönen nem volt robot

Az F1 korábbi első számú embere szerint Kimi Raikkönen volt az egyik utolsó olyan versenyző, aki nem viselkedett robotként. Bernie Ecclestone úgy véli a finn pilóta mindig őszinte és egyenes volt.

részletek

F1-Archív: Verstappen közmunkán

Vezetőváltások a Renault-nál, Chilton és Bernoldi új szerződést kap, Kubica ismét eltörhette a lábát, Schumacher GP2-es autót tesztel a visszatérés előtt, Andretti 60 évesen indulhat Le Mans-ban: ezek voltak január 11. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Paddy Lowe távozik a Mercedestől

A Mercedes technikai igazgatója távozik a csapattól, míg Andreas Seidl csatlakozik a McLarenhez. Kimi Raikkönen pedig továbbra is csak Kimi Raikkönen. Mutatjuk, mik történtek még az elmúlt két évtizedben, január 10-én.

részletek

Kellemesen csalódott Raikkönenben a Ferrari-junior

Az Alfa Romeo tartalékosa, Callum Ilott megerősítette, a visszavonuló finn nem szószátyár, ha személyes dolgokról van szó. Ilott születésnapján mégis meglepte a fiatalt egy megnyilvánulásával.

részletek

Raikkönen: Talán többet be sem lépek a paddockba

Még nem tudja megmondani, mennyire fog hiányozni neki az F1, de azt ismét elmondta a visszavonult finn, hogy számára sosem a versenyzés jelentette a teljes életet, mindig volt valami fontosabb.

részletek

F1-Archív: A Ferrarit vagy Toyotát választja Raikkönen?

Két csapat bejelentkezett a McLaren finnjéért, a Sauber cunami miatt törölte autóbemutatóját, Schumacher menedzsere figyelmeztet a téves hírekre, Palmer szerint nem árt meg másfél év kihagyás: ezek voltak az F1-es hírek január 4-én 2000 óta.

részletek

Alonso: Sok dologban egyetértek Kimivel

A két legendás pilóta hasonlóan látja az F1 világát - hajlamosak nevetni azon, hogy mennyire hamis ez a közeg és mennyire buborékban vannak ők, versenyzők. Raikkönent nagyon őszinte embernek tartja.

részletek

Raikkönen: Húsz év alatt sok minden változik

Kimi Raikkönen pontosan tudja, hosszú F1-es pályafutása során veszített sebességéből, de sosem tudott rájönni, mi változott pontosan ez alatt a 20 év alatt. Abban azonban biztos, hogy történt valami.

részletek