DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök

2016

Rosbergnek Hamilton legyőzése a legjobb befejezés

A 2016-os világbajnok úgy érzi, nem is álmodhatott volna jobbról, minthogy úgy fejezze be versenyzői karrierjét, hogy csapattársát, Lewis Hamiltont legyőzve megnyeri a világbajnoki címet.

részletek

Egy vb-címet veszített Hamilton a közösségi média miatt?

Továbbra is téma a négyszeres bajnok felszívódása az internetről. Egy szakíró felvetette, hogy a 2016-ban, Japánban történt események révén közösségimédia-függése egy vb-címtől fosztotta meg Hamiltont.

részletek

Formula Awards 2014–2017

Immár negyedik éve szavazza meg szerkesztőségünk minden esztendő végén az F1-es szezon legjeit, most pedig összesítjük, kik és mik kapták a Formula éves díjait az elmúlt idényekben.

részletek

Ki mennyit fejlődött egy év alatt?

Érdekes statisztikákat olvashatunk így a szezon vége felé, a legjobbakat csokorba gyűjtöttük. Miben teljesített bárkinél jobban a Renault, hogy áll a Ferrari, a Mercedes és a többiek?

részletek

Hamilton egészen közel a Mercedeshez

Lewis Hamiltont rendkívül megviselte a 2016-os keserű szezon, amikor már néha úgy érezte, saját csapatában sem bízhat. Azóta eltelt egy esztendő, a brit pedig újra közel került az istállóhoz.

részletek

Rosberg: Nem jobb idén Hamilton

Nico Rosberg tavaly még Lewis Hamilton csapattársaként nyerte meg a világbajnokságot. A német kívülállóként úgy látja, hogy az idei bajnok semmivel sem vezet jobban, mint 2016-ban.

részletek

Rosberg: Ezért nyertem meg a vb-címet

Nico Rosberg 2016-ban tudta legyőzni Lewis Hamiltont a világbajnoki harcban, és most egy apró elemet árult el, ami szerinte a bajnoki sikert hozta meg számára az előző szezonban.

részletek

Verstappen az égiek segítségét kéri

Emlékszünk még Max Verstappen tavalyi, elképesztő autózására a brazíliai esőben? A jelek szerint ő igen, mivel égi áldásért fohászkodik. A holland így ismét futamgyőzelemre esélyes lehet.

részletek

A tavalyi Mexikói Nagydíjon látottak miatt büntethették Verstappent

A holland F1-es pilótának valódi déja vu-érzése lehetett Austinban, hiszen egy éve Mexikóban szintén a pihenőszobából zavarták le őt - főnöke úgy véli, hogy a versenybírák az akkori kavarodást akarták megelőzni a büntetéssel.

részletek

Alonso Showder Klub

Fernando Alonso rendszeresen mosolyt csal az arcunkra különleges csapatrádiós üzeneteivel és reakcióival. Ezek egy része inkább autója gyengeségével függ össze, de szerencsére voltak kivételek is.

részletek

A McLaren-Honda elmúlt három évének kulcspillanatai

Amikor úgy tűnt, hogy megindultak felfelé, újabb lejtmenet következett, így pedig elkerülhetetlen volt a válás: kevés siker, annál több szenvedés tarkította a McLaren és a Honda közös útját az elmúlt csaknem három év során.

részletek

Vettel sötét oldala - Nem a bakui volt a német első negatív pillanata

Mint minden nagy világbajnok esetében, Sebastian Vettelnél is több alkalomból kibújt a szög a zsákból az F1-ben töltött tíz éve alatt - kérdés, ezek az események csak megszilárdítják könyörtelenségét, vagy inkább egy nyavalygó kissrác képét vetítik elénk?

részletek