DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Podcast: A nagy 2021-es pilótarangsor

Tízes skálán értékeltük a mezőny tagjait egy egész éven át, most eljött a nagy összegzés ideje: sorra vesszük a teljesítményeket a leggyengébbtől a legjobbig, és ismertetjük hallgatóink sorrendjét is.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Futamértékelő adásaink állandó eleme volt a hétvégi teljesítmények értékelése, a márciustól decemberig kiosztott pontok átlagából pedig kialakult a 2021-es pilótarangsorunk: ki hogyan teljesített az idei évben? Az adásban nem csupán ezt a listát ismertetjük, hanem egyúttal a Formula Podcast többszáz hallgatójának szavazatából összeállt rajongói sorrendet is.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Decemberi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Tóth Zsombor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:  

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2



stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: