DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 28. hétfő
F1

„Felháborító, nevetséges” – csalódott Verstappenben az ex-F1-es

Felháborítónak nevezte a volt F1-es pilóta Max Verstappen megmozdulását Lando Norris ellen a mexikói futamon – szerinte a holland átlépett egy határt manőverével.

Martin Brundle határozottan negatív véleményt formált Max Verstappenről, aki a Mexikóvárosi Nagydíjon kétszer is tízmásodperces büntetést kapott a Lando Norris elleni szabálytalanságai miatt. Az ex F1-es pilóta elmondása szerint jobbat várt a háromszoros világbajnoktól.

„Felháborító volt” – mondta Brundle a Sky Sports F1-nek. „Az incidens a hetes kanyarban egy vörös köd volt, nevetséges pillanat. Mindkettőjüket levitte a pályáról, szerencsés volt, hogy nem kapott egy áthajtásos büntetést.”



„Meglepődtem Maxon, utálom, amikor ilyeneket csinál. Jobb ennél, túl jó. Szerintem frusztrált, mert csak a harmadik legjobb autó az övé jelenleg. Tudjuk, hogy harcias, és tudjuk, hogy agresszív – ezt akarjuk tőle –, de van egy határ. Az a második incidens messze túlment a határon. Ha továbbra is büntetéseket kap, akkor meg kell szelídülnie” – vélekedett a volt F1-es.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: