Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 23. csütörtök

Raikkönen

Raikkönen: Nem érdekel, mit gondolnak rólam a finn rajongók

Räikkönen őszintén beszélt kétlakiságáról, arról, mit érez Svájc és Finnország iránt, valamint, hogy mit tart fontosnak a gyermekei jövőjével kapcsolatosan, akik akár táncolhatnak is, ha úgy érzik.

részletek

Amit Raikkönen jobban élvez az Alfa Romeónál, mint a Ferrarinál

Vezetni ugyanúgy kell a középmezőnyben is, mint a legelején, jegyezte meg szokásos stílusában a finn: idei istállójánál azonban sokkal szabadabbnak érzi magát. A 39 éves pilóta nem tartja magát csapatvezérnek.

részletek

Raikkönen: A legjobbkor jön számunkra a teszt

Kimi Raikkönen érthető módon nincs megelégedve a Spanyol Nagydíj végeredményével, miután ez volt idén az első verseny, melyen az Alfa Romeo finn pilótája nem tudott pontot szerezni.

részletek

Raikkönen: Nem vagyok boldog

A szombati szabadedzéshez képest jócskán alulteljesített az Alfa Romeo az időmérőn, Raikkönen és Giovinazzi csak a 14. és 18. helyen végzett. Nem egy nagy, hanem sok kis probléma miatt gyengélkedett a csapat.

részletek

Alfa Romeo: Felemás napot zártak a pilóták

Felemás napot zártak az Alfa Romeo versenyzői a Spanyol Nagydíj pénteki szabadedzéseit követően. Raikkönen sok problémával küzdött, Giovinazzi viszont rendkívül derűlátó a hétvégét illetően.

részletek

Raikkönen: Nem vagyok én vezér

Kimi Raikkönen remekül érzi magát az Alfa Romeónál és jól is teljesít. Bár sokan a kiscsapat vezérének tartják, ő maga azonban nem gondolja, hogy annyira fontos szerepe lenne az istállónál.

részletek

Ecclestone: Tévedtem Leclerc-rel kapcsolatban

Bernie Ecclestone elismerte, alábecsülte Charles Leclerc képességeit, sokkal jobb, mint gondolta. A Ferrari jól tette, hogy lecserélte Kimi Raikkönent, a monacói ugyanis remekel.

részletek

Raikkönen: Ez egy sikeres hétvége lehet

Ötödik versenyére készül Kimi Raikkönen az Alfa Romeóval. Eddig minden futamon pontot szerzett, remekül áll a „B-ligában” és úgy véli, Barcelonában is jól szerepelhet a 2007-es világbajnok.

részletek

Raikkönen fia versenyezni akar, egy bökkenővel

A négyéves Robint inkább a motorok érdeklik – apja megpróbálja átszoktatni gokartra, de azt mondja, ha gyermeke táncolni akar, akkor is támogatni fogja.

részletek

Szuperizgalmas bajnokság a nagyok árnyékában

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eljátszunk a gondolattal, hogyan nézne ki az F1 a három nagycsapat nélkül: következik a B-liga összefoglalója Raikkönen remeklésével és a Renault égésével.

részletek

Raikkönen: Ennél gyorsabbak is lehetünk

Nem szerepel rosszul az Alfa Romeóval Kimi Raikkönen, a finn azonban egyelőre elégedetlen. Úgy véli, még egyszer sem sikerült mindent kihozniuk az autóból, ennél több is van az Alfában.

részletek

Ha Raikkönen F1-es játékokkal játszana…

A népszerű sorozatban szerepelt már Vettel és Bottas, alighanem a legnagyobb durranás azonban most jött: ilyen lenne, ha Kimi Raikkönen Formula-1-es játékokkal játszana!

részletek
Olvastad már?