DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 1. szombat

2021

Wolff: Russellnek és Bottasnak is több vonzó opciója van

Kiváló lehetőségei maradnak a Mercedes-ülésért harcban levő két versenyző közül annak is, akit nem választanak – vélekedik Toto Wolff csapatfőnök, aki a Williamst és Alfa Romeót nevén is nevezte.

részletek

Nem lepte meg annyira Leclerc-t a Ferrari feltámadása

Maranellóban és pályán is jól érzékelhető a változás, ezért nem érték teljes meglepetésként Charles Leclerc-t az idei eredmények. Az út vége még messze: a célkeresztben a csúcsra való visszatérés.

részletek

„Fél kézzel elverném a 23 éves Alonsót!”

Maga Fernando Alonso mondta ezt, mikor életkoráról kérdezték. Ez nem a labdarúgás, fogalmazott, ahol egy 23 éves sportoló képességei csúcsán van. Hosszú évekre szóló tervei vannak még az autósportban.

részletek

Félévértékelő: A legjobb versenyzők

Hogy egy kis változatosságot vigyünk a Formula-1 lassan araszoló nyári szünetébe az olvasók és valljuk be, saját magunk számára is, a Formula.hu szerkesztőségében összeállítottuk hármas toplistáinkat a szezon első felének legjeiről. Jól ismert nagy szezonértékelőnk mini-verziója lett a végeredmény – a sort szokás szerint a legjobb pilótákkal nyitjuk.

részletek

AlphaTauri: Megvan a potenciál az ötödik helyhez

Tízes skálán ötösre értékelné csapata első félévét Franz Tost, aki szerint kemény csata vár rájuk az Alpine és az Aston Martin ellen, de az autójuk egyértelműen képes rá, hogy legyőzzék őket.

részletek

Schumacher: Remélem, Verstappen nyeri a bajnokságot

Ralf Schumacher úgy véli, a fiatal holland teljes mértékben megérdemelné, hogy megnyerje az idei világbajnoki címet és szeretné is, hogy ez így történjen. De visszafordíthatja szerencséjét?

részletek

Stroll: A fiam ugyanolyan szinten van, mint Vettel

Bátor kijelentés a csapat tulajdonosától, miszerint Lance Stroll már minden tekintetben képes ugyanolyan remek teljesítményt hozni bármikor, mint a négyszeres világbajnok Vettel. Tényleg így lenne?

részletek

Leclerc: Attól féltem, ugyanúgy járok, mint Verstappen

Charles Leclercnek másfél kör hiányzott a futamgyőzelemhez, ám Lewis Hamilton kemény támadásánál inkább engedett a végén, mert attól félt, Hamilton ugyanúgy nekimegy, mint Verstappennek.

részletek

Melyik nagydíjat törlik legközelebb?

Újabb F1-es verseny esett el, az Ausztrál Nagydíjat sem tartják meg 2021-ben. A szaksajtó szerint három másik helyszín van veszélyben. A beugró pályákról is kialakultak már forgatókönyvek.

részletek

Ferrari: Nem a McLaren legyőzése a fő cél

Mattia Binotto, a vörösök F1-es csapatvezetője örül, hogy közeledtek a wokingiakhoz a konstruktőri vb-tabellán, de sokkal fontosabbnak tartja, hogy a jövőt szem előtt tartva fejlődjenek.

részletek

Mégis hoz még idén fejlesztéseket a Mercedes

Bár Toto Wolff azt állította, hogy a címvédő csapat már 2022-re koncentrál, James Allison pontosította főnöke szavait: elmondása szerint érkezik még néhány, korábban tervezett újítás.

részletek

Gaslyt nem akarja a Red Bull?

Ismét kiválóan versenyez az AlphaTauri volánjánál Pierre Gasly, ám úgy érzi, az anyacsapat egyáltalán nem gondolkodik benne e pillanatban. Szerencséjére, jelenlegi istállója viszont nagyon is.

részletek