Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 27. szerda

2015

A McLaren-Honda elmúlt három évének kulcspillanatai

Amikor úgy tűnt, hogy megindultak felfelé, újabb lejtmenet következett, így pedig elkerülhetetlen volt a válás: kevés siker, annál több szenvedés tarkította a McLaren és a Honda közös útját az elmúlt csaknem három év során.

részletek

Alonso lát fejlődést a Hondánál

Annak ellenére, hogy többen is a Honda jelenlegi motorgondjaival kapcsolatban a japánok 2015-ös szenvedésével vonnak párhuzamot, Fernando Alonso nem ért teljesen egyet a kritikával.

részletek

Sainz bukása új védőfal fejlesztését indította el

Amekkora volt a spanyol F1-es pilóta balesete 2015-ben, Szocsiban, annál nagyobb meglepetést okozott, hogy sértetlenül szállt ki a Toro Rossóból. Az incidens tapasztalataiból kiindulva az FIA új védőfalat tervezett a 2017-es szezonra.

részletek

Formula Awards 2014–2016

Immár három éve szavazza meg szerkesztőségünk minden esztendő végén az F1-es szezon legjeit, ideje hát összesíteni, kik és mik kapták a Formula éves díjait az elmúlt idényekben.

részletek

Még mindig 2015-öt nyögi a Renault

„Az ideinek kellett volna lennie a tavalyinak” – fogalmazta meg a Renault szakembere azt, hogy egy szezont veszítettek a riválisokhoz képest. Előző évben egy ponton teljesen tanácstalanok voltak.

részletek

Button felfedte két legijesztőbb F1-es pillanatát

A szezon végén sportágtól búcsúzó pilóta az Abu Dhabi Nagydíj előtt elmesélte, hogy két igazán félelmetes pillanat volt karrierje során - mindkettő Monacóban...

részletek

A Red Bull megnyugtatta rajongóit

Az energiaitalos istálló népszerűsége nem veheti fel a harcot a Ferrarival, vagy a Mercedesszel, de élen jár a legtöbb rajongót tömörítő istállók között. Ezért ijedtek meg sokan, amikor tavaly felmerült az F1-ből történő távozás lehetősége - most a cég első embere tisztázta a helyzetet.

részletek

Ennyit spórol Vettel nélkül a Red Bull

Bár a négyszeres világbajnok töredékét kereste meg korábbi csapatánál, mint most a Ferrarinál, a Red Bull mégis megérzi hiányának jótékony hatását: a cég nyereségesebb volt, és kutatásra is több pénz jutott.

részletek

A Mercedes veszteséges volt 2015-ben

A brackley-i F1-es alakulat adózás után 22,3 millió fontot (kb. 8,9 milliárd forint) veszített 2015-ben, de az az összeg még így is sokkal kevesebb, mint egy évvel korábban.

részletek

A Mercedes nagyon kíváncsi Szingapúr előtt

Tavaly egyetlen olyan F1-es verseny volt, ahol a Mercedes önerőből nem tudott beleszólni a győzelem sorsába: Szingapúr. Toto Wolff szerint azonban tudják, hogy mi miért történt a városállam utcáin.

részletek

HGP 2015 – Győzelem Bianchiért

2015-ben kerek évfordulóhoz érkezett a Magyar Nagydíj, harmincadszor rendeztek futamot a Hungaroringen. Ez volt a Mercedes egyik legrosszabb turbós futama és Vettel érzelmes győzelme.

részletek

Retro - Jules Bianchi öröksége

21 év után először veszítette életét F1-es pilóta baleset következtében - cikkünkben összeszedtük, milyen örökséget hagyott maga után a francia versenyző a halálát követő egy év során.

részletek
Olvastad már?