Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 19. szerda

Raikkönen

Raikkönen jobb munkát vár az Alfa Romeótól

Kimi Raikkönen abban reménykedik, hogy már a jövő heti Francia Nagydíjra megérkeznek az Alfa Romeo fejlesztései, miután az elmúlt három versenyen nem tudott pontot szerezni a csapat.

részletek

Hülkenberggel tárgyalt a Ferrari

Nico Hülkenberg karrierje egészen másképp is alakulhatott volna évekkel ezelőtt, amikor komolyan tárgyalt a vörös istállóval a folytatásról. Végül azonban a Scuderia Raikkönent választotta.

részletek

Raikkönen továbbra is elégedetlen

Az Alfa Romeo F1-es pilótájának még mindig nem tetszik az autó, amely szerinte nem kiegyensúlyozott és lassú - legalábbis Kanadában ez volt a helyzet, úgyhogy nagyon bízik az érkező fejlesztésekben.

részletek

F1-Archív: Hagyják nyugton a McLaren-Hondát!

Bemutatkozik a Formula-1 hivatalos „sörpartnere”, Schumacher nem adja fel, Brawn szívesen látna nőket az száguldó cirkuszban – az elmúlt két évtized június 9-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

Vettelnél hosszú idő után megtört a jég

Az elmúlt szűk egy évben szinte csak csalódások érték a négyszeres világbajnokot, most azonban megtört egy közel tizenegy hónapja tartó negatív sorozatot Montrealban. Megtör egy másikat is?

részletek

Raikkönen: Nem voltam elég gyors, ennyi

Míg Antonio Giovinazzi karrierje egyik legjobb kvalifikációján van túl, addig Kimi Raikkönen számára pocsékul alakult a Kanadai Nagydíj időmérő edzése. Giovinazzi tudott újítani, Raikkönen viszont nem.

részletek

Raikkönen: Néhány tizeddel sokat léphetnénk előre

Kimi Raikkönen a két pénteki szabadedzést a hatodik, illetve a tizenhatodik pozícióban zárta. Összességében nincs oka panaszra, de mindössze néhány tized javulással óriásit ugorhatnának.

részletek

F1-Archív: Boszorkányüldözés Schumacher ellen

Riccardo Patrese 2006-ban Monaco után élt ezzel a hasonlattal. Jacques Villeneuve-ről többször is olvashattunk ezen a napon, de sosem túl hízelgő formában. Raikkönen tesztbalesete és a 43 éves Schumacher győzelmi reményei szintén szerepeltek az F1-es hírekben június 7-én.

részletek

Raikkönen: Nincs nagy gond, csak lassúak vagyunk

Az első négy versenyen pontot szerzett az Alfa Romeo finn pilótája, Kimi Raikkönen, akinek meggyőződése, hogy az elmúlt két futamon látott szenvedések a pályák karakterisztikájának tudhatók be.

részletek

Villeneuve: Csak Verstappen marad egyéniség

Nem látja túl fényesnek a már most is unalmas Formula-1 jövőjét az 1997-es világbajnok. Úgy gondolja, Lewis Hamilton és Kimi Raikkönen visszavonulása után igazi egyéniségként csak a holland marad.

részletek

F1-Archív: Schumacher szerint nem ő a világ legjobbja

Balesete után először tesztelt F1-es autót Kubica, Hamiltonék nem foglalkoznak a Mercedes gumiteszt-botrányával, Briatore nem akarja, hogy győzelmeik miatt megutálják a Renault-t, éretlennek tartják a Williams versenyzőit – ezek voltak június 6. hírei az elmúlt két évtizedből.

részletek

Raikkönen nem így képzelte el szezonját

Eltérő hangulatban várják az Alfa Romeónál a Kanadai Nagydíjat: Kimi Raikkönen elégedetlen az év eddigi alakulása miatt, Frederic Vasseur csapatfőnök viszont kiemelte, milyen szoros a pontverseny, ezért még semmi nincsen veszve.

részletek
Olvastad már?