Steward
Áts Ferenc
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 12. csütörtök

AlfaRomeoRacing

Dicséri alulteljesítő versenyzőjét az Alfa Romeo

Sokan, sokfelől próbálták kikezdeni Antonio Giovinazzit, aki a várthoz képest jelentősen alulteljesít, főnöke, Fred Vasseur viszont dicsérte az olasz versenyzőt hazai pályán nyújtott teljesítményéért.

részletek

Raikkönen: Bennünk van az ötödik hely

A finn F1-es pilóta úgy látja, az Alfa Romeóban ott van a potenciál, hogy év végén megszerezze a konstruktőri ötödik helyezést, de ehhez minden lehetőségéből a maximumot kell kihoznia.

részletek

Raikkönen: Fáj a lábam. Az egyik. Öregszem. Piálni biztonságosabb

Kimi, melyik lábad sérült meg? „Az egyik a kettő közül!” Az Alfa Romeo finn pilótája még nem 100%-ig biztos abban, hogy rajthoz tud-e állni a Belga Nagydíjon, de a humorérzéke a helyén volt, amikor az állapotával kapcsolatos ezernyi kérdésre válaszolt.

részletek

Fergeteges fejlődésben az Alfa Romeo

A tavalyi formájához képest több mint egy másodpercet gyorsult az Alfa Romeo F1-es csapata, amely a Sauber alapjaira építkezve a mezőny legnagyobbat fejlődő istállója lett a pontokat tekintve.

részletek

Zehnder: Raikkönen utasítások nélkül vezet

Az Alfa Romeónál versenyző Kimi Raikkönennel több, mint elégedettek a csapatnál, aki a menedzser, Beat Zehnder elmondása szerint magától tudja, mikor milyen beállítást kell változtatni verseny közben.

részletek

Bizakodva jönnek a Hungaroringre Raikkönenék

Kimi Raikkönen, Antonio Giovinazzi és Frederic Vasseur is úgy látja, hogy a hockenheimi tempójukra építhetnek Mogyoródon, úgyhogy szeretnének jó szájízzel elmenni a nyári pihenőre.

részletek

Új technikai igazgatót jelentett be az Alfa

A távozó Simone Resta helyett nevezték ki a szakembert, akit házon belül léptettek elő ebbe a nagyon fontos pozícióba - eddig kiváló munkát végzett, most itt is bizonyíthat.

részletek

Raikkönen: Olyan volt ez, mint egy egyensúlyozó mutatvány

Az Alfa Romeo finn versenyzője, Kimi Raikkönen úgy érzi, csapata elégedett lehet az Osztrák Nagydíjon elért eredmény és a mutatott teljesítmény alapján is. Már hatodik az Alfa Romeo.

részletek

Nem biztos, hogy megoldódtak Raikkönenék gondjai

Fred Vasseur csapatfőnök nagyon örül annak, hogy Kimi Raikkönen ilyen jó eredményt ért el a Francia Nagydíjon, de óvatosságra intette csapatát. Nagy fejlesztést hoznak Budapestre.

részletek

Raikkönen nem így képzelte el szezonját

Eltérő hangulatban várják az Alfa Romeónál a Kanadai Nagydíjat: Kimi Raikkönen elégedetlen az év eddigi alakulása miatt, Frederic Vasseur csapatfőnök viszont kiemelte, milyen szoros a pontverseny, ezért még semmi nincsen veszve.

részletek

Sem ünnepelni, sem versenyezni nem szeretne Raikkönen a hétvégén

Kimi Räikkönen legszívesebben valahol egészen máshol lenne ezen a hétvégén. A Monacói Nagydíj enyhén szólva nem a kedvence. Már az autóversenyzés sem érdekli a finnt?

részletek

Három rövid mondattal összegzi edzéseit Raikkönen

A második szabadedzésen a legjobb 10 között végzett mindkét Alfa Romeo. A csapatnak problémamentes, eredményes csütörtöki napja volt – ha akarnánk, sem tudnánk ennél többet kiolvasni Kimi Raikkönen szokásosnál is velősebb nyilatkozatából.

részletek
Olvastad már?