Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 25. hétfő

2016

Todt: Kvjat nem hibázik sokat

A korábban torpedónak becézett Danyiil Kvjat visszatér a Formula-1-be a jövő évben. Az FIA elnöke szerint az orosz közel sem hibázik annyit, mint sokan hiszik. Jövőre újra bizonyíthat.

részletek

Vettel vigasztalta Gaslyt két éve

Az akkor F1-es ülés nélkül maradó GP2-es bajnok példaképéhez fordult jó tanácsért: a fiatal francia most is hálás a segítőkészségért, amelyet Sebastian Vettel tanúsított. Jövőre pedig már egymással fognak csatázni.

részletek

Gaslyt megérintette a halál szele

Pierre Gasly vegyes érzelmekkel tér vissza Silverstone-ba, ahol két éve, GP2-es pályafutása első győzelmét aratta. Pontosan ugyanakkor a halálhoz is közel került egy roppant súlyos balesetnél.

részletek

Button: Nincs esélyük Hamilton ellen

Jenson Button nem tudja elképzelni, hogy bárki is elvehetné idén Lewis Hamilton ötödik világbajnoki címét. A brit ezt egyszerűen azzal indokolja, hogy honfitársa a világ legtehetségesebb pilótája.

részletek

Rosbergnek Hamilton legyőzése a legjobb befejezés

A 2016-os világbajnok úgy érzi, nem is álmodhatott volna jobbról, minthogy úgy fejezze be versenyzői karrierjét, hogy csapattársát, Lewis Hamiltont legyőzve megnyeri a világbajnoki címet.

részletek

Egy vb-címet veszített Hamilton a közösségi média miatt?

Továbbra is téma a négyszeres bajnok felszívódása az internetről. Egy szakíró felvetette, hogy a 2016-ban, Japánban történt események révén közösségimédia-függése egy vb-címtől fosztotta meg Hamiltont.

részletek

Formula Awards 2014–2017

Immár negyedik éve szavazza meg szerkesztőségünk minden esztendő végén az F1-es szezon legjeit, most pedig összesítjük, kik és mik kapták a Formula éves díjait az elmúlt idényekben.

részletek

Ki mennyit fejlődött egy év alatt?

Érdekes statisztikákat olvashatunk így a szezon vége felé, a legjobbakat csokorba gyűjtöttük. Miben teljesített bárkinél jobban a Renault, hogy áll a Ferrari, a Mercedes és a többiek?

részletek

Hamilton egészen közel a Mercedeshez

Lewis Hamiltont rendkívül megviselte a 2016-os keserű szezon, amikor már néha úgy érezte, saját csapatában sem bízhat. Azóta eltelt egy esztendő, a brit pedig újra közel került az istállóhoz.

részletek

Rosberg: Nem jobb idén Hamilton

Nico Rosberg tavaly még Lewis Hamilton csapattársaként nyerte meg a világbajnokságot. A német kívülállóként úgy látja, hogy az idei bajnok semmivel sem vezet jobban, mint 2016-ban.

részletek

Rosberg: Ezért nyertem meg a vb-címet

Nico Rosberg 2016-ban tudta legyőzni Lewis Hamiltont a világbajnoki harcban, és most egy apró elemet árult el, ami szerinte a bajnoki sikert hozta meg számára az előző szezonban.

részletek

Verstappen az égiek segítségét kéri

Emlékszünk még Max Verstappen tavalyi, elképesztő autózására a brazíliai esőben? A jelek szerint ő igen, mivel égi áldásért fohászkodik. A holland így ismét futamgyőzelemre esélyes lehet.

részletek
Olvastad már?