Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 14. szerda

AnthonyHamilton

Anthony Hamilton: Lewis idén is versenyezni fog

Lewis Hamilton édesapja elmondta, szerinte folytatja-e a versenyzést hétszeres világbajnok fia, akinek jövőjéről egyre több ellentétes pletyka kering az interneten. Eddig sem a trófeákért versenyzett.

részletek

Hamilton terve: Térdeljen le az egész F1!

A hatszoros világbajnok azt tervezi, hogy az Osztrák Nagydíjon letérdeléssel támogatja a rasszizmusellenes mozgalmat. Édesapját lenyűgözi „szerepmodell” fia, és reméli, hogy az F1 egy emberként követi a példát Spielbergben.

részletek

Hamilton: Ne csak a gazdagoké legyen az F1!

A hatszoros világbajnok együttműködne a sportág vezetőivel, hogy egy középosztályba született fiatalnak is esélye legyen eljutni a királykategóriáig. Annak idején apja többször jelzálogosította házukat, hogy a kis Hamilton gokartozhasson.

részletek

Formula-napló: Bajnokavatás napsütéssel és F1-imádó amerikaiakkal

Nem könnyű, de megpróbáljuk: a formula.hu napló formájában igyekszik hangulatjelentést adni az USA Nagydíjról, egyenesen Austinból. Nagy vonalakban ilyen volt a vasárnap a COTA-n a mi szemszögünkből.

részletek

Verstappennek jót tett az elválás édesapjától

Nem kétséges, hogy Jos Verstappennek rengeteget köszönhet fia, Max, hiszen végig támogatta őt az F1-ig vezető úton, az is biztos, hogy Maxnak jót tett az elválás is, így érettebb lett.

részletek

Anthony Hamilton: Fantasztikus lenne, ha Alonso visszatérne

Olyan F1-hez kapcsolódó személyek is örülnének, ha Fernando Alonso újra a mezőny tagja lenne, akikre sosem gondolnánk: kinek jutna eszébe, hogy Lewis Hamilton apja visszavárja a spanyolt?

részletek

Bottas válaszolt Hamilton apjának

Nemrég Anthony Hamilton figyelmeztette az új Mercedes-pilótát, hogy fia, Lewis képes derékba törni F1-es karriereket. Bottas neki és azoknak is üzent, akik másodhegedűsnek gondolják.

részletek

„Ecclestone távozása? Hatalmas szégyen!”

Bár már több mint két hét eltelt Bernie Ecclestone leváltása óta, sokan még most sem örülnek annak, hogy új menedzsment áll az F1 élén - Lewis Hamilton édesapja sem.

részletek

„Hamilton igazi szupersztár, a többi pilóta semmit sem csinál”

Lewis Hamilton tíz éve mutatkozott be a száguldó cirkuszban, azóta pedig valóságos branddé vált, jóval túlmutatva az F1-en - édesapja szerint a többi pilóta csak robotként viselkedik.

részletek

Hamilton apja óva inti Bottast

„A karrierjébe kerülhet, akinek Lewis ellen kell megküzdenie” – jelentette ki Anthony Hamilton, aki meglepetésre elárulta, örült Nico Rosberg F1-es címének.

részletek

„Hamilton az utolsó a fajtájából”

A világbajnok apja, Anthony Hamilton szerint fontos váltás zajlik a motorsportban: többé már csak az elit engedheti meg magának, hogy versenyezzen, az alacsonyabb rétegek kiszorulnak.

részletek

Nem lesz több Hamilton a Formula-1-ben?

A világbajnok apja a fizetős pilóták térnyerése miatt aggódik: nem csupán az F1, de a kisebb szériák is olyan drágává váltak, hogy talán már senki sem jut el a királykategóriába olyan társadalmi rétegből, mint Hamilton.

részletek
Olvastad már?