DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Podcast: Húsztól egyig – így áll a mezőny a hajrá előtt

A hajrára fordulva ismételten végignézzük, hogy áll a versenyzők erősorrendje az eddigi teljesítményük alapján: Tsunoda és Stroll elsüllyedt, Perez nem megy jól, Alonso remekelt, hárman kiemelkednek.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A Formula Podcast adásaiban minden versenyhétvége végén egytől tízig terjedő skálán értékeljük a mezőny tagjainak teljesítményét azt is figyelembe véve, hogy milyen lehetőségeket biztosítottak számára a körülmények (és persze autója), mennyire tudta felül- vagy épp alulteljesíteni az elvárásokat. E pontok átlaga alapján alakult ki az a rangsor, melyet legújabb adásunkban ismertetünk, hogy a szezon hajrájára fordulva felállítsuk az idény eddigi erősorrendjét: voltak komoly mélyrepülők, és nagyszerű, kalapemelést érdemlő teljesítmények is ebben a szakaszban! Ráadásul az adás utolsó szakaszában némi jósolgatásba is bocsátkozunk azzal kapcsolatban, hogy ki az esélyesebb a két nagyágyú közül a 2021-es világbajnoki címre.

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E59_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Októberi adásaink elkészítését többek között Bertalan Zoltán, Móni István, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Végi Ádám, Visi Ákos, Ort Noémi, Tóth Zsombor, Fehér Ákos, Varga Csaba, Schneider Judit, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:  

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: