DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Szavazás: Vajon ki fejlődött a legtöbbet?

Bár az autókat illetően nagy változás nem történt 2020-hoz képest, így is érezhető, hogy volt némi változás az erősorrendet illetően. Olvasóink véleményére vagyunk kíváncsiak a témával kapcsolatban!

A Formula-1 rajongói egy kiváló szezonnak lehetnek szemtanúi az idei esztendőben. Az idény végéhez egyre jobban közeledünk, ám még mindig nem dőltek a lényeges kérdések, továbbra is nyílt a harc az egyéni és a konstruktőri pontversenyben egyaránt. A pilóták között Lewis Hamilton és Max Verstappen hatalmas csatáját láthatjuk, míg az istállók esetében ennek a két versenyzőnek a csapatai harcolnak egymással a világbajnoki címért.

Rég volt már ennyire szoros küzdelem az év végén, így mindenképpen egy izgalmas hajrára van kilátás, de nem csak ebből a szempontból, a mezőny többi részére is érdemes lesz odafigyelni a következő futamokon. A McLaren és a Ferrari a csapatok között nagy versenyben van a harmadik helyért, de láthattunk idén már futamgyőzelmet az Alpine részéről, és hosszú idő után ért el dobogós helyezést a Williams istállója, vagyis igazán fordulatos szezonban van részünk.



Már a tavalyi esztendő is okozott meglepetéseket, idén viszont ismét változott a helyzet némileg. Az F1 időnként készít ebben a témában elemzéseket, nemrég a hivatalos Instagram-oldalukon vetették össze a pilóták és az alakulatok tavalyi, valamint idei ponttermését. Mi is hasonlóra készülünk, de ezúttal az érdekelne minket, mit gondolnak az olvasóink.

Összeállítottunk tehát egy listát, ahol mindenki szavazhat, aki szeretné ilyen formában kinyilvánítani a véleményét. Első körben az lenne a kérdésünk, önök szerint melyik pilóta fejlődött a legtöbbet az előző évi teljesítményéhez képest? Kíváncsian várjuk a közönség véleményét, azt azonban fontos megjegyeznünk, hogy nem minden versenyző nevét lehet megtalálni. Ennek oka elég egyszerű, hiszen az idei mezőnyben van három újonc, valamint Fernando Alonso és a két futamra beugró Robert Kubica révén olyanok is, akik az előző idényben nem voltak ott a rajtrácson.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: