Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Berger

A Hungaroring másik arca

A magyar pálya igazán különleges, így nem csoda, hogy a külföldi szurkolók is szép számban érkeznek. A hangulat itt mindig fantasztikus, de a kapun kívül a kemping sem marad el ettől.

részletek

F1-Archív: Massa teljesen felépülhet

Ricciardo győzelmet, Hamilton pole-t, Berger pedig egy váratlan sikert és egy meglepő második rajthelyet ért el ezen a napon – természetesen különböző években. F1-es hírek 1996 óta.

részletek

Berger: Schumacher már most bizonyított

A Ferrari korábbi pilótája szerint Mick Schumacher néhány verseny alatt megmutatta, ki a Haas vezérpilótája, emellett hozza a tőle elvárhatót, így nagy jövő áll előtte.

részletek

Berger: Az F1-ben nem elég a tehetség

A tízszeres futamgyőztes Gerhard Berger szerint ma egyértelműen Max Verstappen a legtehetségesebb és leggyorsabb versenyző, de az F1-ben ez nem elég a világbajnoki cím megszerzéséhez.

részletek

„Könnyebb Lewisnak Max ellen versenyezni”

Gerhard Berger szerint bizonyos szempontból előny a hétszeres F1-es világbajnoknak, hogy ezúttal más csapatban szerepel a fő riválisa, ellentétben a Nico Rosberggel vívott csatákkal.

részletek

Berger: Mick egy tipikus Schumacher

A korábbi többszörös F1-es nagydíjgyőztes ugyanazokat a kvalitásokat véli felfedezni a Haas német újoncában, mint hétszeres vb-győztes apjában – akit egyébként minden idők legjobbjának tart.

részletek

Berger: Végre nem az van, hogy már az első kanyarban tudni, Hamilton fog nyerni

A tízszeres futamgyőztes, egykori F1-es pilóta hosszú idő után újra élvezi a versenyeket. Tudja, csapaton belül a Mercedesnél úgyis csak Hamilton nyerhetne, de Verstappen végre igazi kihívóként van jelen.

részletek

„Borzalmas nézni, ahogy péppé verik Vettelt”

Damon Hill szerint a négyszeres világbajnoknak le kell ráznia magáról egy „ördögi lelket” ahhoz, hogy újra rátaláljon korábbi formájára. Gerhard Berger úgy véli, a német sosem kezelte jól a nyomást.

részletek

Podcast: Bergerrel a DTM-ről és az F1-ről

Elcsíptük és kifaggattuk Gerhard Bergert a DTM helyzetéről, az F1-ben megélt időszakokról, az idei kilátásokról, valamint a menedzsment frontján elért sikerek hátteréről is.

részletek

„Bottasnak esélye sincs Hamilton ellen”

Noha a finnt sem tartja lassúnak, Gerhard Berger szerint a csapattárs nem tud felérni a hétszeres F1-es világbajnok világklasszisához. Az osztrák minden idők legjobbjai közé sorolja a britet.

részletek

„Hamilton jobb Verstappenéknél”

Gerhard Berger szerint Lewis Hamiltont nem is lehet összehasonlítani Max Verstappennel, vagy Charles Leclerc-rel, legalábbis egyelőre - utóbbiakat inkább egymáshoz kell mérni.

részletek

Berger: Már látom magam előtt, milyen nagyszerű lesz Max és Perez a Red Bullnál

A Red Bullhoz ezer szállal fűződő Gerhard Berger már maga előtt látja, mekkora párost fog alkotni az osztrákoknál Max Verstappen és Sergio Perez, miközben Russellnek is szép jövőt vízionál.

részletek
Olvastad már?