Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Raikkönen

F1-Archív: Nem Raikkönen megy a Red Bullhoz

A Ferrarit megvádolták, Lauda keményen ostorozta egykori csapatát, Michael Schumacher rekorddal szerzett bajnoki címet, Ralf Schumacher fellebbviteli tárgyaláson bizonygatta ártatlanságát, Raikkönen egy évvel hosszabbított: ezek voltak az F1-es hírek augusztus 19-én.

részletek

Tökéletes a kapcsolat Raikkönen és az Alfa között

Az Alfa Romeo csapatfőnöke rámutatott, hogy megvan a kémia a 2007-es világbajnok és a svájci középcsapat között, már a tárgyalások során lefektették a feltételeket, így senki nem csalódott.

részletek

F1-Archív: Büntetés 13 másodperc után

A Mercedes nem szól bele abba, mit csinál szabadidejében Hamilton, Rosbergnek nagy jövőt jósolnak, az újonc Raikkönen a három topcsapat egyikébe vágyik, Frentzen a Hungaroringről egyenesen a kórházba ment. Ezek voltak augusztus 16. hírei az elmúlt két évtizedben.

részletek

Ma sem szereti jobban a médiakötelezettségeket Raikkönen

A 39 éves finn közismerten idegenkedik az F1-et övező felhajtástól. Az Alfa Romeóhoz igazolva sok teher hullott le a válláról, de továbbra sem szerette meg az újságírókat. Bezzeg anno, amikor ralizott…

részletek

Alfa: Ha így folytatjuk, hamarosan elkaphatjuk a McLarent is

Az Alfa Romeo csapatfőnöke az eddigi fejlődést látva bízik abban, hogy a második félévben Kimi Raikkönen és Antonio Giovinazzi már a McLarenekkel is csatázhat. Komoly hátrányt dolgoztak le.

részletek

Zehnder: Raikkönen utasítások nélkül vezet

Az Alfa Romeónál versenyző Kimi Raikkönennel több, mint elégedettek a csapatnál, aki a menedzser, Beat Zehnder elmondása szerint magától tudja, mikor milyen beállítást kell változtatni verseny közben.

részletek

Raikkönen, a válság, a cigi és az alkohol

2013-ban, egy magánéleti mélypont során csúcsra járatta magát Kimi Raikkönen, ami a bulizást illeti. Az alkohol és a cigaretta is mindennapjai részévé vált, egészen furcsa tizenhat napon volt túl.

részletek

Raikkönen: A sz*ros pontok nem fedik a valóságot

A Jégember úgy gondolja, a begyűjtött pontok száma, nem igazán fedi a valóságot az Alfa Romeo csapatának teljesítményét illetően. Saját stílusában fogalmazta meg, mi erről a véleménye.

részletek

Raikkönen: Az Alfa tudja, ha nyafognak, már itt sem vagyok

Az Alfa Romeo nagy fogást csinált Kimi Raikkönen megszerzésével. A 2007-es világbajnok szabhatja a feltételeket és esze ágában sincs felhagyni a veszélyes sportokkal és hobbikkal.

részletek

Raikkönen a Hungaroringen is kiválóan vezetett

Mivel az élen végig óriási csata zajlott a győzelemért, kevesen figyeltek fel Kimi Raikkönen kitűnő teljesítményére a középmezőnyben, amivel Bottas előtt végezve hat értékes pontot zsebelt be.

részletek

Raikkönen: Amikor igazán kellett, odatettem magam

Az Alfa Romeóval a tizedik helyre kvalifikálta magát Kimi Raikkönen, amivel kissé elégedetlen, azonban saját teljesítményén nem talált kivetnivalót a 2007-es világbajnok. A McLaren ellépett tőlük.

részletek

Raikkönen: A Red Bull sz*r rajtjai miatt tűntünk szabálytalannak

Érdekes feltételezett szabályszegés miatt büntették meg Németországban a két Alfa Romeót, ezért kettős pontszerzést buktak el. Kimi Raikkönen szerint azonban nem ők rajtolnak jól, hanem mások rosszul.

részletek
Olvastad már?