Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Raikkönen

F1-Archív: Raikkönen és a Ferrari másodszor

Button újra gyereknek érzi magát, Piquet Jr. bátran kiáll a Renault ellen, Alonso egyetért Hamilton büntetésével, Takuma Satót fantasztikus tehetségnek tartják. Ilyen F1-es híreket olvashattunk szeptember 11-én 2000 óta.

részletek

Bejelentés: Monzában is Kubica indul Raikkönen helyett

A koronavírusos finn pilóta az Olasz Nagydíjat is kihagyja, az Alfa Romeo pedig ezúttal is a lengyel helyettest indítja helyette - Kubica örül az újabb lehetőségnek.

részletek

Visszavonulása után is megtartaná Raikkönent az Alfa Romeo

A 2007-es F1-es világbajnok versenyzőként búcsúzik a sporttól, de főnöke nem zárja ki, hogy valamilyen szerepkörben náluk maradhat. Frederic Vasseur beszélt a finn jelentőségéről is.

részletek

Raikkönen a Williamsnél vagy a Red Bullnál is folytathatta volna pályafutását

2021 végén búcsút int a Formula-1-nek a Jégember, aki húsz évvel ezelőtt kezdődött pályafutását zárja majd le az Alfa Romeónál. Pedig máshogy is történhetett volna.

részletek

Hakkinen: Max ellen tehetetlen volt a Mercedes

Mika Hakkinen szerint nagyszerű versennyel tért vissza a Formula-1-be Hollandia, Max Verstappen pedig 23 éves kora ellenére hihetetlen érettségről tett tanúbizonyságot. Raikkönent is méltatta.

részletek

Brawn: Nem volt és nem lesz többé Kimihez fogható

Briliáns versenyzőként és egyszeri jelenségként fog a történelembe vonulni – írja Ross Brawn a visszavonuló Kimi Raikkönenről. Bár az F1 tárt karokkal várja, úgy érzi, többet nem látjuk versenyhétvégén a finnt.

részletek

F1-Archív: Raikkönen még nem második számú

A Liberty Media megérkezett az F1-be, a Mercedest érdekli a Brawn GP, Raikkönent még nem állítják be Massa mögé, levelet kaptak a kémkedési ügy miatt a McLaren pilótái: ilyen híreket olvashattunk szeptember 7-én 2000 óta.

részletek

Raikkönen elhagyhatta a karantént

Kimi Raikkönen engedélyt kapott a holland és a svájci hatóságoktól, hogy magángépével hazarepüljön családjához. A finnek két negatív eredményre lesz szüksége, hogy Monzában rajthoz állhasson.

részletek

Kubica 11 év után végre csatázhatott

Utoljára 2010-ben fordult elő, hogy Robert Kubica valóban pozíciókért harcolhatott egy Formula-1-es versenyen és nem a messze leggyengébb technikában ült. Élvezte is a Holland Nagydíjat.

részletek

Friss: koronavírusos Raikkönen

Szombat reggel, néhány órával a harmadik szabadedzés kezdete előtt jelentette be az Alfa Romeo, hogy pilótájuk kénytelen lesz kihagyni a Holland Nagydíjat. Robert Kubica ugrik be helyette.

részletek

Raikkönen: Sosem az F1 jelentette az életemet

Nehéz volt-e meghoznia a döntést a visszavonulásról és miért csak szerdán jelentette be? Milyen tervei vannak az F1 után? A 2007-es világbajnok a búcsújáról és a karrierjéről beszélt Zandvoortban.

részletek

Így reagált a mezőny Raikkönen visszavonulására

Szerdán este érkezett meg a hír, hogy Kimi Raikkönen a szezon végén visszavonul a Formula-1-től. Mindenkinek hiányozni fog! Így reagáltak a mezőny tagjai a nagy bejelentésre.

részletek
Olvastad már?