Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

Brundle

Brundle: Hamilton jól tudja, hogy tűzzel kell harcolnia a tűz ellen

Az egykori F1-es úgy véli, a bajnoki riválisok csatája a szezon hátralévő részében is folytatódni fog, azonban nem félti Hamiltont. Szerinte a hétszeres világbajnok pontosan tudja, hogy győzze le Verstappent.

részletek

Brundle: Verstappen jól döntött!

Martin Brunde, a versenyzőből lett Sky Sports F1-es szakértő úgy véli, Max Verstappen monzai manővere túl optimista volt, mégis szükségszerűnek érezte és egyetért.

részletek

Brundle: Lehetnek súrlódások a Mercedesnél

Martin Brundle szerint gondok adódhatnak a Mercedes csapatánál, ha George Russell lesz Lewis Hamilton csapattársa. A korábbi F1-es pilóta úgy véli, a német márkánál hosszú távon kell gondolkodniuk.

részletek

Ezzel állhat elő a Red Bull csütörtökön

Martin Brundle szerint elég nehéz már új bizonyítékokat hozni, mert a felügyelők mindent látnak az autó adataiból és számunkra ismeretlen kameraszögekből.

részletek

Brundle: Ígéretesnek tűnik a sprint

Martin Brundle szerint a sportág jó irányt vett azzal, hogy kipróbálta az új kvalifikációs formátumot. A korábbi F1-es pilóta úgy véli, a változtatásnak a nézők lettek az igazi nyertesei.

részletek

A Red Bull bizonyítaná Hamilton szándékosságát

A manapság a Sky Sports szakértőjeként dolgozó korábbi Formula-1-es pilóta, Martin Brundle is elárulta álláspontját Verstappen és Hamilton ütközéséről, valamint azt is, mit tud a Red Bull.

részletek

Brundle: Nem lepne meg Russell szerződtetése

A korábbi F1-es pilóta úgy véli, teljesen kézenfekvő döntés lenne, ha a Mercedes szerződtetné a Williams fiatal tehetségét és ezt már a Brit Nagydíjon bejelentenék.

részletek

Ez a Red Bull szinte tökéletes Verstappennel - véli Martin Brundle

Az F1-es szakértő szerint az idei Red Bull nagyon veszélyes kombináció a holland pilóta kezei között - a pilóta is nagyon nyugodt, remek formában van, úgyhogy minden esélye megvan a vb-címre.

részletek

Brundle: Nehogy Perez összeroppanjon

A Red Bullnál óriási elvárások elé állították idei új pilótájukat, Sergio Perezt, akinek Martin Brundle szerint résen kell lennie, különben összetörhet a nyomás alatt. Az érettsége segítheti őt.

részletek

Brundle: Büntessenek DRS-korlátozással

Érdekes ötletet vetett fel az egykori F1-es pilóta, aki szerint a pályaelhagyásokat a DRS-használat korlátozásával kellene büntetni a Formula-1-ben. Szerinte ez nagy visszatartó erő lenne.

részletek

Hamilton „buta pillanata” megmentette őt

Amatőr hibának tűnhetett a múlt hétvégi imolai futamon Lewis Hamilton fallal való koccanása, de Martin Brundle szerint ez a mozzanat mentette meg a hétszeres világbajnok futamát.

részletek

Tanács Hamiltonnak: Inkább korábban vonuljon vissza

Jó ideje tartja magát a hír, hogy Lewis Hamilton az év végén visszavonulhat, azért kötöttek vele csak egyéves szerződést a Mercedesnél. Martin Brundle nem halasztaná túl későre a távozást.

részletek
Olvastad már?