DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök

2015

Sainz: Vagyok olyan jó, mint Verstappen

A Toro Rosso fiatal spanyolja úgy véli, ő is nyújtott olyan meggyőző teljesítményt a 2015-ös F1-es szezon során, mint holland csapattársa. Sainz szerint őt is dicséri az, aki Verstappent méltatja.

részletek

Nasr az őszinteségéért szereti a Saubert

A Saubernek a pocsékul sikerült 2014-es év után nem sok anyagi lehetősége maradt a tavalyi autója év közbeni fejlesztésére, és ebből nem is csinált titkot. Felipe Nasrnak ez nagyon szimpatikus volt.

részletek

Késleltette a 2016-os munkálatokat a Ferrari

Sergio Marchionne, a maranellóiak elnöke elárulta: néhány feladatnak később álltak neki a sikeres 2015-ös hadjárat miatt. Véleménye szerint ez azonban nem lesz hátrány számukra az idei F1-es évadban.

részletek

Melyik volt 2015 legsikeresebb autós nemzete?

Az F1-ben egy brit úriember tarolt 2015-ben, az összes FIA-sorozatot összehasonlítva viszont nem az Egyesült Királyság volt az esztendő legsikeresebbje. Magyarország ismét a győztesek között!

részletek

Button: Nem túl vicces sereghajtónak lenni

A McLaren F1-es pilótáinak még a vezetési stíluson is változtatni kellett idén: nyomni, ahogy a csövön kifér, hogy ne szakadjanak le a DRS-távolságból a mezőny végétől.

részletek

Raikkönen: Nem lettem hirtelen rosszabb versenyző

Az F1-es pilóta elismeri, hogy éve nem alakult túl jól, sebessége alapján pedig sokkal acélosabb eredményeket érhetett volna el. Kisebb problémák sorozata vezetett odáig, hogy nem sikerült neki.

részletek

Megdőlt a "nyerj vasárnap, adj el hétfőn!"-teória?

Bár a Mercedes sikert sikerre halmozott az elmúlt két F1-es szezonban, Toto Wolff úgy gondolja, győzelmeiknek nem sok köze van a cég utcai autóinak eladási statisztikáihoz.

részletek

Így értékeli szezonját a Sauber svéd pilótája

A második F1-es évét teljesítő Marcus Ericsson úgy véli, hogy a szezon elején jobban is teljesíthetett volna, a második "félidőről" azonban kellemesebb emlékei vannak.

részletek

Vettel: Nem számítottam ilyen erős szezonra

A Ferrari német versenyzőjét meglepte, hogy ennyire jól teljesítettek a 2015-ös F1-es szezonban. A négyszeres világbajnok azt is elárulta, milyen határozott céllal vágnak neki a következő idénynek.

részletek

Johansson: Az F1 mérnökök versenye lett

A dán expilóta korábban is kritizálta az F1 szabályait, és most ismét kitért arra, milyen rossz hatással van a rajongókra, hogy ilyen nagy hangsúly van a technikán.

részletek

Mennyire volt unalmas évünk valójában?

Bár egyértelmű, hogy a 2015-ös szezon nem a legváltozatosabb F1-es idények egyike volt, de mégis érdemes feltenni a kérdést, hogy valójában mennyire volt kiszámítható a mögöttünk hagyott szezon.

részletek

Ecclestone: Az F1 nem fog összeomlani

A sportág mindenható ura szerint az F1-nek több csapat távozása után sem kellett volna lehúznia a rolót, de emellett adott egy jó tanácsot a Mercedes csapatának is.

részletek