Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

AlfaRomeoRacing

Bizakodva jönnek a Hungaroringre Raikkönenék

Kimi Raikkönen, Antonio Giovinazzi és Frederic Vasseur is úgy látja, hogy a hockenheimi tempójukra építhetnek Mogyoródon, úgyhogy szeretnének jó szájízzel elmenni a nyári pihenőre.

részletek

Új technikai igazgatót jelentett be az Alfa

A távozó Simone Resta helyett nevezték ki a szakembert, akit házon belül léptettek elő ebbe a nagyon fontos pozícióba - eddig kiváló munkát végzett, most itt is bizonyíthat.

részletek

Raikkönen: Olyan volt ez, mint egy egyensúlyozó mutatvány

Az Alfa Romeo finn versenyzője, Kimi Raikkönen úgy érzi, csapata elégedett lehet az Osztrák Nagydíjon elért eredmény és a mutatott teljesítmény alapján is. Már hatodik az Alfa Romeo.

részletek

Nem biztos, hogy megoldódtak Raikkönenék gondjai

Fred Vasseur csapatfőnök nagyon örül annak, hogy Kimi Raikkönen ilyen jó eredményt ért el a Francia Nagydíjon, de óvatosságra intette csapatát. Nagy fejlesztést hoznak Budapestre.

részletek

Raikkönen nem így képzelte el szezonját

Eltérő hangulatban várják az Alfa Romeónál a Kanadai Nagydíjat: Kimi Raikkönen elégedetlen az év eddigi alakulása miatt, Frederic Vasseur csapatfőnök viszont kiemelte, milyen szoros a pontverseny, ezért még semmi nincsen veszve.

részletek

Sem ünnepelni, sem versenyezni nem szeretne Raikkönen a hétvégén

Kimi Räikkönen legszívesebben valahol egészen máshol lenne ezen a hétvégén. A Monacói Nagydíj enyhén szólva nem a kedvence. Már az autóversenyzés sem érdekli a finnt?

részletek

Három rövid mondattal összegzi edzéseit Raikkönen

A második szabadedzésen a legjobb 10 között végzett mindkét Alfa Romeo. A csapatnak problémamentes, eredményes csütörtöki napja volt – ha akarnánk, sem tudnánk ennél többet kiolvasni Kimi Raikkönen szokásosnál is velősebb nyilatkozatából.

részletek

Szuperizgalmas bajnokság a nagyok árnyékában

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eljátszunk a gondolattal, hogyan nézne ki az F1 a három nagycsapat nélkül: következik a B-liga összefoglalója Raikkönen remeklésével és a Renault égésével.

részletek

Raikkönen utolsó körét Hamilton tette tönkre

Hasonló eset történt meg Bakuban, mint Sanghajban az előző hétvégén Vettel és Verstappen között: itt Raikkönen nem tudta megkezdeni az utolsó gyorskörét a Q3-ban, és Hamilton volt a ludas.

részletek

Vasseur visszajuttatná a dobogóra az Alfát

Frederic Vasseur, az Alfa Romeo csapatfőnöke tudatában van annak, milyen terhet jelent a patinás olasz márka hírnevét öregbíteni az F1-ben, éppen ezért szeretné visszavezetni a dobogóra az istállót.

részletek

Raikkönen több, mint jónak érezte az autót

Igaz, ez sem volt elég a Q3-ra az Alfa Romeótól, ráadásul a finn csapattársa, Antonio Giovinazzi a rajtrács végéről vághat neki a Kínai Nagydíjnak vasárnap.

részletek

Raikkönen a hatodik helyre várja az Alfát

Ahogy mindenki más, úgy Kimi Raikkönen is szeretne az F1-ben győzelemért harcolni, ám az Alfa Romeóval ez egyelőre nem lehetséges, ezért év végére a hatodik helyre várja új csapatát.

részletek
Olvastad már?