Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Berger

Berger: Masi nagyon jól kezelte a helyzetet

Bár a Mercedesnél és rajongóinál totálisan kicsapta a biztosítékot a versenyigazgató utolsó körös döntése, ami a bajnoki csatározást is befolyásolta, többek szerint Masi remekül határozott.

részletek

F1-Archív: Nem ünnepelheti meg a vb-címet Hamilton?

Nem lesz New Jersey Nagydíj, Rosberg boldog, hogy legyőzte hétszeres bajnok csapattársát, Massa nem él piszkos trükkökkel, Prost védi Schumachert és ellenzi a tankolást. Ezek voltak október 19. Formula-1-es hírei.

részletek

„Az F1-nek ez kell. Ez a versenyzés!”

Komoly indulatokat generált idén a Lewis Hamilton-Max Verstappen csata, a konfliktusoknál azonban fontosabb tény, hogy végre tényleg azt látjuk, amit évek óta kívántunk. Ez éppen így jó a sportnak.

részletek

„El kellene dönteni, legyen-e egyáltalán esőben futam”

Az egykori versenyző, Gerhard Berger a NASCAR-t emlegeti példaként, amely egyáltalán nem versenyez vizes pályán. Nem gondolja, hogy a körülmények teljesen alkalmatlanok voltak a futamra, és megpendítette, egy erőskezű vezető hiányzott Spából.

részletek

A Hungaroring másik arca

A magyar pálya igazán különleges, így nem csoda, hogy a külföldi szurkolók is szép számban érkeznek. A hangulat itt mindig fantasztikus, de a kapun kívül a kemping sem marad el ettől.

részletek

F1-Archív: Massa teljesen felépülhet

Ricciardo győzelmet, Hamilton pole-t, Berger pedig egy váratlan sikert és egy meglepő második rajthelyet ért el ezen a napon – természetesen különböző években. F1-es hírek 1996 óta.

részletek

Berger: Schumacher már most bizonyított

A Ferrari korábbi pilótája szerint Mick Schumacher néhány verseny alatt megmutatta, ki a Haas vezérpilótája, emellett hozza a tőle elvárhatót, így nagy jövő áll előtte.

részletek

Berger: Az F1-ben nem elég a tehetség

A tízszeres futamgyőztes Gerhard Berger szerint ma egyértelműen Max Verstappen a legtehetségesebb és leggyorsabb versenyző, de az F1-ben ez nem elég a világbajnoki cím megszerzéséhez.

részletek

„Könnyebb Lewisnak Max ellen versenyezni”

Gerhard Berger szerint bizonyos szempontból előny a hétszeres F1-es világbajnoknak, hogy ezúttal más csapatban szerepel a fő riválisa, ellentétben a Nico Rosberggel vívott csatákkal.

részletek

Berger: Mick egy tipikus Schumacher

A korábbi többszörös F1-es nagydíjgyőztes ugyanazokat a kvalitásokat véli felfedezni a Haas német újoncában, mint hétszeres vb-győztes apjában – akit egyébként minden idők legjobbjának tart.

részletek

Berger: Végre nem az van, hogy már az első kanyarban tudni, Hamilton fog nyerni

A tízszeres futamgyőztes, egykori F1-es pilóta hosszú idő után újra élvezi a versenyeket. Tudja, csapaton belül a Mercedesnél úgyis csak Hamilton nyerhetne, de Verstappen végre igazi kihívóként van jelen.

részletek

„Borzalmas nézni, ahogy péppé verik Vettelt”

Damon Hill szerint a négyszeres világbajnoknak le kell ráznia magáról egy „ördögi lelket” ahhoz, hogy újra rátaláljon korábbi formájára. Gerhard Berger úgy véli, a német sosem kezelte jól a nyomást.

részletek