Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 28. hétfő

BardahlEvanBros

Nem bírta Sebestyén Peti válla a futamot

A kilencedik rajthelyről indulhatott a Supersport-világbajnokság szombati versenyén Assenben, de a Bardahl Yamaha magyar motorosa a kockás zászlót már nem látta meg a sérülése miatt.

részletek

Vállproblémával áll rajthoz Assenben Sebestyén Peti

A motorversenyzés katedrálisaként ismert Assenben rendezik hétvégén a Supersport-vb második fordulóját. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti továbbra is sérüléssel küzd, a Dorna orvosi stábja egyelőre engedélyezte az indulását.

részletek

Sérülés miatt kellett feladnia a futamot Sebestyén Petinek

Hiába küzdött a Supersport-vb vasárnapi aragóniai versenyének elején a top 10-ért, kénytelen volt idejekorán feladni a küzdelmet a Bardahl Evan Bros magyar motorosa.

részletek

Sebestyén: Rémálomszerű, de pontszerző kezdés

Pénteken hivatalosan is kezdetét vette a 2022-es Supersport-világbajnokság, ahol Sebestyén Peti a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével egyedüli magyar résztvevőként versenyez. Technikai problémák és egy kisebb sérülés miatt csak a 17. rajtpozíciót sikerült megszereznie, a versenyen pedig a 14. helyen végzett, ezzel megszerezve idei első VB pontjait.

részletek

Sebestyén Peti: Felkészültünk a szezonra

Április 5-én a kétnapos aragóniai teszt után hivatalosan is véget ért a 2022-es felkészülési időszak. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti idén összesen tíz napot tesztelt csapatával, az Evan Bros. Racing Teammel. Az Aragóniában tartott szezonkezdés előtti két tesztnapon a teljes mezőny részt vett, a magyar pilóta összetettben a 10. helyen végzett.

részletek

Jerezi teszttel indította Sebestyén Peti a 2022-es Supersport-világbajnoki idényt

Háromnapos teszttel kezdte meg az évet az Evan Bros. Racing csapat és a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti. A magyar pilóta három nap alatt összesen több mint 150 kört tett meg a jerezi pályán, ahol igazán előkelő társaságban motorozhatott, hiszen a MotoGP két kisebb kategóriájának is számos pilótája képviseltette magát.

részletek

Sebestyén Peti 11. és 9. helyekkel gazdagodott Portimaóban

Remek motorozást produkált mindkét portugál futamon a HUMDA támogatásával versenyző motoros, aki vasárnap beállította idei legjobb eredményét a Bardahl Evan Bros. Yamahával.

részletek

Sebestyén: Minden rossz összejött Navarrában

Vasárnap szerencsésebben alakultak a dolgok a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Péter számára, aki a 25. rajtpozícióból indulva a 17. helyen végzett.

részletek

Sebestyén Peti: Duplán balszerencsés szombat Navarrában

Egy elvett időmérős kör és egy kinyíló légzsák pecsételte meg a Bardahl Evan Bros. színeiben szereplő Supersport-világbajnoki motoros első versenynapját Navarrában.

részletek

Ismét új helyszínen versenyez Sebestyén Peti

Észak-Spanyolországban, a navarrai pályán tér vissza a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti és csapata, az Evan Bros. Racing Team.

részletek

A 11. helyről ütötték ki Sebestyén Petit vasárnap

A szombati erős verseny után magabiztosan várta a HUMDA közreműködésével versenyző motoros a második futamot. A rajt remekül sikerült, de végül egy ellenfele kiütötte őt.

részletek

Sebestyén a top 10-ben az első futamon

A 10. helyen végzett Sebestyén Péter a Supersport-világbajnokság első csehországi futamán. A HUMDA közreműködésével versenyző magyar pilóta egy kivételesen szoros időmérőt követően a 14. helyről várta a rajtot.

részletek