Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 27. vasárnap

Raikkönen

Sajtó: Raikkönen újra aláírt az F1-ben

Bár a szakértők arra számítottak, hogy Kimi Raikkönen az idény végén befejezi pályafutását, a legfrissebb sajtóértesülések szerint nem így lesz, a Jégember jövőre is folytatja a Formula-1-ben.

részletek

Raikkönen a rekord küszöbén: Talán egyszer értékelem

Az Orosz Nagydíjon nem csupán Lewis Hamilton egyenlítheti Michael Schumacher 91 győzelmes rekordját, hanem Kimi Raikkönen is beérhet egy csúcsot: Rubens Barrichello 322 nagydíjrajtját.

részletek

F1-Archív: Irvine nem bízik Raikkönenben

Fernando Alonso világbajnok lesz, egy nagy körrel megveri Sebastian Vettelt, Michael Schumacher hibázik, Rubens Barrichello pole-t szerez - szeptember 25-ei hírcsokrunk.

részletek

Raikkönen: Amint visszavonulok, elviszem a feleségem nászútra

Kimi Raikkönen visszavonulása szinte minden szezon végén a legforróbb téma. A veterán finn még mindig örömét leli a versenyzésben, de amint visszavonul, betartja feleségének tett ígéretét.

részletek

Sauber: Kimi már 20 évesen is tudta, hogy mit csinál

Első Formula-1-es csapatfőnöke emlékezett vissza a 20 évvel ezelőtti napra, amikor először adott tesztlehetőséget Kimi Raikkönennek Mugellóban – a finn semmi jelét nem mutatta a tapasztalatlanságnak.

részletek

Az Alfa a pontokat szerző Raikkönent akarja 2021-re is

A Toszkán Nagydíjon megszerezte idei első pontjait Kimi Raikkönen, aki egy büntetés miatt nem tarthatta meg pályán megszerzett pozícióját, de így is kilencedikként zárt. Az Alfa vele akarja folytatni.

részletek

Raikkönen: Ígéretes az eddigi tempónk

Kimi Raikkönen húsz év után tért vissza arra a helyszínre, ahol először tapasztalta meg, milyen egy F1-es autót vezetni. Ígéretesnek érzi az Alfa Romeo eddigi tempóját a Toszkán Nagydíjon a finn.

részletek

„Akkor még semmi nyakizmom nem volt”

Visszaemlékezett élete első F1-es tesztjére Kimi Raikkönen, aki húszéves zöldfülűként olyan teljesítményt nyújtott Mugellóban, hogy arra Michael Schumacher is felkapta a fejét.

részletek

F1-Archív: Raikkönen és a Ferrari másodszor

Button újra gyereknek érzi magát, Piquet Jr. bátran kiáll a Renault ellen, Alonso egyetért Hamilton büntetésével, Takuma Satót fantasztikus tehetségnek tartják. Ilyen F1-es híreket olvashattunk szeptember 11-én 2000 óta.

részletek

Különleges emlék fűzi Raikkönent Mugellóhoz

Sosem versenyzett a toszkán pályán az Alfa Romeo finnje, ám itt teljesítette élete első Formula-1-es tesztjét, amelyen olyan meggyőzően szerepelt, hogy 20 évesen szerződést kapott a Saubertől.

részletek

Raikkönen kioktatja a csapatát: „Hol vannak a paplanok?”

Az Olasz Nagydíj piros zászlóval való megszakításakor Kimi Raikkönen hamar észlelte, hogy kivételesen erős pozícióba került az újraindításra, ezért semmit nem bízott a véletlenre: ő magyarázta csapatának, hogy mit kell csinálni.

részletek

F1-Archív: Raikkönen még nem második számú

A Liberty Media megérkezett az F1-be, a Mercedest érdekli a Brawn GP, Raikkönent még nem állítják be Massa mögé, levelet kaptak a kémkedési ügy miatt a McLaren pilótái: ilyen híreket olvashattunk szeptember 7-én 2000 óta.

részletek
Olvastad már?