Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 9. hétfő

Raikkönen

Raikkönen nem lazázza el a szezonzárót

Másfél hete az Alfa Romeo idei legjobb eredményét szállította Kimi Raikkönen, most pedig önbizalommal telve érkezik Abu Dhabiba, ahol még fontos missziót kell teljesítenie a csapattal.

részletek

Raikkönen: Apaként most értem meg, mit éreztek a szüleim

Kimi Raikkönen kisfia is elkezdett gokartozni, a finn jégember pedig aggódó szülővé vált. Ő van a leginkább tisztában a veszélyekkel, ezért félti Robint, akinek születése óta megváltozott az élete.

részletek

Raikkönenék óriásit kaszáltak Brazíliában

Magasan legjobb eredményét érte el idén Kimi Raikkönen és Antonio Giovinazzi is, de az Alfa Romeo istálló sem szerzett még soha huszonkét pontot korábban. Óriási az öröm a hinwilieknél.

részletek

F1-Archív: Raikkönen visszavonul

Montoya a McLarenhez szerződik, Mosley és Ecclestone berág a Ferrarira, Bottas reménykedik, Irvine köszönetet mond, Valentino Rossi válaszút előtt - az elmúlt húsz év F1-es hírei november 17-én.

részletek

Raikkönen: Nem hittem volna, hogy 40 évesen itt leszek

2001-ben a Formula-1 tejfelesszájú újoncaként kezdte, 2019-ben viszont a mezőny nagy öregje Kimi Raikkönen. Még 27-28 évesen sem hitte volna, hogy ilyen sokáig marad – ha nem száll ki két évre ralizni, valószínűleg már befejezte volna.

részletek

F1-Archív: Alonso a Ferrarival tárgyal – 2000-ben

A 19 éves spanyol tesztpilóta lehet, a Force India szövetségre lépett a McLarennel, Brawn biztos a Honda visszatérésében, Raikkönen kihagyja az utolsó futamokat. Ezek voltak az F1-es hírek november 10-én.

részletek

Raikkönen: Akár az utolsó is lehetnék

Ismét pont nélküli versenyt zárt az Alfa Romeo pilótája, aki az USA Nagydíjon elért 11. helyezésére azt reagálta, akár az utolsó is lehetne, hiszen semmivel sem jutott vele előrébb. Problémák vannak az autójával.

részletek

Bejelentette Raikkönen csapattársát az Alfa

Hivatalosan is bejelentette az Alfa Romeo, hogy ki vezeti majd a csapat másik autóját 2020-ban Kimi Raikkönen mellett - nagy meglepetés nem történt, lehetett erre számítani.

részletek

F1-Archív: Hülkenberget akarják Raikkönen helyére

Ezen a napon jelentette be visszavonulását Felipe Massa és Susie Wolff, valamint nyert versenyt a Lotusszal három év szünet után Kimi Raikkönen. Összegyűjtöttük november 4. Formula-1-es híreit.

részletek

Raikkönen: Tavaly győzelem, idén nullázás

Bár az eddigieknél kicsit biztatóbban futott az Alfa Romeo, Kimi Raikkönen képtelen kijönni a negatív spirálból. Austinban már hétre nyúlt pontszerzés nélküli sorozata, de valamit javult az autó.

részletek

Raikkönen: Ez csalódást keltő eredmény

Továbbra sem találja a szezon első felében mutatott jó formáját az Alfa Romeo csapata, miután mindkét versenyzőjük kihullott az USA Nagydíj kvalifikációjának első szakaszában.

részletek

F1-Archív: Minden idők szezonzárója

2008-ban ezen a napon rendezték minden idők legemlékezetesebb szezonzáró futamát, de november 2-án szakított először a McLarennel Alonso is. Raikkönent kizárták és még kémkedés is felmerült.

részletek
Olvastad már?