DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek

2015

A Mercedes nagyon kíváncsi Szingapúr előtt

Tavaly egyetlen olyan F1-es verseny volt, ahol a Mercedes önerőből nem tudott beleszólni a győzelem sorsába: Szingapúr. Toto Wolff szerint azonban tudják, hogy mi miért történt a városállam utcáin.

részletek

HGP 2015 – Győzelem Bianchiért

2015-ben kerek évfordulóhoz érkezett a Magyar Nagydíj, harmincadszor rendeztek futamot a Hungaroringen. Ez volt a Mercedes egyik legrosszabb turbós futama és Vettel érzelmes győzelme.

részletek

Tizenhét évnyi Colin McRae Rally

1998 és 2015 között óriásit változtak a Colin Macre Rally, majd DIRT-játékok, az autók fizikájában és a ralipályán mindig változó időjárási körülményekben is.

részletek

Bottas: Fejlődtünk 2015-höz képest

A finn pilóta úgy véli, hogy a Williams FW38-asa jobb autó lett, mint elődje, a barcelonaai teszt során pedig sikerült kiküszöbölniük néhány égető hibát.

részletek

„A Red Bullnak szüksége volt a 2015-ös évre”

Danyiil Kvjat biztos benne, hogy a Red Bull sokkal erősebbé vált a tavalyi F1-es szezon után, amikor számos bizonytalansággal és problémával kellett szembenéznie a csapatnak.

részletek

Magnussen már most ódákat zeng a Renault-ról

Mindössze néhány napja vált biztossá, hogy Kevin Magnussen valóban elfoglalhatja Pastor Maldonado helyét a Renault-nál - a dán pilóta szerint ideális helyen van ahhoz, hogy világbajnokságot nyerjen.

részletek

Mindig Maldonado tehet róla?

Miközben úgy tűnik, hogy Pastor Maldonado napokon belül búcsút int az F1-nek, a Sky Sports szakértői megvizsgálták, hogy tavalyi balesetei hány százalékában volt a venezuelai a hibás.

részletek

A Lotus tovább nyújtózkodott a takarójánál

Amíg Enstone-ban fejlesztésekre vártak, a gárda folyamatosan tolta ki készleten lévő alkatrészeik "szavatossági idejét" a tavalyi F1-es szezonban, így hiába reménykedtek a kedvező végkifejletben.

részletek

Kvjat: Alig hibáztam tavaly

Danyiil Kvjat úgy érzi, az első Red Bullnál töltött szezonja hozzásegítette ahhoz, hogy kellő mértékű tapasztalatot szerezzen az F1-ről, így már magabiztosabban vág neki a 2016-os évnek.

részletek

Olcsóbb jegyekkel nyereséges a Brit Nagydíj

Hosszú évek óta először volt nyereséges az F1-es Brit Nagydíj hétvégéje 2015-ben, amelyet a szervezők és a pálya ügyvezetője is jelentős előrelépésként könyvelhet el.

részletek

Sainz: Alonso igazi példakép volt számomra

Az ifjabbik spanyol azonban nem gyerekkorára, hanem a tavalyi F1-es szezonra gondolt, hiszen Fernando Alonso remekül tűrte a McLaren-Honda első évének viszontagságait.

részletek

Újabb pilóta perelte be a Saubert

Azok után, hogy tavaly márciusban Giedo van der Garde miatt kellett a bíróságot járnia a Saubernek, egyik korábbi pilótájuk miatt újabb jogi hercehurcák elé néznek Hinwilben.

részletek