Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

Raikkönen

Raikkönen: 40 lettem? És akkor mi van?

A jelenlegi F1-es mezőny rangidőse, Kimi Raikkönen a mai napon tölti be 40. életévét. Nem is adhatott volna kimisebb választ, mikor azt kérdezték, mit mondana 21 éves önmagának.

részletek

Raikkönen nem érti az Alfa problémáit

A 2007-es F1-es világbajnok szerint a lágy gumikon hirtelen minden jónak tűnt, de addig kész szenvedés volt az autó - a baj az, hogy fogalma sincs az okokról, nem érti a helyzetet.

részletek

Raikkönen: Mire megjött a tempónk, elment mellettünk a verseny

Tovább tart az Alfa Romeo és Kimi Raikkönen vesszőfutása 2019 második felében. A finn zsinórban ötödik versenyén sem szerzett pontot, mire pedig megtalálták a tempójukat, elbukták a versenyt.

részletek

Ezért nem büntették Vettelt a rajtnál

A Ferrari német pilótája szemmel láthatóan bemozdult a lámpa piros jelzésénél, mégis megúszta büntetés nélkül. Legutóbb Kimi Raikkönent elmeszelték hasonlóért, mégis teljesen más a két eset.

részletek

Raikkönen: Borzasztóan szoros a középmezőny

Minden csapat előre eltervezett programjára hatással van a tájfun miatt elhalasztott kvalifikáció, ez alól pedig az Alfa Romeo sem kivétel. A hullámvölgyben lévő Raikkönen végre pontot szerezne.

részletek

Raikkönen: Régen még esőben is versenyeztünk!

Kimi Raikkönen a régi szép időkre emlékezik, Sebastian Vettel pedig a nézőkre leselkedő veszélyekre gondol a Japán Nagydíj felé közelgő tájfun kapcsán. Csütörtökön még a versenyzők sem tudják, milyen viszonyokra készüljenek.

részletek

Nem pánikol a gyengélkedő Raikkönen

A Magyar Nagydíj óta nem szerzett pontot az Alfa Romeo veterán pilótája. Bár a visszaesés pontos oka ismeretlen, a finn szerint nincs szó súlyos problémáról, ezért bármikor visszatérhetnek a korábbi erős formához.

részletek

Raikkönen: Vissza kell nyernünk a jó formánkat

Csak öt futam van hátra az F1-es szezonból, így az Alfa Romeónak egyre kisebb az esélye, hogy előrébb lépjen a tabellán a 8. helyről, de Raikkönen szerint ha véget ér a pechsorozatuk, lehetséges.

részletek

F1-Archív: Raikkönen bajnokhoz méltón segítse Massát!

Alonso távozni készül a Ferraritól, kiújult Raikkönen hátfájása, Villenueve jót nevetett az indianapolisi befutón, Jos Verstappen a vádlottak padján testi sértés miatt: október 3. F1-es hírei.

részletek

Raikkönen: Véget kell vetnünk ennek a rémálomnak

A finn Kimi Raikkönen válaszokat vár az Alfa Romeótól arra, miért estek vissza ennyire drámaian a Magyar Nagydíj óta. A Jégember pontot sem szerzett a nyári szünetet követően, de ő is hibázott.

részletek

Raikkönen a hibás a Q1-es kiesésért, Giovinazzi Q3-közelben

A finn is bevallja, ezt ő szúrta el: gyorskörén elhibázott egy kanyart, így épp Giovinazzi előzte meg – aki nem volt messze a Q3-ba kerüléstől sem, és újabb pontszerzést vizionál az Orosz Nagydíjon.

részletek

Raikkönen sokkal korábban vissza akart vonulni

A 2007-es világbajnok tizennyolc évvel ezelőtt kezdte pályafutását és továbbra is a mezőny tagja. Pedig régebben még úgy gondolta, hogy ennél sokkal korábban fogja szögre akasztani sisakját.

részletek
Olvastad már?