Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

ART

Újra versenyez a spái tragédiát túlélő Correa

Másfél évvel az Hubert-baleset után visszatér Juan Manuel Correa, aki a Formula-3-ban áll rajthoz. Bár még ő sem tudja, mit várjon a szezontól, határozottan állítja, hogy ez csak az első lépés, a végcél a Formula-1.

részletek

„A cél minden kategóriában ugyanaz!”

A Renault újonnan kinevezett versenyigazgatója, Frederick Vasseur szerint nem jelent majd hátrányt számára, hogy először fog szerepelni az F1-ben, hiszen a kisebb sorozatokban is rengeteget tanult.

részletek

GP2: Bajnokavatás a hatórás hétvégéjén

A csapatok közt megvan az F1 elsőszámú nevelősorozatának 2015-ös bajnoka, miközben a GP3-ban megszakadt a Mercedes-junior nagy sorozata – igaz, bajnoki éllovasként valószínűleg nem bánja ezt.

részletek

A GP2 történetének legjobbja, F1-ben a helye!

Csapatfőnöke szerint az egész utánpótlásrendszert értelmetlenné tenné, ha az a Vandoorne nem kapna ülést, aki olyan sikereket ér el, ami még Hamiltonnak sem sikerült. A Renault-hoz kerülhet a belga?

részletek

McLaren: Nem lesz jövőre B-csapatunk

Egyes feltételezések arról szóltak, hogy a McLaren-Honda a Haas és Ferrari partnerségén felbuzdulva maga is szövetséget köt egy újonnan érkező istállóval, ahol fiatal tehetségeik versenyezhetnének.

részletek

F1-Archív: Roncsderbi és botrány Monacóban

Visszatérhet a Wolf, reménykedő Honda, Coulthard a pole-ban, Dixon nem jön az F1-be, elhunyt Michelin-vezér, Schumacher meglepetése - ezek voltak az elmúlt 20 év F1-es hírei május 26-án.

részletek

Francia csapat érkezhet a közeljövőben?

Az ART istálló, amelynek neve főleg a GP2-ből lehet ismerős, bevallotta, érdeklődne az F1 iránt, ha a feltételek kedvezően alakulnak – az ügyfélautók bevezetése kétségtelenül a kezükre játszana.

részletek

Vandoorne rekordot döntött Barcelonában

A McLaren protezsáltja a tavalyi évvel együtt zsinórban hatodik alkalommal szerzett pole-t a GP2-ben és növelte előnyét négy ponttal a bajnokságban, továbbra is jelezve, ki a legnagyobb esélyes idén.

részletek

Vandoorne győzelemig viharzott az év első GP2-es futamán

A pole-ból induló belga pilóta a nyolcadik helyről küzdötte vissza magát az élre az év első GP2-es futamán, ahol egy négyes baleset miatt egy időre a safety car vette át az irányítást.

részletek

A Formula-3 bajnoka a GP3-ban folytatja

Míg Max Verstappen a héten első F1-es versenyén áll rajthoz, tavalyi legyőzője, Esteban Ocon most hozta nyilvánosságra 2015-ös terveit: csupán a GP3-as sorozat mezőnyében láthatjuk idén.

részletek

A Honda is keresi F1-es utánpótlását

A McLarentől függetlenül a motorpartner Honda is Formula-1-es utánpótlás-programot működtet: továbbra is az ART csapattal dolgoznak együtt a GP2-ben, ahol a japán F3 bajnoka versenyezhet.

részletek

Vandoorne egyetlen céllal marad a GP2-ben

Ahogy sejteni lehetett, a McLaren tesztpilótája az ART együttes kötelékében marad, azzal a szándékkal, hogy második évében megszerezze az utánpótlás-széria bajnoki címét.

részletek
Olvastad már?