Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 25. vasárnap

Berger

F1-Archív: Nem ünnepelheti meg a vb-címet Hamilton?

Nem lesz New Jersey Nagydíj, Rosberg boldog, hogy legyőzte hétszeres bajnok csapattársát, Massa nem él piszkos trükkökkel, Prost védi Schumachert és ellenzi a tankolást. Ezek voltak október 19. Formula-1-es hírei.

részletek

GT-autókkal újul és menekül meg a DTM

Fennmarad, de átpozícionálja magát a Német Túraautó-bajnokság, amelynek Gerhard Berger által bejelentett új, GT-autókra és privát csapatokra épülú szabályait az Audi és a BMW is támogatja.

részletek

Berger: Olaszokkal nem nyerhet a Ferrari

Az osztrák ex-F1-es szerint az a baj a Ferrarival, hogy csak olaszokkal szeretne felérni a csúcsra, pedig ebben a szakmában a világ legjobbjaira van szükség a sikerekhez.

részletek

Berger: A Ferrari most engedje el Vettelt

Szinte hétről hétre romlik a Ferrari és Sebastian Vettel viszonya, így a csapat szempontjából a legjobb lenne, ha már most megválna a pilótától - vallja Gerhard Berger.

részletek

"Évekbe telhet, mire egyáltalán felzárkózik a Ferrari"

Már a februári teszteken is körvonalazódott, ami júliusban valósággá vált, a Ferrarinak szemernyi esélye sincs a bajnoki címre. Gerhard Berger szerint ráadásul rengeteg idő kell a felzárkózáshoz is.

részletek

Tanács Vettelnek Bergertől: Vonuljon vissza

Az egykori F1-es élpilóta szerint eljött az idő, hogy Sebastian Vettel abbahagyja, mégis úgy érzi, a német az Aston Martinhoz szerződik. A Mercedes legyőzését is elérhetőnek tartja.

részletek

F1-Archív: Massa teljesen felépülhet

Ricciardo győzelmet, Hamilton pole-t, Berger pedig egy váratlan sikert és egy meglepő második rajthelyet ért el ezen a napon – természetesen különböző években. F1-es hírek 1996 óta.

részletek

„Vettel vb-második lehetne a Racing Pointtal”

Pár hete a közvélemény ostorozta Sebastian Vettelt, most dicséri őt egy egykori F1-es, Gerhard Berger: végre teher nélkül versenyez a Ferrarinál, Leclerc-nek esélye sem volt ellene a Hungarorigen.

részletek

Binotto nem elég a Ferrari élére?

Gerhard Berger szerint Mattia Binotto ugyan jó műszaki szakember, de nem biztos, hogy elég erős a csapat élén a riválisok összetettebb csomagjaival szemben. Az sem biztos, hogy lesz erre megoldás a közeljövőben.

részletek

Berger nagyon kéri, ne mondjatok le a DTM-ről

A sorozat útját egyengető Gerhard Berger elismeri, hihetetlenül nagy bajba került a DTM jelene és jövője, ám a legnagyobb csapás az lenne, ha a hírek fényében a nézők is elfordulnának a sorozattól. A bajnokság a lelki támogatásotokat kéri.

részletek

Berger: Sennából nyolcszoros világbajnok és brazil elnök lett volna

Az egykori csapattárs és barát, Gerhard Berger játszott el a gondolattal, mi lett volna Ayrton Sennából tragikus balesete nélkül. A brazilt nem tudták volna legyőzni a Williamsszel és Newey-val, már 1994-ben sem.

részletek

Vettel: Én megdupláznám a hengerek számát

Nem ért egyet a két német F1-es világbajnok: Sebastian Vettel a múlt felé terelné vissza a sportágat, Nico Rosberg viszont az elektromos autózásban látja a jövőt, beleértve az F1-ét is.

részletek
Olvastad már?