DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd

2021

Verstappen: Nem tudom, mit mondjak, ez őrület!

Megismételhetetlen, őrületes, történelmi, szavakkal le nem írható szezon után Max Verstappen 2021 Formula-1-es világbajnoka. A holland egy elrontott rajt után, az utolsó körben fordított, így őt intette le elsőként a kockás zászló.

részletek

Ferrari: Nagyszerű a harmadik hely, de nem ez az igazi cél

Mattia Binotto, a Scuderia F1-es csapatfőnöke elégedett a maranellóiak 2021-es fejlődésével és teljesítményével, de tudja, hogy sok munka vár még rájuk, hogy újra a legjobbak közé kerüljenek.

részletek

Vettel elmondta, mi a fő gond az idei Aston Martinnal

A négyszeres F1-es világbajnok megjelölte azt a fő területet, amelynek köszönhetően szenvedősen alakult a 2021-es szezonjuk, s amelyen jó gumikezeléssel és stratégiával igyekeztek úrrá lenni.

részletek

Miért nincs az évkönyvekben a szezon vége?

December 1-től kapható a Száguldás és cirkusz 2021 és Autósport évkönyv 2021 a könyvesboltokban. Hogy miképpen sikerült ilyen gyorsnak lennünk és miért nem szerepel bennük a szezon vége?

részletek

Marko: Úgy véltük, az FIA a Mercedesnek kedvez

A Red Bull főtanácsadója és más vezetők sem rejtették véka alá azon véleményüket, hogy az FIA idei döntéseivel a Mercedest favorizálja. Azóta finomodott a hangnem, de a csata folytatódik.

részletek

Horner: Csapatként jobbak vagyunk

A Red Bull csapatvezetője a vb-küzdelmek végkimenetelétől függetlenül úgy érzi, jobb munkát végeztek csapatként az idei F1-es szezonban a hibrid érában először megszorongatott Mercedesnél.

részletek

Hamilton: Olykor neked kell az okosabbnak lenned

A hétszeres F1-es világbajnok egyáltalán nem a gyengeség, sokkal inkább az ésszerűség jelének tartja, hogy többször is kihátrált egy manőverből a Max Verstappen elleni csatái során.

részletek

Marko: Normál esetben már a miénk lenne a vb

A Red Bull tanácsadója szerint a bakui, silverstone-i és hungaroringi incidensek miatt nincs nagyobb előnyük a ponttáblázaton. A szakember szerint még egy győzelem kell Verstappennek.

részletek

Brawn: Nagyszerű a bajnokság hullámzása

Az F1 sportigazgatóját Lewis Hamilton és Max Verstappen katari teljesítménye is lenyűgözte, de amit főleg nem győzött dicsérni, az az idei világbajnoki versenyfutás fordulatossága és kiélezettsége.

részletek

Szavazás: Vajon ki fejlődött a legtöbbet?

Bár az autókat illetően nagy változás nem történt 2020-hoz képest, így is érezhető, hogy volt némi változás az erősorrendet illetően. Olvasóink véleményére vagyunk kíváncsiak a témával kapcsolatban!

részletek

Alonso: Hamilton meg fog roppanni a nyomástól

A kétszeres F1-es világbajnok úgy látja, hogy a Mercedes britjén a korábbiaknál nagyobb a teher. A spanyol szerint Verstappen ellenben remekül kezeli a brit sajtó részéről érkező nyomást is.

részletek

Horner csalódott Wolff megjegyzése miatt

A Mercedes főnöke szerint benne van a pakliban, hogy ütközéssel dől el az F1-es vb-cím sorsa Verstappen és Hamilton között, a Red Bull csapatvezetője azonban tiszta küzdelemben reménykedik.

részletek