DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

ART

Formula-2: Dupla ART-dobogó, Vesti nullázott

Domináns teljesítménnyel nyerte meg Victor Martins az F2-esek főfutamát, Theo Pourchaire pedig kihasználta bajnoki riválisa hibáját és hat pontra zárkózott a bajnokságban.

részletek

Formula-2: Vesti nyerte az esős sprintet

Frederik Vesti diadalmaskodott az F2-esek zuhogó esőben kezdődő, a végére azonban szárazba váltó sprintfutamán. Theo Pourchaire zseniális teljesítménnyel hét helyet javítva második lett.

részletek

Formula-2: Ők küzdenek idén az F1-es álomért

A Formula-1-hez hasonlóan a juniorok is újra pályára gurulnak március első hétvégéjén Bahreinben, a Formula-2 mezőnye pedig idén is hemzseg az F1-es csapatok által támogatott tehetségektől.

részletek

F3: Smolyar az első duplázó idén

Egy végletekig izgalmas futammal kezdte meg a francia hétvégéjét a Formula-3 mezőnye, melyen ezúttal sajnos magyar részvétel nélkül zajlik. Aleksandr Smolyar nyerte az első futamot.

részletek

Újra versenyez a spái tragédiát túlélő Correa

Másfél évvel az Hubert-baleset után visszatér Juan Manuel Correa, aki a Formula-3-ban áll rajthoz. Bár még ő sem tudja, mit várjon a szezontól, határozottan állítja, hogy ez csak az első lépés, a végcél a Formula-1.

részletek

„A cél minden kategóriában ugyanaz!”

A Renault újonnan kinevezett versenyigazgatója, Frederick Vasseur szerint nem jelent majd hátrányt számára, hogy először fog szerepelni az F1-ben, hiszen a kisebb sorozatokban is rengeteget tanult.

részletek

GP2: Bajnokavatás a hatórás hétvégéjén

A csapatok közt megvan az F1 elsőszámú nevelősorozatának 2015-ös bajnoka, miközben a GP3-ban megszakadt a Mercedes-junior nagy sorozata – igaz, bajnoki éllovasként valószínűleg nem bánja ezt.

részletek

A GP2 történetének legjobbja, F1-ben a helye!

Csapatfőnöke szerint az egész utánpótlásrendszert értelmetlenné tenné, ha az a Vandoorne nem kapna ülést, aki olyan sikereket ér el, ami még Hamiltonnak sem sikerült. A Renault-hoz kerülhet a belga?

részletek

McLaren: Nem lesz jövőre B-csapatunk

Egyes feltételezések arról szóltak, hogy a McLaren-Honda a Haas és Ferrari partnerségén felbuzdulva maga is szövetséget köt egy újonnan érkező istállóval, ahol fiatal tehetségeik versenyezhetnének.

részletek

F1-Archív: Roncsderbi és botrány Monacóban

Visszatérhet a Wolf, reménykedő Honda, Coulthard a pole-ban, Dixon nem jön az F1-be, elhunyt Michelin-vezér, Schumacher meglepetése - ezek voltak az elmúlt 20 év F1-es hírei május 26-án.

részletek

Francia csapat érkezhet a közeljövőben?

Az ART istálló, amelynek neve főleg a GP2-ből lehet ismerős, bevallotta, érdeklődne az F1 iránt, ha a feltételek kedvezően alakulnak – az ügyfélautók bevezetése kétségtelenül a kezükre játszana.

részletek

Vandoorne rekordot döntött Barcelonában

A McLaren protezsáltja a tavalyi évvel együtt zsinórban hatodik alkalommal szerzett pole-t a GP2-ben és növelte előnyét négy ponttal a bajnokságban, továbbra is jelezve, ki a legnagyobb esélyes idén.

részletek