Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 15. hétfő

Berger

Hill kettős Mercedes-győzelmet vár, Berger szerint túl sokat ivott

Az 1996-os világbajnok nyers tempóval is, illetve egy Leclerc-Verstappen ütközés miatt is el tudja képzelni, hogy Hamilton nyerjen a hétvégén, Berger szerint túl élénk a fantáziája Hillnek.

részletek

Berger: Alonso most is harcban lenne a világbajnoki címért

A tízszeres futamgyőztes osztrák versenyző úgy értékeli az eddig látottakat, hogy ha Fernando Alonso ütőképes autóban ülne, semmi híja nem lenne annak, hogy a bajnoki elsőségért harcoljon.

részletek

Berger: Ha Russell így folytatja, nagyon gyorsan Hamilton agyára fog menni

A tízszeres futamgyőztes osztrák F1-es pilóta úgy véli, George Russell jelenleg a jobban teljesítő Mercedes-versenyző és ha ez így folytatódik, Hamilton rettentő frusztrált lesz.

részletek

Ezek az F1-esek igazolhatnak a DTM-be

Alonso megígérte Gerhard Bergernek, hogy versenyezni fog a túraautós szériában, de egy másik világbajnok is érdeklődik. A sorozat főnöke egy németet szeretne leginkább megszerezni.

részletek

Berger: Egyelőre hiba lenne a Schumacher–Ferrari

Az egykori F1-es élmenő szerint jelenleg még túl korai lenne Mick Schumachert a Ferrarihoz szerződtetni, két-három év múlva jöhet szóba – úgy véli, a német fejében sem járnak ilyen gondolatok.

részletek

„A Red Bull-Porsche kiváló kombináció lehet”

Az Audi és a Porsche beszállását többen is egyre biztosabbnak veszik. Gerhard Berger úgy véli, ha a Porsche az energiaitalos istállóval áll össze, az gyümölcsöző együttműködés lesz.

részletek

„Egy győztes Ferrari az egész F1-nek fontos”

A Scuderia egykori versenyzője, Gerhard Berger szerint jót tesz a teljes sportágnak, hogy a maranellóiak szemlátomást visszataláltak a sikerek útjára a 2022-es szezonban.

részletek

Wolff: Ennyivel erősebb jelenleg a Ferrari a Mercedesnél

A Mercedes csapatfőnöke elismerte, hogy a Scuderia valószínűleg abból húzott óriási hasznot, hogy a tavalyi autó helyett végig az ideit fejlesztették tovább. Berger is örül a Ferrari erejének.

részletek

Berger: Ezért volt Senna bárkinél jobb

Rendkívül korán kezdte és olyan alázattal végezte a munkáját, hogy bárkinek óriási fejtörést okozott Ayrton Senna. Gerhard Berger úgy érzi, egyetlen szegmensben ért fel csak hozzá, a többiben esélye sem volt.

részletek

„Lewis és Senna a két legjobb”

A háromszoros világbajnok jó barátja szerint Hamilton hozzáállása valahol félúton van Alain Prost és Ayrton Senna stílusa között, mégis inkább a brazil legendához érzi őt közelebb.

részletek

Berger: Biztos, hogy a Red Bull a legjobb, Marko állandóan mosolyog

A tízszeres futamgyőztes egykori osztrák pilóta számára több, mint gyanús, hogy a Red Bull sokkal erősebb, mint amennyit mutat magából. A főtanácsadó ugyanis sosem szokott mosolyogni, most pedig…

részletek

F1-Archív: Kórházba került Schumacher

Fisichellának nem kell fizetnie a Force India üléséért, kettőről egyre csökkenhet a németországi nagydíjak száma, B terve is van a Stefan GP-nek – és az első hírek Michael Schumacher síbalesetéről. Ez történt december 29-én az F1-ben.

részletek