Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 20. szerda

Raikkönen

Giovinazzi: Kimi még mindig az egyik legjobb

Továbbra is csapattársától lesi el az F1 fortélyait az Alfa Romeo olasz pilótája. Elárulta, első szezonjában csak a finnt másolta, azóta viszont sokkal önállóbb lett és készen áll újabb lépést tenni ebbe az irányba.

részletek

Az alfások idén elkapnák az Alphát

Az Alfa Romeo két versenyzője ellentétes várakozásokkal tekint a 2021-es szezon elé. Míg Giovinazzi elkapná az AlphaTaurit, addig Raikkönen az erősebb motortól sem számít komolyabb előrelépésre.

részletek

F1-Archív: Raikkönen otthonra talált?

Barrichello világbajnok akar lenni, megérkezik Montoya, visszatér Schumacher - január 14-ei F1-es hírek a 21. századból.

részletek

Raikkönen: Milyen változás?

Az Alfa Romeo finn F1-es pilótája nagyjából így reagált arra, hogy sokak szerint teljesen átalakultak a versenyhétvégék. Ő tavaly is pont ugyanazt csinálta, mint eddig, nem változott itt semmi.

részletek

F1-Archív: A Ferrarit vagy Toyotát választja Raikkönen?

Két csapat bejelentkezett a McLaren finnjéért, a Sauber cunami miatt törölte autóbemutatóját, Schumacher menedzsere figyelmeztet a téves hírekre, Palmer szerint nem árt meg másfél év kihagyás: ezek voltak az F1-es hírek január 4-én 2000 óta.

részletek

Raikkönen magángépét küldte súlyos balesetet szenvedő versenyzője szüleiért

Egy szeptemberi motokrosszversenyen súlyos sérülést szenvedett Kimi Raikkönen csapatának egyik tagja, a finn pilóta pedig magángépével sietett a litván motoros családjának segítségére.

részletek

Raikkönen: Én nem érzem, hogy változtam

A finn F1-es pilóta azt a kérdést kapta meg, hogy vajon mennyit változott emberként és versenyzőként az utóbbi húsz évben - szerinte valamennyit biztos, de azért, mert sok mindent megtapasztalt.

részletek

Raikkönen: Inkább a családommal töltöm az időmet, minthogy játsszak

Kimi Raikkönenről köztudott, hogy nem igazán van ínyére a szimulátorozás, sokkal szívesebben tölti családjával az idejét. Ugyan van egy PlayStationje, de már nem is tudja, mikor használta utoljára.

részletek

F1-Archív: Baumgartner aláír a Minardihoz

Kijevi F1-es pálya épülhet, Max Mosley több előzést vár az új szabályoktól, a McLaren futamokat nyert volna a Honda nélkül – az elmúlt húsz év legérdekesebb december 23-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

Raikkönen: Hamar kiderültek a gondok

A finn pilóta szerint nagyok voltak az elvárásaik a szezon előtt, aztán már a teszten kiderült, hogy ez egy teljesen más év lesz. Hamar fel kellett ébredniük, de jobb helyzetben vannak 2021 előtt.

részletek

F1-Archív: Diszkrétebb bulizásra kérik Raikkönent

A Ferrari szokatlan kérést intéz új pilótájához, Verstappen előzési rekordot dönt, Perez első évében világbajnok akar lenni a McLarennel, Liuzzi nem kíván Kliennel osztozkodni: ezek voltak az F1 hírei december 12-én.

részletek

Raikkönen: Ez a motor amúgy is kuka volt

Kimi Raikkönen meglehetősen eseménydús napot zárt pénteken. Az első és a második szabadedzésen is ígéretes volt a tempója, egészen addig, amíg ki nem gyulladt az Alfa Romeo.

részletek
Olvastad már?