Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 27. szombat

AnthonyHamilton

Ha nem jön a siker, Hamilton távozott volna a Mercedestől

Amikor a csapathoz szerződött, még nem lehetett tudni, mennyit fog javulni néhány éven belül a Mercedes. Lewis Hamilton apja elárulta, sosem aggódott amiatt, hogy fia kudarcot vall új F1-es istállójánál. Egyszerűen továbbléptek volna.

részletek

Anthony Hamilton: Ezért kerülöm a fiatalokat

A világbajnok édesapja úgy gondolja, manapság minden tehetséges versenyző túl hamar akar az F1-be jutni. Szerinte mindenkinek végig kellene járnia a ranglétrát, ahogyan fia is tette.

részletek

Anthony Hamilton: Lewis már nyáron világbajnok lehet

A kétszeres F1-es bajnok édesapja szerint fia már tavaly képes lehetett volna erre a bravúrra. Nico Rosberg teljesítményét azonban nem becsüli alá, egy másféle csatát vár kettejük között.

részletek

Hamilton apjának találmánya segítheti a versenyek könnyebb megértését

Egy az autók tetejére kerülő kijelzőt, az úgynevezett „infószárnyat” teszteli az F1 Abu Dhabiban, amely megkönnyítheti a pályán történtek követését a nézők számára. A megoldás Anthony Hamilton találmánya.

részletek

Hamilton: Amit elértem, az apám érdeme

Lewis Hamilton közel jár ahhoz, hogy bebiztosítsa második világbajnoki címét, de a siker kapujában sem fejeltett el megemlékezni arról a hatalmas segítségről, amit apjától kapott, hiszen anélkül sohasem juthatott volna el az F1-ig.

részletek
Olvastad már?