DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Berger

F1-Archív: Massa teljesen felépülhet

Ricciardo győzelmet, Hamilton pole-t, Berger pedig egy váratlan sikert és egy meglepő második rajthelyet ért el ezen a napon – természetesen különböző években. F1-es hírek 1996 óta.

részletek

Berger: Verstappen minden létező rekordot át fog írni

A Formula-1 egyik legendája szerint Max Verstappen minden létező rekordot meg fog dönteni, beleértve Hamilton 103 futamgyőzelmének csúcsát is.

részletek

„Az F1-ben ez semmit nem jelent” – Berger Hamilton hűségesküjéről

Gerhard Berger nem tulajdonít nagy jelentőséget Lewis Hamilton Mercedeshez fűződő hűségesküjének, szerinte ugyanis az F1-ben másképp működnek a dolgok.

részletek

F1-Archív: Kórházba került Schumacher

Fisichellának nem kell fizetnie a Force India üléséért, kettőről egyre csökkenhet a németországi nagydíjak száma, B terve is van a Stefan GP-nek – és az első hírek Michael Schumacher síbalesetéről. Ez történt december 29-én az F1-ben.

részletek

Berger a szezonnyitó előtt megmondta, a Red Bull lesz a legjobb

Sokan sokféle jóslásba bocsátkoznak az évad eleji tesztek idején. Gerhard Berger viszont kiválóan megérezte, hogy a Red Bull utolérhetetlen lesz idén, Alesi pedig a Ferrari feltámadását jósolta.

részletek

Berger lányával randizgat Ricciardo

Új barátnője van Daniel Ricciardónak, aki nem más, mint a Ferrari és a McLaren egykori pilótájának, Gerhard Bergernek a lánya. Nem ők az egyetlen ízig-vérig F1-es páros a mezőnyből.

részletek

„Schumachernek le kell győznie Magnussent”

Gerhard Berger szerint ha valaki fiatal feltörekvő pilótaként meg akarja szilárdítani a helyét az F1-ben, akkor a csapattársát mindenképpen le kell győznie, ez nem is lehet kérdés.

részletek

Hill kettős Mercedes-győzelmet vár, Berger szerint túl sokat ivott

Az 1996-os világbajnok nyers tempóval is, illetve egy Leclerc-Verstappen ütközés miatt is el tudja képzelni, hogy Hamilton nyerjen a hétvégén, Berger szerint túl élénk a fantáziája Hillnek.

részletek

Berger: Alonso most is harcban lenne a világbajnoki címért

A tízszeres futamgyőztes osztrák versenyző úgy értékeli az eddig látottakat, hogy ha Fernando Alonso ütőképes autóban ülne, semmi híja nem lenne annak, hogy a bajnoki elsőségért harcoljon.

részletek

Berger: Ha Russell így folytatja, nagyon gyorsan Hamilton agyára fog menni

A tízszeres futamgyőztes osztrák F1-es pilóta úgy véli, George Russell jelenleg a jobban teljesítő Mercedes-versenyző és ha ez így folytatódik, Hamilton rettentő frusztrált lesz.

részletek

Ezek az F1-esek igazolhatnak a DTM-be

Alonso megígérte Gerhard Bergernek, hogy versenyezni fog a túraautós szériában, de egy másik világbajnok is érdeklődik. A sorozat főnöke egy németet szeretne leginkább megszerezni.

részletek

Berger: Egyelőre hiba lenne a Schumacher–Ferrari

Az egykori F1-es élmenő szerint jelenleg még túl korai lenne Mick Schumachert a Ferrarihoz szerződtetni, két-három év múlva jöhet szóba – úgy véli, a német fejében sem járnak ilyen gondolatok.

részletek