DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 22. szerda

Brundle

Martin Brundle furcsának tartja a Ford F1-es szerepvállalását

A Sky Sports szakértője az autóipari tendenciákat figyelembe véve jutott erre az álláspontja. A korábbi versenyző 24 autót szeretne látni a rajtrácson.

részletek

Brundle: Le kell ülnünk megbeszélni ezt Verstappennel

Izzik a levegő a Sky Sports stábja és a Red Bull között, miután Ted Kravitz élő adásban kritizálta Max Verstappent. Az energiaitalosok nem nyilatkoztak Mexikóban a csatornának.

részletek

„Verstappen még mindig elég indulatos”

Dühös volt a szombati kvalifikáció után csapatára Max Verstappen, a viselkedése pedig jól mutatja, hogy a holland továbbra is eléggé temperamentumos tud lenni Martin Brundle szerint.

részletek

Brundle: A rajtbüntetések rosszat tesznek az F1-nek

Nem ért egyet a jelenlegi szankciós rendszerrel a motorelemek cseréjét illetően Martin Brundle. A korábbi F1-es pilóta szerint változásra van szükség, mert így a nézőket is összezavarják.

részletek

Brundle: Alonso megjegyzése tisztességtelen volt

Martin Brundle megvédte Lewis Hamiltont Alonso Belga Nagydíjon hallott kirohanását követően, miközben bírálta a Ferrari módszereit és azt is elmondta, szerinte ez a vb eldőlt.

részletek

Brundle: Vettel keményen égette a gyertyát

Bár Sebastian Vettel még csak 35 esztendős, a szezon végén befejezi pályafutását. A korábbi F1-es pilóta, Martin Brundle szerint ez nem véletlen, a német pilóta ugyanis korán sikeressé vált.

részletek

Brundle: Ocon is szerepet játszott Alonso távozásában

Martin Brundle szerint a spanyol nem csupán az ajánlott szerződés időtartamával volt elégedetlen az Alpine-nál, szerinte Esteban Ocon pályán mutatott agresszivitása sem nyerte el Alonso tetszését.

részletek

Csapatutasítást jósol Brundle a Ferrarinál

Harminchét pont Charles Leclerc pontelőnye Carlos Sainzcal szemben, ami Martin Brundle szerint akkora különbség, hogy a Ferrari hamarosan kénytelen lesz leállítani a két pilótája közötti csatát.

részletek

Még mindig maradt tüske Alonsóban és Hamiltonban?

A Sky Sports szakértőjeként tevékenykedő korábbi F1-es pilóta, Martin Brundle némi feszültséget vélt felfedezni a Monacói Nagydíj során a két sokszoros világbajnok között.

részletek

Brundle: Nyomás alatt a Leclerc–Ferrari kapcsolat

A Sky Sports kommentátora szerint a Ferrari elmúlt két versenyen elkövetett hibái komoly nyomás alá helyezhetik az eddig harmonikusnak tűnő kapcsolatot Leclerc és a csapat között.

részletek

Brundle: Russell remeklése nem csak szerencse

Az Ausztrál Nagydíjon kétségtelenül mázlija volt a biztonsági autós időszakkal a Mercedes fiatal brit pilótájának, de teljesítménye eleve kiváló. Lewis Hamilton is elismeri csapattársa tudását.

részletek

„Sainz már most másodhegedűssé válhat”

Martin Brundle szerint a Ferrari már most a „magasabb síkra lépő” Charles Leclerc mögé állhat – de azt sem zárja ki teljesen, hogy a spanyol, akinek hétvégéje Ausztráliában „pokol volt”, győzelmi szériába kezd.

részletek