Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

BardahlEvanBros

Sebestyén: Minden rossz összejött Navarrában

Vasárnap szerencsésebben alakultak a dolgok a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Péter számára, aki a 25. rajtpozícióból indulva a 17. helyen végzett.

részletek

Sebestyén Peti: Duplán balszerencsés szombat Navarrában

Egy elvett időmérős kör és egy kinyíló légzsák pecsételte meg a Bardahl Evan Bros. színeiben szereplő Supersport-világbajnoki motoros első versenynapját Navarrában.

részletek

Ismét új helyszínen versenyez Sebestyén Peti

Észak-Spanyolországban, a navarrai pályán tér vissza a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti és csapata, az Evan Bros. Racing Team.

részletek

A 11. helyről ütötték ki Sebestyén Petit vasárnap

A szombati erős verseny után magabiztosan várta a HUMDA közreműködésével versenyző motoros a második futamot. A rajt remekül sikerült, de végül egy ellenfele kiütötte őt.

részletek

Sebestyén a top 10-ben az első futamon

A 10. helyen végzett Sebestyén Péter a Supersport-világbajnokság első csehországi futamán. A HUMDA közreműködésével versenyző magyar pilóta egy kivételesen szoros időmérőt követően a 14. helyről várta a rajtot.

részletek

Sebestyén Peti közelebb kerülne az élmezőnyhöz Mostban

Második versenyhétvégéjére készül a Supersport-világbajnokság egyetlen magyar résztvevője. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti két hete debütált az Evan Bros. Racing team színeiben Hollandiában, ahol szezon közben becsatlakozva rögtön értékes vb-pontokat szerzett.

részletek

Sebestyén: Nem így képzeltem el a bemutatkozó hétvégét

Ismét sikerült értékes világbajnoki pontokat gyűjtenie Sebestyén Petinek, aki 12. helyen fejezte be a második holland Supersport-futamot az Evan Bros. Racing Team színeiben. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző pilótának ez volt az idei első versenyhétvégéje, melyet pozitív érzésekkel és rengeteg értékes adattal zárt.

részletek

Sebestyén: Jobb eredményt szeretnék elérni ezzel a motorral

Pontszerzéssel, de komplikáltan kezdődött a szezon a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Péter számára: a 11. helyet szerezte meg a Supersport egyetlen magyarja, akinek tavaly október óta ez volt az első vb-futama.

részletek

Sebestyén Peti bizakodó az első verseny előtt

A HUMDA közreműködésével versenyző motoros hétvégén Hollandiában áll rajthoz új csapatával, az Evan Bros. Racing Teammel. Az elmúlt hetek során a fiatal pilóta több helyszínen is tudott tesztelni.

részletek

Sebestyén Peti: Idén a dobogó, jövőre a vb-cím a cél

Az elmúlt két év világbajnok csapatánál folytatja a Supersport-vb magyar versenyzője, akivel a megállapodás létrejöttéről, valamint a célokról beszélgettünk a bejelentés után.

részletek

A világbajnok csapatban folytatja Sebestyén Péter

A Supersport-világbajnokság motorversenyeit az elmúlt években uraló Bardahl Evan Bros csapat színeiben versenyez júliustól Sebestyén Peti a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével. A sportoló már a július 23-25-i holland versenyen elindul, majd a szezon többi viadalán is megméretteti magát.

részletek
Olvastad már?