DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Motor

A 11. helyről ütötték ki Sebestyén Petit vasárnap

A szombati erős verseny után magabiztosan várta a HUMDA közreműködésével versenyző motoros a második futamot. A rajt remekül sikerült, de végül egy ellenfele kiütötte őt.

Ha imádod a MotoGP-t és nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be a MotoGP és egyéb motoros bajnokságok kapcsán!

Már a reggeli warm upon is technikai problémákkal küzdött Sebestyén Péter és csapata, az Evan Bros. Racing Team. Ennek ellenére mindenki bizakodva várta a hétvége második futamát, hiszen szerettek volna a szombati tapasztalatok alapján ismét egyet előre lépni.

sebestyen-peti-vasarnap-most



A rajt jól is sikerült, Peti a 11. helyen haladt, a futam vége felé azonban egyik riválisa kiütötte. Bár az esést sikerült elkerülni, rengeteg időt és pozíciót veszített ezzel.

„Nem igazán örülök a mai napnak, a tegnapi stabil verseny után reméltem, hogy ma sikerül még jobb eredményt elérni. A 11. helyen haladtam, ami pozícióban nem rossz, de tempóban nagyon küszködtem, úgy tűnik, hogy rossz irányba mentünk el a beállítások terén. A végén az egyik pilóta nekem jött, sikerült megfognom, hogy ne legyen belőle esés. A sóderágyban azért nem volt könnyű dolgom, köszönet Czúni Lacinak és a CL4 Motorsportnak a krosszedzésekért, mert arra ennél a manővernél nagy szükségem volt. Nagy kár a mai napért, Navarrára viszont drasztikus változtatásokat kértem a csapattól” – értékelt a HUMDA pilótája.

A Superbike-világbajnokság két hét múlva, augusztus 20-án tér vissza Spanyolországban, Navarrában, ahol Mosthoz hasonlóan először rendeznek majd futamot.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: