Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Berger

Podcast: Bergerrel a DTM-ről és az F1-ről

Elcsíptük és kifaggattuk Gerhard Bergert a DTM helyzetéről, az F1-ben megélt időszakokról, az idei kilátásokról, valamint a menedzsment frontján elért sikerek hátteréről is.

részletek

„Bottasnak esélye sincs Hamilton ellen”

Noha a finnt sem tartja lassúnak, Gerhard Berger szerint a csapattárs nem tud felérni a hétszeres F1-es világbajnok világklasszisához. Az osztrák minden idők legjobbjai közé sorolja a britet.

részletek

„Hamilton jobb Verstappenéknél”

Gerhard Berger szerint Lewis Hamiltont nem is lehet összehasonlítani Max Verstappennel, vagy Charles Leclerc-rel, legalábbis egyelőre - utóbbiakat inkább egymáshoz kell mérni.

részletek

Berger: Már látom magam előtt, milyen nagyszerű lesz Max és Perez a Red Bullnál

A Red Bullhoz ezer szállal fűződő Gerhard Berger már maga előtt látja, mekkora párost fog alkotni az osztrákoknál Max Verstappen és Sergio Perez, miközben Russellnek is szép jövőt vízionál.

részletek

Berger: Váljon újra nemzetközivé a Ferrari!

A maranellóiak egykori F1-es versenyzője szerint úgy semmiképp sem érhet el sikereket a legendás istálló, ha csak olaszok dolgoznak náluk – példaként a Schumacher-érát hozta fel.

részletek

Berger számára még mindig Senna a legjobb

Szerette volna, ha Schumacher még sokáig a legeredményesebb marad, és messzemenőkig elismeri Hamiltont is, de az osztrák ex-F1-es továbbra is egykori csapattársát tartja az etalonnak.

részletek

F1-Archív: Nem ünnepelheti meg a vb-címet Hamilton?

Nem lesz New Jersey Nagydíj, Rosberg boldog, hogy legyőzte hétszeres bajnok csapattársát, Massa nem él piszkos trükkökkel, Prost védi Schumachert és ellenzi a tankolást. Ezek voltak október 19. Formula-1-es hírei.

részletek

GT-autókkal újul és menekül meg a DTM

Fennmarad, de átpozícionálja magát a Német Túraautó-bajnokság, amelynek Gerhard Berger által bejelentett új, GT-autókra és privát csapatokra épülú szabályait az Audi és a BMW is támogatja.

részletek

Berger: Olaszokkal nem nyerhet a Ferrari

Az osztrák ex-F1-es szerint az a baj a Ferrarival, hogy csak olaszokkal szeretne felérni a csúcsra, pedig ebben a szakmában a világ legjobbjaira van szükség a sikerekhez.

részletek

Berger: A Ferrari most engedje el Vettelt

Szinte hétről hétre romlik a Ferrari és Sebastian Vettel viszonya, így a csapat szempontjából a legjobb lenne, ha már most megválna a pilótától - vallja Gerhard Berger.

részletek

"Évekbe telhet, mire egyáltalán felzárkózik a Ferrari"

Már a februári teszteken is körvonalazódott, ami júliusban valósággá vált, a Ferrarinak szemernyi esélye sincs a bajnoki címre. Gerhard Berger szerint ráadásul rengeteg idő kell a felzárkózáshoz is.

részletek

Tanács Vettelnek Bergertől: Vonuljon vissza

Az egykori F1-es élpilóta szerint eljött az idő, hogy Sebastian Vettel abbahagyja, mégis úgy érzi, a német az Aston Martinhoz szerződik. A Mercedes legyőzését is elérhetőnek tartja.

részletek
Olvastad már?