Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

Brundle

Brundle szerint Vettel idén szárnyalni fog

A Ferrari megváltójának terhes szerepe nem húzza többé a vállait, így Sebastian Vettel számára a 2020-as egy kimagasló év lehet – vallja az F1-es szakértő Martin Brundle.

részletek

Konteó: Vettel szándékosan volt lassú 2014-ben?

Nagy talány Sebastian Vettel 2014-es szezonja a versenyző karrierjének fényében. Martin Brundle szerint gyanúsan gyengén szerepelt az említett évben Ricciardo oldalán, hogy aztán a Ferrarinál újra világbajnoki formában vezessen.

részletek

Van esélye a Ferrari-ülésre Sainznak?

Martin Brundle azt mondja, hogy mivel a spanyol F1-es pilóta tartani tudta Max Verstappen tempóját is korábban, így jó esélye lehet arra, hogy hamarosan élcsapathoz szerződjön.

részletek

Számít, hogy milyen hosszú szezonban lesz valaki bajnok?

Idén talán tíz-húsz éve nem látott mennyiségig fog visszazuhanni a Formula-1-es szezon futamainak száma, de ettől még butaság lenne majd elvitatni a bajnoki cím értékét a végső győztestől – érvel Martin Brundle.

részletek

Brundle: Aggasztóan erős a Mercedes

Az exversenyző-szakkommentátor Martin Brundle szerint valószínűleg nem idén fog megszakadni a németek egyeduralma, szerinte ugyanis a Mercedes az előző évekkel ellentétben most már a teszteken jelezte, egy jottányit sem gyengült.

részletek

Brundle: Nagy sztori lenne, ha Hamilton átmenne a Ferrarihoz

A szakértőként dolgozó ex-F1-es örülne, ha a hatszoros világbajnok jövőre már vörösben versenyezne – de azt is elismeri, hogy nehéz lenne a britnek maga mögött hagynia a Mercedest.

részletek

Brundle: Idén a fiatalok és Hamilton világbajnoki csatáját láthatjuk

A Sky Sports szakértője, Martin Brundle szerint idén végre összerázódik az élmezőny, ami hosszú idő után egy olyan világbajnoki csatához vezethet, melyben az új generáció lesz Hamilton kihívója.

részletek

Brundle: Biztosan Claire Williams a megfelelő csapatfőnök?

Bár egy-két apróbb biztató jel is akad már, a szakemberek többsége arra számít, hogy a Williams idén is vergődni fog. Az egykori F1-es pilóta szerint nem a legjobb személy vezeti az istállót.

részletek

Titokban már Hamilton is aláírt valamit?

Max Verstappen váratlanul korai szerződéshosszabítása miatt Martin Brundle eltöprengett azon, hogy vajon mi mehet a háttérben és mi is sarkallta őt arra, hogy már most aláírjon a Red Bullnál.

részletek

Brundle: A Red Bull valamivel meggyőzte Verstappent

Az F1-es szakértő szerint a vártnál jóval korábban jött a bejelentés a Red Bull-Honda részéről, úgyhogy bizonyára egy olyan szerződést tettek a holland elé, ami kellően meggyőző volt számára.

részletek

Brundle: Nem cserélném le Vettelt, de már leszálló ágban van

Sem a Ferrarinak, sem Sebastian Vettelnek nem sikerült igazán a 2019-es szezon, sokak szerint elég rosszul áll a német szénája. Négyszeres világbajnok, de sosem volt jó a közvetlen csatákban?

részletek

Alonso 2021-ben a Renault-val térhet vissza?

Ugyan 2018 végén távozott a Formula-1-ből a spanyol ász, korántsem biztos, hogy véglegesen. Martin Brundle elárulta, hogy Alonso elismerte neki nemrég, hogy 2021-ben szeretne visszatérni.

részletek
Olvastad már?