DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 4. vasárnap

Brundle

Brundle: Alonso még mindig képes a címszerzésre

Fernando Alonso még mindig elég jó ahhoz, hogy megnyerje a bajnoki címet – állítja Martin Brundle. A volt F1-es úgy véli, a spanyol jó formában van és fel tudja venni a harcot a fiatalabb riválisokkal.

részletek

Brundle: Elfogadhatatlan, amit Wolff mondott a rádióban

A Mercedes kitartóan ágál Michael Masi ellen, pedig Toto Wolff inkorrektül viselkedett a versenyigazgatóval szemben Abu Dhabiban, mikor befolyásolni próbálta döntéseit – világított rá az egykori F1-es.

részletek

„Túl csábító a nyolcadik vb-cím Lewisnak”

A honfitárs ex-F1-es versenyző, Damon Hill úgy gondolja, a Mercedes brit pilótája egészen biztosan ott lesz a 2022-es mezőnyben, mivel túlságosan is vágyik is a rekorddöntést jelentő újabb titulusra.

részletek

„Masi eltávolítása nem oldja meg a gondokat”

Nem ért egyet a kritizálókkal Martin Brundle. A korábbi F1-es pilóta szerint más megoldás is létezik a problémák kezelésére, mint egy új versenyigazgató kinevezése.

részletek

Brundle: Nincs könnyű dolga Masinak

Az F1 jelenlegi versenyigazgatójának úgy tűnik, túl nagy űrt kellene betöltenie, és nehezen, vagy talán sosem lesz már ugyanaz a sport ebből a szempontból, mint korábban.

részletek

„Kettévághatnánk a vb-trófeát”

Annyira szoros csatát hozott két pilóta között a 2021-es esztendő, hogy a végén nehezen lehet bárkinek is nyugodt szívvel odaadni a bajnoki címet. Lehetne-e vajon ilyenkor osztozkodni?

részletek

A németek élesen visszaszóltak Brundle-nak Vettel miatt

Az egykori F1-es versenyző Martin Brundle hosszú évek óta szakkommentátorként dolgozik a sportágban. Nemrég erősen lehúzta Sebastian Vettelt, amiért most meg is kapta a magáét a brit.

részletek

„Elszomorító, hogy Verstappen így taktikázik, mivel ő jobb ennél”

Sportszerűtlen versenyzőként vonulhat be az emlékezetbe Max Verstappen, ahogy Senna és Schumacher hírnevét is megbélyegezték szabálytalanságaik. Martin Brundle-t lenyűgözik a holland kvalitásai, ezért sajnálná, ha kétes megmozdulásai alapján ítélné meg a jövő.

részletek

„Bottas nagyobb szerepet játszhat, mint Perez”

Az ex-F1-es versenyzőből lett kommentátor-szakértő, Martin Brundle úgy véli, jobb esély van rá, hogy a Mercedes finnje pontokat vegyen el Verstappentől, mint hogy a mexikói megelőzze Hamiltont.

részletek

„Vettel már nincs a legjobb öt pilóta között”

Az egykori Formula-1-es pilóta már számos nevet fel tudna sorolni a jelenlegi mezőnyből, akik jobbak Sebastian Vettelnél. Fernando Alonsót azonban a negyedik iksz ellenére is betenné a legjobb ötbe.

részletek

Brundle szerint Hamilton hibázott

A Sky Sports szakértőjeként dolgozó korábbi Formula-1-es pilóta, Martin Brundle úgy véli, Hamilton hibázott, amikor megpróbálta felülbírálni a Mercedest a Török Nagydíj utolsó szakaszában.

részletek

Brundle: Hamilton jól tudja, hogy tűzzel kell harcolnia a tűz ellen

Az egykori F1-es úgy véli, a bajnoki riválisok csatája a szezon hátralévő részében is folytatódni fog, azonban nem félti Hamiltont. Szerinte a hétszeres világbajnok pontosan tudja, hogy győzze le Verstappent.

részletek