DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

MexikóvárosiNagydíj

Podcast: Rekord a sapka árnyékában

Az évad legunalmasabb futama volt a Mexikóvárosi Nagydíj, amely azonban a paddockban és a pálya körül is sok élményt kínált.

részletek

Ricciardo sokszor utasnak érezte magát az autóban

Az erős mexikói szereplés kapcsán árulta el az ausztrál pilóta: idén az esetek többségében egyáltalán nem érezte komfortosan magát a McLaren 2022-es F1-es versenygépében.

részletek

Horner: Max nagyobb elismerést érdemelne

A Red Bull csapatfőnöke büszke, hogy az egy szezonban legtöbbet nyerő három versenyző közül kettő is hozzájuk kapcsolódik – Sebastian Vettelt és Max Verstappent hasonlította össze.

részletek

Wolff: Inkább egy győzelem, mint a bajnoki ezüst

A Mercedes csapatvezetője szerint a fejlődésüket egy nagydíjgyőzelem mutatná igazán jól, nem pedig az, ha megelőznék a konstruktőri összetettben második helyen álló Ferrarit.

részletek

Nyolc-tíz hónap lemaradásban van a Mercedes

Nem ájul el a csapat egy második helytől, hiszen a Red Bull zsinórban kilencedszer nyert – mondja Toto Wolff, aki szerint 2023 elején is a konstruktőri bajnok lesz előnyben, és azt sem gondolja, hogy most már a Mercedes lenne a második erő.

részletek

McLaren: Danielnek és nekünk is kellett ez

Elégedetten nyilatkozott év végén távozó pilótájuk mexikói teljesítményéről Andreas Seidl csapatfőnök – már csak azért is, mert az ausztrál hetedik helye révén közeledtek az Alpine-hoz.

részletek

Vettel nem tudja, hova tűnt az Aston tempója

Az USA Nagydíjon még a verseny egyik hőse volt, Mexikóvárosban viszont még a pontszerző helyre sem volt esélye a szezon végén visszavonuló négyszeres F1-es világbajnoknak.

részletek

Ferrari: A motor csak része a küszködésünknek

Bár a mexikói magaslat megviselte a maranellóiak erőforrását, Mattia Binotto F1-es csapatvezető szerint ez még nem magyarázza meg teljesen a hétvégi látványos szenvedésüket.

részletek

Megdöbbentette és feldühítette Tsunodát Ricciardo manővere

A leintés előtt 20 körrel történt ütközés kárvallottja elfogadhatatlannak tartja, hogy egy ennyire tapasztalt versenyző lehetetlen helyzetben próbálkozzon előzéssel. Az ausztrál máshogyan látja a Mexikóban történteket.

részletek

Hamilton: Nevetnem kell Alonso interjúján

Ő mindig dicsért másokat, ha arról kérdezték, ki a jobb versenyző – mondta a brit a vb-címeit minősítő Fernando Alonsóra reagálva. A spanyol is visszaszívta szavait: „mindannyian egyformán nagy bajnokok vagyunk.”

részletek

Ricciardo: A kihagyás előnyömre válik majd

A McLaren ausztrálja optimistán várja valószínűsíthető egyéves szabadságát, ami állítása szerint segíteni fogja őt abban, hogy még erősebben térhessen vissza a rajtrácsra 2024-ben.

részletek

Horner: Valami rendkívülinek lehetünk szemtanúi

A csapatfőnök, Christian Horner továbbra is ámulva figyeli Max Verstappen idei teljesítményét, szerinte pedig a holland versenyzőnek is köszönhető, hogy működött a csapat merész taktikája a Mexikóvárosi Nagydíjon.

részletek