Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 1. szerda

Berger

Vettel: Én megdupláznám a hengerek számát

Nem ért egyet a két német F1-es világbajnok: Sebastian Vettel a múlt felé terelné vissza a sportágat, Nico Rosberg viszont az elektromos autózásban látja a jövőt, beleértve az F1-ét is.

részletek

Berger: Vettel képes lesz visszavágni Leclerc-nek

A Ferrari korábbi versenyzője, Gerhard Berger nem gondolja, hogy Sebastian Vettel krízisben volna, ugyanakkor nehéz dolga lesz, ha Leclerc fölé akar nőni 2020-ban. Azonban képes lehet visszavágni.

részletek

Berger szerint Leclerc jobb diplomata Verstappennél

Max Verstappenre és Charles Leclerc-re a jövő F1-ének potenciálisan legnagyobb neveiként tekintenek, most pedig Gerhard Berger hasonlította össze őket, aki szerint nem képességekben van köztük különbség.

részletek

Berger: Vettelnek végre támadnia kell

Feltűnően gyengén sikerült Sebastian Vettel 2019-es éve, Charles Leclerc érkezésével már vezérpilóta szerepkörét is elvesztette. Bár sokan úgy gondolják, hamarosan visszavonul, még lehet egy dobása.

részletek

F1-Archív: Nem ünnepelheti meg a vb-címet Hamilton?

Nem lesz New Jersey Nagydíj, Rosberg boldog, hogy legyőzte hétszeres bajnok csapattársát, Massa nem él piszkos trükkökkel, Prost védi Schumachert és ellenzi a tankolást. Ezek voltak október 19. Formula-1-es hírei.

részletek

Berger: Verstappen egyelőre jobb, mint Leclerc

Egyre többet foglalkoznak a két fiatal titán jelenlegi és leendő vetélkedésével, de a tízszeres futamgyőztes szerint a holland jelen pillanatban kevéssel azért jobb, mint a dinamikusan fejlődő monacói.

részletek

Berger: A győzelem kapujában már nemigen számít a becsület

Pályafutása kezdetén Gerhard Berger is egyengette a szupertehetségesnek tartott Sebastian Vettel karrierjét. Most azonban jó ideje nem találja önmagát a német, Leclerc pedig nem fogja támogatni.

részletek

Berger: Vettel nem kap meg mindent a Ferraritól

A korábbi F1-es Gerhard Berger úgy látja, Sebastian Vettel lassan kifut az időből, úgyhogy mielőbb ki kell hoznia a legtöbbet a ferraris csapattársaiból, amennyiben a Scuderiával akar bajnoki lenni.

részletek

Berger: Állandóan a kórházból, vagy a rendőrségről kellett engem hazavinni

Nem éppen egy balhékirálynak ismerjük a tízszeres futamgyőztes osztrák pilótát, aki legtöbbször nyugodt és kiegyensúlyozott. Fiatalabb korában azonban nem így volt, úgy véli, csoda, hogy túlélte a gyerekkorát.

részletek

Berger szemétnek tartja a WTCR esélykiegyenlítő rendszerét

Brands Hatchben összeültünk a Német Turaautó-bajnokságot irányító Gerhard Bergerrel, aki beszélt a Super GT-vel való egyesülésről, a W Series pilótáinak bevonzásáról, valamint elhintette a DTM névváltásának lehetőségét is.

részletek

Berger a DTM-be csábítaná Alonsót

A sorozat első embere, Gerhard Berger szívesen venné, ha Fernando Alonso a közeljövőben DTM-futamon indulna. Erről korábban már beszélt a spanyollal, akinek ez nem is jelentene nagy terhet.

részletek

Máskor is nyert már Kanadában a második helyezett

Montreal végre igazi izgalmakat és csatát hozott a győzelemért, bár végül Vettel büntetése miatt nem az nyert, akit elsőként intettek le. Ilyet azonban már láthattunk korábban ugyanezen a pályán.

részletek
Olvastad már?