Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Carey

Jön a környezettudatosabb F1

Gőzerővel dolgozik a Formula-1 tulajdonosi köre a sorozat minél zöldebbé tételén, így előtérbe kerülnek a szintetikus üzemanyagok használata. Azt is promózni fogják, mennyire hatékonyak a jelenlegi motorok.

részletek

Hivatalos: Megmenekült a Brit Nagydíj

Újabb biztos helyszínt írhatunk a 2020-as versenynaptárba: a kétséges jövőjű Silverstone öt évvel meghosszabbította szerződését. Még két szabad hely maradt négy jelentkezővel.

részletek

Hogyan ellenőrzik az F1-es költségsapkát?

Erre a kérdésre próbált meg válaszolni Chase Carey, a Liberty Media vezére - ő biztos benne, hogy a rendszer működni fog az F1-ben, de az éles bevezetés előtt azért lesz egy tesztidőszak.

részletek

Liberty: A szurkolókért versenyzünk...

A Liberty Media feje, Chase Carey szerint azért halasztották el a 2021-es szabályok véglegesítését, mert inkább jól akarják csinálni, mint elsietni. A szurkolókért van minden.

részletek

A Ferrari megakadályozhatja Wolff kinevezését az F1 főnökévé

Két év múlva a Mercedes-csapatvezető Toto Wolff foglalhatja el Chase Carey helyét a sportág első embereként a friss hírek szerint. Ehhez azonban a Ferrarinak is lesz egy-két szava – és vétójoga is…

részletek

Toto Wolff lehet a Formula-1 új nagyfőnöke

A 2020-as szezon után a Mercedes csapatvezetője elhagyhatja az istállót, és átveheti az F1 vezérigazgatói pozícióját Chase Carey-től. Az amerikai maradna a sportág elnöki székében, segítve az osztrák munkáját.

részletek

Kedden összeülnek az F1 döntéshozói

Fontos nap a világbajnokság jövője szempontjából: a csapatoknak bemutatják a 2021-re tervezett változásokat, melyek három fontos kategóriára különülnek el.

részletek

Carey: A motorok fejlesztése a legfontosabb

A Formula-1 vezérigazgatója, Chase Carey a genfi autószalonon adott egy interjút arról, mik lesznek számukra a 2019-es év legfontosabb stratégiai szempontjai. Főként a motorokra akarnak koncentrálni.

részletek

Carey: Remélem, újra lesz Schumacher az F1-ben

A száguldó cirkusz egyik első embere, Chase Carey nagyon várja, hogy az európai Formula-3 tavalyi bajnoka, Mick Schumacher hamarosan a Formula-1-be is megérkezzen. Igaz, sikert nem tud előre jósolni neki.

részletek

Az F1 számára érthetetlenek a kritikák

Finoman szólva is furcsának találta az F1 vezetősége a promóterek szövetsége által korábban megfogalmazott kritikát, amelyek szerint rossz irányba halad a sorozat. Chase Carey szerint minden rendben.

részletek

Cáfol a Liberty: Nem eladó az F1

A Liberty Media azonnal megcáfolta azt a hétfőn megjelent és futótűzként terjedő hírt, amely szerint két év után máris eladnák a Formula-1 tulajdonjogait. Az amerikai vállalat szerint ugyanis a jelentés téves adatokat tartalmazott.

részletek

Tovább csökkenti az F1 költséglimitét a Liberty

Bekeményített a Liberty Media az alkudozó csapatokkal szemben, és már idén véglegesítenék az F1 2021-es szabálykönyvét, ami a kezdeti 150-200 millió dollár helyett 135 millióra csökkentett költséglimitet tartalmazhat.

részletek
Olvastad már?