Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 17. vasárnap

2015

A Red Bull kihajította a botrányhős Ticktumot

A korábban botrányos vezetéséről elhíresült Dan Ticktum úgy tűnik, minden lehetőségét eljátszotta a Formula-1-be kerüléshez, a Red Bull ugyanis ismét menesztette juniorprogramjából.

részletek

Mit mutattak meg az F1-es tesztek az elmúlt 10 évben? - 2. rész

Sorozatunkban visszatekintünk az elmúlt tíz év teszteredményeire, a szezon előtti jóslatokra, és arra, hogy ezek mennyire váltak be az év Forma-1-es futamain - az utolsó részben a legutóbbi négy tesztidőszakot hasonlítjuk össze az évad során látottakkal.

részletek

Russell: A Force India is innen csinálta meg

A teszt első napjairól késő Williams hátrányba került a többi csapathoz képest, így sokan már most temetik idei esélyeit. Az újonc viszont emlékeztetett rá, 2015-ben ugyanígy kezdett a Force India, amely végül kiváló szezont produkált.

részletek

Ricciardóra óriási hatással volt Bianchi halála

Daniel Ricciardo 2015-ben járt a legmélyebben saját elmondása szerint, ahonnan aztán sikerült visszakapaszkodni, és Red Bull-os pályafutása alatt az volt az egyetlen év, mikor nem tudott nyerni.

részletek

Suzuki: A Honda tíz éve hatalmasat hibázott

2008-ban, amikor a Honda váratlanul kivonult a Formula-1-ből a szezon végén, szinte mindent felégetett maga mögött és ez hatalmas hiba volt. Ezért küzdenek most ennyi problémával a japánok.

részletek

Verstappen nyugodt egy jó szerződéssel a zsebében

Az idei évben sok pilótának kellett idegeskednie jövő évi kontraktusa miatt. Nem tartozik közéjük Max Verstappen, aki felszabadultan tölti napjait, hiszen topcsapatnál rendelkezik többéves szerződéssel.

részletek

Magnussen rengeteg pénzt veszít

Egy hosszú ideje húzódó perben jogilag elmarasztalták Kevin Magnussent. Az eljárást korábbi menedzsere indította a dán pilóta ellen és a hölgynek adtak igazat. Ez óriási pénzösszeget jelent.

részletek

Horner: Vettel kiteljesedett versenyző lett

Bár a Red Bull színeiben négy világbajnoki címet is nyert zsinórban, a csapatfőnök szerint amióta 2015-ben eligazolt a Ferrarihoz, Sebastian Vettel sokkal alaposabb, teljesebb versenyzővé vált.

részletek

Így alakult a Honda útja a Red Bullig

A ’80-as évek második felében hosszú esztendőkön át verhetetlen volt a Honda-motor. 2015-ös visszatérése óta sokszor nevetség tárgyát képezte, idén fejlődési pályára állt, de sok szenvedés árán.

részletek

Formula Awards 2014–2017

Immár negyedik éve szavazza meg szerkesztőségünk minden esztendő végén az F1-es szezon legjeit, most pedig összesítjük, kik és mik kapták a Formula éves díjait az elmúlt idényekben.

részletek

Hamilton: A 2015-ös visszaesés durvább volt

A Mercedes britje akárcsak két évvel ezelőtt, idén sem tudott futamot nyerni azt követően, hogy elhódította az F1-es világbajnoki címet - ám úgy véli, a 2017-es formahanyatlás nem volt akkora, mint az előző.

részletek

A McLaren-Honda elmúlt három évének kulcspillanatai

Amikor úgy tűnt, hogy megindultak felfelé, újabb lejtmenet következett, így pedig elkerülhetetlen volt a válás: kevés siker, annál több szenvedés tarkította a McLaren és a Honda közös útját az elmúlt csaknem három év során.

részletek
Olvastad már?