DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 17. péntek

2021

Ricciardo: Nem előny Hamilton tapasztalata

A McLaren ausztrál F1-es pilótája szerint mind Hamilton, mind Verstappen képes megnyerni az idei világbajnokságot: úgy érzi, a holland már évek óta bizonyítja, hogy megérett a feladatra.

részletek

Verstappen: Nem fogunk együtt vacsorázni, de…

A feszült pillanatok ellenére úgy érzi a világbajnoki pontversenyt vezető holland Red Bull-os, hogy alapvetően eddig normál keretek között maradt a rivalizálása Lewis Hamiltonnal az F1-ben.

részletek

Hakkinen: Egy kiesés mindent megváltoztathat

A kétszeres F1-es világbajnok szerint Austinban ízelítőt kaphattak a nézők abból, miért Verstappen és Hamilton a két vb-aspiráns. A csatájukat viszont egyetlen nullázás a feje tetejére állíthatja.

részletek

Hamilton: Nem ez a legkeményebb bajnoki harcom

Max Verstappen komoly kihívóvá lépett elő a 2021-es F1-es szezonban, s jelenleg is vezeti a tabellát, a nyolcadik vb-címére hajtó mercedeses azonban állítja: volt már hasonló élményben része.

részletek

Most már hisz a vb-címben a Mercedes

Volt olyan szakasza az idei F1-es szezonnak, amikor a Red Bull egyértelműen erősebbnek tűnt, a címvédő alakulat vezető pályamérnöke azonban roppant bizakodó a Török Nagydíjon mutatott tempó okán.

részletek

Hamilton: Tovább fejlesztett idén a Red Bull

A hétszeres F1-es világbajnok szerint a Mercedes hamarabb leállt az idei autó fejlesztésével, mint riválisuk: a 2022-re való koncentrálás miatt nem is tudtak elindulni az általa favorizált irányba.

részletek

Ki nyeri a vb-címet a versenyzők szerint?

Következik a szezon utolsó harmada, és mindössze két pont választja el egymástól a tabella élén Hamiltont és Verstappent – Isztambulban többen is megkapták a kérdést, hogy szerintük ki lesz a befutó.

részletek

Utolsó kanyarban eldőlő vb-harcban bízik az F1-vezér

Stefano Domenicali nagyon élvezi a Lewis Hamilton és Max Verstappen közötti ádáz küzdelmet, és reméli, hogy mindez egészen az évadzáró Abu Dhabi Nagydíj fináléig el fog tartani.

részletek

Sennára emlékezteti volt főnökét Verstappen

Franz Tost szerint több szempontból is hasonlít a fiatal holland a legendás háromszoros F1-es világbajnok brazilra. Az AlphaTauri csapatvezető reméli, korábbi versenyzője nyeri idén a vb-t.

részletek

Podcast: Húsztól egyig – így áll a mezőny a hajrá előtt

A hajrára fordulva ismételten végignézzük, hogy áll a versenyzők erősorrendje az eddigi teljesítményük alapján: Tsunoda és Stroll elsüllyedt, Perez nem megy jól, Alonso remekelt, hárman kiemelkednek.

részletek

Hivatalos: Katarban versenyez az F1 idén

A 22 nagydíjból álló versenynaptár utolsó üres mezőjét is betöltötték: ami eddig is nyílt titok volt, ma megerősítést nyert: 2021. november 21-én megtartják az első Katari Nagydíjat.

részletek

Miért tűnik jobbnak a múlt F1-e?

Bár most éppen izgalmas szezonunk van, a Formula-1 a mai napig megkapja azt a kritikát, hogy évekkel-évtizedekkel ezelőtt jobban a tévéképernyő elé szegezte az embert. Prost kutatja a miérteket.

részletek