Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

AlfaRomeoRacing

Sem ünnepelni, sem versenyezni nem szeretne Raikkönen a hétvégén

Kimi Räikkönen legszívesebben valahol egészen máshol lenne ezen a hétvégén. A Monacói Nagydíj enyhén szólva nem a kedvence. Már az autóversenyzés sem érdekli a finnt?

részletek

Három rövid mondattal összegzi edzéseit Raikkönen

A második szabadedzésen a legjobb 10 között végzett mindkét Alfa Romeo. A csapatnak problémamentes, eredményes csütörtöki napja volt – ha akarnánk, sem tudnánk ennél többet kiolvasni Kimi Raikkönen szokásosnál is velősebb nyilatkozatából.

részletek

Szuperizgalmas bajnokság a nagyok árnyékában

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eljátszunk a gondolattal, hogyan nézne ki az F1 a három nagycsapat nélkül: következik a B-liga összefoglalója Raikkönen remeklésével és a Renault égésével.

részletek

Raikkönen utolsó körét Hamilton tette tönkre

Hasonló eset történt meg Bakuban, mint Sanghajban az előző hétvégén Vettel és Verstappen között: itt Raikkönen nem tudta megkezdeni az utolsó gyorskörét a Q3-ban, és Hamilton volt a ludas.

részletek

Vasseur visszajuttatná a dobogóra az Alfát

Frederic Vasseur, az Alfa Romeo csapatfőnöke tudatában van annak, milyen terhet jelent a patinás olasz márka hírnevét öregbíteni az F1-ben, éppen ezért szeretné visszavezetni a dobogóra az istállót.

részletek

Raikkönen több, mint jónak érezte az autót

Igaz, ez sem volt elég a Q3-ra az Alfa Romeótól, ráadásul a finn csapattársa, Antonio Giovinazzi a rajtrács végéről vághat neki a Kínai Nagydíjnak vasárnap.

részletek

Raikkönen a hatodik helyre várja az Alfát

Ahogy mindenki más, úgy Kimi Raikkönen is szeretne az F1-ben győzelemért harcolni, ám az Alfa Romeóval ez egyelőre nem lehetséges, ezért év végére a hatodik helyre várja új csapatát.

részletek

Raikkönen elveszítette tehetségét

Természetesen ez csak egy vicc volt, amikor azt kérdezték a finntől, mi okozta a második szabadedzésen a kicsúszását. Az Alfa ráadásul több problémával is szembenézett a Bahreini Nagydíj péntekjén.

részletek

Raikkönen csalódott első alfás időmérője után

Az Alfa Romeo Racing veteránja kilencedik helyen zárta az Ausztrál Nagydíj időmérő edzését, ennek ellenére nem felhőtlen az öröme, hiszen úgy érzi, több is volt a Q3-as szereplésben.

részletek

Nagy dobásra készül az Alfa Romeo

A 2019-es F1-es idény kezdetét Kimi Raikkönen rejtélyesnek, Antonio Giovinazzi élvezetesnek, Frederic Vasseur csapatfőnök pedig egy nagy lehetőségnek tartja. Szezonelőzetes Alfa módra.

részletek

Giovinazzi elmondta, hol kell még fejlődnie

Az Alfa Romeo olasz pilótája úgy érzi, elsősorban az időmérős etapokon kell még javulnia, de tisztában van vele, hogy a legtöbb tapasztalatot úgyis majd az F1-es nagydíjhétvégék során fogja gyűjteni.

részletek

Ezért beszélnek annyit a Ferrari első szárnyáról

A technikai szakemberek szerint az SF90 legérdekesebb pontja az első szárny: talán nem nyilvánvaló első pillantásra, miért, ezért elmagyarázzuk. A mezőny másik radikális kialakítása épp a testvércsapat Alfáé.

részletek
Olvastad már?