Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Most

Michelisz közel két év után nyert, dobogón a Zengő

A start után az élre állt, s onnan a piros zászlós megszakítás sem állította meg a Hyundai magyarját abban, hogy a 2019-es szezonzáró óta először nyerjen. Azcona a második a Zengő Motorsporttal.

részletek

Kettős Honda-győzelem, Michelisz a 7.

A pole-os hazai hős már a startnál balesetbe került, így Nestor Girolami nyerte az első mosti futamot Esteban Guerrieri és Yann Ehrlacher előtt. Michelisz Norbi hetedik, megelőzve két zengőst.

részletek

Vasárnap újabb győzelmet szerzett Kiss Norbi

A mosti versenyhétvége második napján újabb két versenyt rendeztek a Kamion-Európa-bajnokság csehországi állomásán, ahol a bajnokságban is vezető magyar újra nyerni tudott, és még egy ötödik helyet is szerzett.

részletek

WTCR: Ázsia helyett új európai pályákon zárul a szezon

Ahogy azt sejthető volt, a Túraautó-világkupa is kénytelen volt lefújni az őszi tengerentúli túráját. A nyolc forduló viszont marad: érkezik a csehországi Most, a francia Pau-Arnos és az orosz Szocsi.

részletek

A 11. helyről ütötték ki Sebestyén Petit vasárnap

A szombati erős verseny után magabiztosan várta a HUMDA közreműködésével versenyző motoros a második futamot. A rajt remekül sikerült, de végül egy ellenfele kiütötte őt.

részletek

Sebestyén a top 10-ben az első futamon

A 10. helyen végzett Sebestyén Péter a Supersport-világbajnokság első csehországi futamán. A HUMDA közreműködésével versenyző magyar pilóta egy kivételesen szoros időmérőt követően a 14. helyről várta a rajtot.

részletek

Sebestyén Peti közelebb kerülne az élmezőnyhöz Mostban

Második versenyhétvégéjére készül a Supersport-világbajnokság egyetlen magyar résztvevője. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti két hete debütált az Evan Bros. Racing team színeiben Hollandiában, ahol szezon közben becsatlakozva rögtön értékes vb-pontokat szerzett.

részletek

Kiss Norbi: Újabb pole és dobogó Csehországban

A Révész TRT és Kiss Norbert szempontjából jól sikerült szombati nap után vasárnap újabb két futam következett Kamion-Eb csehországi Mostban rendezett versenyhétvégéjén.

részletek

Pole-lal és győzelemmel nyitott Kiss Norbert

A hétvégén elkezdődött a Kamion-Eb a csehországi Mostban. Ezen a versenyen debütált a Révész TRT csapata, melynek pilótája Kiss Norbert.

részletek

MHH Team: Losonczy Levi a mély vízben

Pályafutása legerősebb pályaautós mezőnyében mérkőzhetett meg Losonczy Levente, az MHH Team versenyzője, aki a Renault Clio V4 Kupa futamai után ezúttal a Közép-Európai Kupában állt rajthoz a csehországi Mostban.

részletek

Vogel Adrienn dobogóra állhatott Csehországban

Változékony időjárási körülmények között, nagyszerű teljesítménnyel zárta a Kia Platinum Cup csehországi fordulóját Vogel Adrienn Mostban. A lengyel márkakupa legutóbbi fordulóján a Roger Racing Team magyar versenyzője egy harmadik és egy hatodik helyet szerzett.

részletek

Harmadik és ötödik hellyel folytatta Kiss Norbert

Felemásan sikerült a nyári szünet utáni első versenyhétvége Kiss Norbertnek a kamion Eb-n. A Tankpool24 csapat Mercedesével versenyző magyar pilóta a szombati időmérőn megszerezte a második helyet, a futamokon azonban több zavaró körülmény is hátráltatta.

részletek