Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 24. kedd

Berger

A Hungaroring másik arca

A magyar pálya igazán különleges, így nem csoda, hogy a külföldi szurkolók is szép számban érkeznek. A hangulat itt mindig fantasztikus, de a kapun kívül a kemping sem marad el ettől.

részletek

F1-Archív: Massa teljesen felépülhet

Ricciardo győzelmet, Hamilton pole-t, Berger pedig egy váratlan sikert és egy meglepő második rajthelyet ért el ezen a napon – természetesen különböző években. F1-es hírek 1996 óta.

részletek

Berger: Schumacher már most bizonyított

A Ferrari korábbi pilótája szerint Mick Schumacher néhány verseny alatt megmutatta, ki a Haas vezérpilótája, emellett hozza a tőle elvárhatót, így nagy jövő áll előtte.

részletek

Berger: Az F1-ben nem elég a tehetség

A tízszeres futamgyőztes Gerhard Berger szerint ma egyértelműen Max Verstappen a legtehetségesebb és leggyorsabb versenyző, de az F1-ben ez nem elég a világbajnoki cím megszerzéséhez.

részletek

„Könnyebb Lewisnak Max ellen versenyezni”

Gerhard Berger szerint bizonyos szempontból előny a hétszeres F1-es világbajnoknak, hogy ezúttal más csapatban szerepel a fő riválisa, ellentétben a Nico Rosberggel vívott csatákkal.

részletek

Berger: Mick egy tipikus Schumacher

A korábbi többszörös F1-es nagydíjgyőztes ugyanazokat a kvalitásokat véli felfedezni a Haas német újoncában, mint hétszeres vb-győztes apjában – akit egyébként minden idők legjobbjának tart.

részletek

Berger: Végre nem az van, hogy már az első kanyarban tudni, Hamilton fog nyerni

A tízszeres futamgyőztes, egykori F1-es pilóta hosszú idő után újra élvezi a versenyeket. Tudja, csapaton belül a Mercedesnél úgyis csak Hamilton nyerhetne, de Verstappen végre igazi kihívóként van jelen.

részletek

„Borzalmas nézni, ahogy péppé verik Vettelt”

Damon Hill szerint a négyszeres világbajnoknak le kell ráznia magáról egy „ördögi lelket” ahhoz, hogy újra rátaláljon korábbi formájára. Gerhard Berger úgy véli, a német sosem kezelte jól a nyomást.

részletek

Podcast: Bergerrel a DTM-ről és az F1-ről

Elcsíptük és kifaggattuk Gerhard Bergert a DTM helyzetéről, az F1-ben megélt időszakokról, az idei kilátásokról, valamint a menedzsment frontján elért sikerek hátteréről is.

részletek

„Bottasnak esélye sincs Hamilton ellen”

Noha a finnt sem tartja lassúnak, Gerhard Berger szerint a csapattárs nem tud felérni a hétszeres F1-es világbajnok világklasszisához. Az osztrák minden idők legjobbjai közé sorolja a britet.

részletek

„Hamilton jobb Verstappenéknél”

Gerhard Berger szerint Lewis Hamiltont nem is lehet összehasonlítani Max Verstappennel, vagy Charles Leclerc-rel, legalábbis egyelőre - utóbbiakat inkább egymáshoz kell mérni.

részletek

Berger: Már látom magam előtt, milyen nagyszerű lesz Max és Perez a Red Bullnál

A Red Bullhoz ezer szállal fűződő Gerhard Berger már maga előtt látja, mekkora párost fog alkotni az osztrákoknál Max Verstappen és Sergio Perez, miközben Russellnek is szép jövőt vízionál.

részletek