Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

Bajnokicím

Michelisz: Voltak pillanatok, mikor azt hittük, el sem tudok rajtolni

Michelisz Norbert egyelőre még nem nagyon hiszi el, mit is vitt véghez, főleg azok után, hogy úgy tűnt, el sem tud majd indulni az utolsó futamon. Mindenekelőtt azonban elismerően szólt Guerrieriről.

részletek

Ecclestone: Csak így lehet bajnok jövőre a Ferrari

A Formula-1 korábbi egyszemélyes ura szerint mindenáron békére van szükség a Ferrarin belül, hogy jövőre megszerezzék a világbajnoki címet. A Vettel-Leclerc páros egyértelműen a legerősebb.

részletek

Chadwick: Az F1-et is csak a pénz miatt érdeklik a női versenyzők

A W Series keretein belül a hölgyversenyzők is jobban megmutathatják magukat a világnak. A sorozat egyik ásza szeretne a Formula-1-be is bekerülni, de közben bosszantja a látványos pénzéhség.

részletek

Vergne csak élcsapat hívására térne vissza a Formula-1-be

Három szezont lehúzott a száguldó cirkusz középmezőnyében Jean-Eric Vergne, de a Formula-E kétszeres bajnokaként sem vágyik vissza. Csak topcsapat hívása esetén tenne kivételt és fontolná meg.

részletek

Ticktum Japánban sem számol bajnoki címmel

Tavaly nyáron még komoly előnnyel rendelkezett Dan Ticktum Mick Schumacherrel szemben, végül mégis elbukta a bajnoki címet a némettel szemben. A Super Formulában sem érzi, hogy esélyes lenne.

részletek

Russell: Támad az új generáció

A Formula-2-es bajnokság három tavalyi élmenője is lehetőséget kap idén a száguldó cirkuszban. George Russell szerint ez az új generáció tehetségét mutatja, jó, ha komolyan veszik a sorozatot.

részletek

Wolff: Russellből a jövő sztárja válhat

A Mercedes-főnök szerint, amit eddig George Russell produkált, arra enged következtetni, hogy az idén a Formula-1-ben bemutatkozó ifjú brit a sorozat egyik nagy csillaga lehet a jövőben.

részletek

Lowe: Russell is követi Leclerc sikereit

2018-ban Charles Leclerc a szó szoros értelmében berobbant a Formula-1-be az Alfa Romeo-Sauberrel. A Williams technikai igazgatója szerint jó eséllyel George Russell ugyanígy tesz majd.

részletek

Button élvezi az idei sikereket

Jenson Button tavaly visszavonult a Formula-1-ből, idén pedig ismét a sikerek útjára lépett. A japán Super GT bajnoki címét követően a WEC-ben is dobogóra állhatott a 2009-es világbajnok.

részletek

"Schumacher nem olyan őrült, mint Verstappen"

A juniorkategóriákban csapatfőnökként mind Max Verstappennel, mind Mick Schumacherrel együtt dolgozhatott Frits van Amersfoort. A holland szakember szerint a német sokkal mérsékeltebb.

részletek

Sainz: Schumacher neve kapukat nyit meg

Egy versenyzői legenda fiaként autóversenyezni egyrészt egyszerűbb, mert könnyebben nyit meg ajtókat a fiatalok előtt, másrészt azonban extra nyomással is jár, legalábbis Carlos Sainz szerint.

részletek

A Ferrari gratulál Lewis Hamiltonnak

Elismeri a vereséget a Ferrari csapatfőnöke, ugyanakkor kiemeli a pozitívumokat is. Versenytempó és gumikezelés tekintetében erős volt a Scuderia és a gyártók bajnoksága még nem lefutott.

részletek
Olvastad már?