DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök

2016

Rosberg: Ha Bottas nyerni akar, ne legyen ilyen rendes

A 2016-os világbajnok azt tanácsolja Valtteri Bottasnak, hogy bújjon ki a saját bőréből, ha le akarja győzni Lewis Hamiltont. Rengeteg munkára és más temperamentumra van szüksége.

részletek

Ricciardo: Engem Hamilton ugyanígy leszorított

Daniel Ricciardo egy három évvel ezelőtti esetre hívta fel a figyelmet, amikor Monacóban Lewis Hamilton a kanadainál jóval veszélyesebb módon szorította falnak, ám a szankció akkor elmaradt.

részletek

Wolffnak a 2016-os baleset jut eszébe

Az első és második rajtkockában a Mercedes a Spanyol Nagydíjon, éppen, mint három évvel ezelőtt, amikor Nico Rosberg és Lewis Hamilton versenye négy kanyar után véget ért.

részletek

Mit mutattak meg az F1-es tesztek az elmúlt 10 évben? - 2. rész

Sorozatunkban visszatekintünk az elmúlt tíz év teszteredményeire, a szezon előtti jóslatokra, és arra, hogy ezek mennyire váltak be az év Forma-1-es futamain - az utolsó részben a legutóbbi négy tesztidőszakot hasonlítjuk össze az évad során látottakkal.

részletek

Haryanto visszatér a pályára

Rio Haryanto három évvel ezelőtt újoncként bemutatkozhatott a Formula-1-ben, ám szponzori pénzének elapadása miatt év közben menesztették. Teljesítménye meg sem közelítette csapattársáét.

részletek

Kvjat sajátságos rekordot dönthet meg

Harmadszor kezdi (újra) Formula-1-es pályafutását Danyiil Kvjat a Toro Rossónál. Ez már önmagában is különlegesség (bár nem egyedi), de ha pontot is szerezne a nyitófutamon, az már rekord lenne.

részletek

Verstappen nevét se tudták a győzelmi interjúnál

Láttunk már a világon érdekes, vicces, néha kínos beszélgetéseket a Formula-1-es eredményhirdetéseknél, az egyik legemlékezetesebb, amikor Placido Domingo volt kissé felkészületlen.

részletek

Emlékszünk még Charles Leclerc debütálására?

Alig két és fél éve vezetett először versenyhétvégén F1-es autót az ifjú titán. Ezt nem a Ferrari és nem is a Sauber színeiben tette meg, hanem a Haasnál. Kevés híján szerződést is kapott 2017-re.

részletek

Rosberg miatt ennyire nehéz Vettel dolga

Lewis Hamilton elképesztően megbízható és villámgyors. A Mercedes korábbi ügyvezető igazgatója szerint ebben a Nico Rosberg elleni két évvel ezelőtti veresége nagy szerepet játszik.

részletek

Todt: Kvjat nem hibázik sokat

A korábban torpedónak becézett Danyiil Kvjat visszatér a Formula-1-be a jövő évben. Az FIA elnöke szerint az orosz közel sem hibázik annyit, mint sokan hiszik. Jövőre újra bizonyíthat.

részletek

Vettel vigasztalta Gaslyt két éve

Az akkor F1-es ülés nélkül maradó GP2-es bajnok példaképéhez fordult jó tanácsért: a fiatal francia most is hálás a segítőkészségért, amelyet Sebastian Vettel tanúsított. Jövőre pedig már egymással fognak csatázni.

részletek

Gaslyt megérintette a halál szele

Pierre Gasly vegyes érzelmekkel tér vissza Silverstone-ba, ahol két éve, GP2-es pályafutása első győzelmét aratta. Pontosan ugyanakkor a halálhoz is közel került egy roppant súlyos balesetnél.

részletek