Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. november 27. szombat

AlfaRomeoRacing

Vasseur Bottastól várja az Alfa felemelkedését

Frederic Vasseur, az Alfa Romeo Racing csapatvezetője elárulta, hogy 2022-ben az újonnan hozzájuk érkező Valtteri Bottastól várja a csapatuk előrelépését. A cél valószínűleg közös.

részletek

Bejelentés: Monzában is Kubica indul Raikkönen helyett

A koronavírusos finn pilóta az Olasz Nagydíjat is kihagyja, az Alfa Romeo pedig ezúttal is a lengyel helyettest indítja helyette - Kubica örül az újabb lehetőségnek.

részletek

Közleményben kritizál az Alfa Romeo Racing

Méltatlanul bánt a Formula-1 a rajongóival, vélekedik a hinwili csapat: álláspontjuk szerint nem szabadott volna semmilyen versenyt megrendezni, és tanulni kell a leckéből.

részletek

Évekig együtt marad az Alfa Romeo és a Sauber

Együtt marad a Sauber és az Alfa Romeo az F1-ben, az együttműködést „több évre” meghosszabbították – jelentette be az olasz márka és a svájci versenyistálló szerdán, hivatalos közleményben.

részletek

Távozik az Alfa Romeótól Bereznay Dániel

A márka e-sport részlegét két évig erősítő magyar szimulátoros a 2021-es szezonban új kihívás után néz: a közösségi médiában azt ígérte, rövidesen további híreket jelent be.

részletek

Raikkönen: Ez a motor amúgy is kuka volt

Kimi Raikkönen meglehetősen eseménydús napot zárt pénteken. Az első és a második szabadedzésen is ígéretes volt a tempója, egészen addig, amíg ki nem gyulladt az Alfa Romeo.

részletek

Raikkönen: Egyszer vezettem rosszabb körülmények közt, ma reggel

Kimi Raikkönen ihletett formában van az elmúlt hetekben, most pedig minden, talán még ralis múltját is felhasználva vezényelte a Q3-ba az Alfa Romeót, ebben a szezonban először.

részletek

Raikkönen az esőre vár

A mezőny, sőt a Formula-1 legrutinosabb tagját is kihívás elé állították a törökországi körülmények, azonban emiatt annyira nem aggódik, hiszen mindenki számára ugyanaz a szituáció.

részletek

Raikkönen: Ha nem tudok összerakni egy normális kört, akkor mindegy milyen autóm van

Kimi Raikkönennek ezúttal nem sikerült bejutnia a Q2-be, miután az utolsó gyorskörén hibázott és megpördült. A finn az utolsó helyről kezdi az Orosz Nagydíjat, melyen 322. alkalommal áll a rajtrácsra.

részletek

Raikkönent nem érdekli a rekorddöntése

Az F1-es mezőny 2001-ben debütált veteránja idén minden valószínűség szerint történelmet fog írni, ami kicsit sem izgatja őt. Sokkal jobban érdekli a csapata fejlődése, és persze a családja.

részletek

Raikkönen: Vissza kell nyernünk a jó formánkat

Csak öt futam van hátra az F1-es szezonból, így az Alfa Romeónak egyre kisebb az esélye, hogy előrébb lépjen a tabellán a 8. helyről, de Raikkönen szerint ha véget ér a pechsorozatuk, lehetséges.

részletek

Dicséri alulteljesítő versenyzőjét az Alfa Romeo

Sokan, sokfelől próbálták kikezdeni Antonio Giovinazzit, aki a várthoz képest jelentősen alulteljesít, főnöke, Fred Vasseur viszont dicsérte az olasz versenyzőt hazai pályán nyújtott teljesítményéért.

részletek
Olvastad már?