DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek

2015

Horner: Vettel kiteljesedett versenyző lett

Bár a Red Bull színeiben négy világbajnoki címet is nyert zsinórban, a csapatfőnök szerint amióta 2015-ben eligazolt a Ferrarihoz, Sebastian Vettel sokkal alaposabb, teljesebb versenyzővé vált.

részletek

Így alakult a Honda útja a Red Bullig

A ’80-as évek második felében hosszú esztendőkön át verhetetlen volt a Honda-motor. 2015-ös visszatérése óta sokszor nevetség tárgyát képezte, idén fejlődési pályára állt, de sok szenvedés árán.

részletek

Formula Awards 2014–2017

Immár negyedik éve szavazza meg szerkesztőségünk minden esztendő végén az F1-es szezon legjeit, most pedig összesítjük, kik és mik kapták a Formula éves díjait az elmúlt idényekben.

részletek

Hamilton: A 2015-ös visszaesés durvább volt

A Mercedes britje akárcsak két évvel ezelőtt, idén sem tudott futamot nyerni azt követően, hogy elhódította az F1-es világbajnoki címet - ám úgy véli, a 2017-es formahanyatlás nem volt akkora, mint az előző.

részletek

A McLaren-Honda elmúlt három évének kulcspillanatai

Amikor úgy tűnt, hogy megindultak felfelé, újabb lejtmenet következett, így pedig elkerülhetetlen volt a válás: kevés siker, annál több szenvedés tarkította a McLaren és a Honda közös útját az elmúlt csaknem három év során.

részletek

Alonso lát fejlődést a Hondánál

Annak ellenére, hogy többen is a Honda jelenlegi motorgondjaival kapcsolatban a japánok 2015-ös szenvedésével vonnak párhuzamot, Fernando Alonso nem ért teljesen egyet a kritikával.

részletek

Sainz bukása új védőfal fejlesztését indította el

Amekkora volt a spanyol F1-es pilóta balesete 2015-ben, Szocsiban, annál nagyobb meglepetést okozott, hogy sértetlenül szállt ki a Toro Rossóból. Az incidens tapasztalataiból kiindulva az FIA új védőfalat tervezett a 2017-es szezonra.

részletek

Formula Awards 2014–2016

Immár három éve szavazza meg szerkesztőségünk minden esztendő végén az F1-es szezon legjeit, ideje hát összesíteni, kik és mik kapták a Formula éves díjait az elmúlt idényekben.

részletek

Még mindig 2015-öt nyögi a Renault

„Az ideinek kellett volna lennie a tavalyinak” – fogalmazta meg a Renault szakembere azt, hogy egy szezont veszítettek a riválisokhoz képest. Előző évben egy ponton teljesen tanácstalanok voltak.

részletek

Button felfedte két legijesztőbb F1-es pillanatát

A szezon végén sportágtól búcsúzó pilóta az Abu Dhabi Nagydíj előtt elmesélte, hogy két igazán félelmetes pillanat volt karrierje során - mindkettő Monacóban...

részletek

A Red Bull megnyugtatta rajongóit

Az energiaitalos istálló népszerűsége nem veheti fel a harcot a Ferrarival, vagy a Mercedesszel, de élen jár a legtöbb rajongót tömörítő istállók között. Ezért ijedtek meg sokan, amikor tavaly felmerült az F1-ből történő távozás lehetősége - most a cég első embere tisztázta a helyzetet.

részletek

Ennyit spórol Vettel nélkül a Red Bull

Bár a négyszeres világbajnok töredékét kereste meg korábbi csapatánál, mint most a Ferrarinál, a Red Bull mégis megérzi hiányának jótékony hatását: a cég nyereségesebb volt, és kutatásra is több pénz jutott.

részletek