DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

2015

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év pilótája

A 2015-ös F1-es szezon legjobbjait, meglepetéseit és csalódásait, szép előzéseit és még szebb pillanatait idézzük fel a Formula.hu nagy évértékelő sorozatában. Az év pilótájával kezdünk.

részletek

Szól a rádió: 2015 legemlékezetesebb üzenetei

Az alábbi összeállításban 10+1 különösen érdekes és emlékezetes üzenetet válogattunk össze a 2015-ös F1-es szezonból: elbukott győzelem, GP2-es motor, egy brazil öregember, és így tovább...

részletek

Williams: Fáj, hogy a Ferrari átlépett minket

A Williamsnek 2014 után idén sem sikerült megszorongatni a Mercedest, ebben az évben ráadásul a Ferrari vette át a másodhegedűs szerepét az F1-ben - Pat Symonds csalódásának adott hangot emiatt.

részletek

Perezt meglepte a Force India formajavulása

A Force India 2015 második felének legkellemesebb meglepetését okozta az F1-ben, Perez pedig dobogóra is vitte autóját - a mexikóit igencsak meglepték a pozitív változósok Silverstone-ban.

részletek

Rosberg háromnegyedesre értékelte szezonját

Nem meglepő módon nincs teljesen megelégedve a 2015-ös F1-es szezon során nyújtott teljesítményével Nico Rosberg, de elmondása szerint a következő évadot nem akarja teljesen tiszta lappal kezdeni.

részletek

„Talán ez volt Rossi eddigi legjobb szezonja”

Ezen a véleményen van a Tech3 Yamaha csapatfőnöke: noha elismeri, hogy a nyers tempó alapján Jorge Lorenzo megérdemelte a vb-címet, elmondása szerint a „Doktor” teljesítménye is lenyűgöző volt idén.

részletek

Hamilton: Az utolsó három futam? Áldás álruhában!

A háromszoros F1-es világbajnok úgy véli, hogy a szezon végén, csapattársától elszenvedett vereségek csak segíteni fognak abban, hogy motivációt találjon a 2016-os szezonra.

részletek

Önkritikát gyakorol a Sauber csapatfőnöke

Noha a hinwili F1-es gárdának jelentős előrelépést sikerült elérnie idén, Monisha Kaltenborn szerint nem használtak ki minden lehetőséget arra, hogy még feljebb kapaszkodjanak a ranglétrán.

részletek

Így vélekedik Verstappen első szezonjáról

A holland pilóta elképesztő magabiztosságról tett tanúbizonyságot a 2015-ös F1-es szezonban, de egyszer-kétszer magának is feltette a kérdést: "Meg tudom csinálni?"

részletek

Szám szerint - Gyorsasági táblázatok

Íme néhány alternatív tabella a 2015-ös F1-es szezonra. Hogyan alakulna a pilóták és csapatok sorrendje, ha a pole-pozíciós eredmények vagy a leggyorsabb körök alapján kapnák a pontokat?

részletek

Számtan: Néhány kevéssé ismert adat 2015-ről

Hogy hány futamot nyert idén Hamilton, vagy milyen rosszul szerepelt a McLaren, mindenki kívülről fújja már – úgyhogy most itt az ideje szemügyre venni néhány F1-es számot, melyről kevesebb szó esett.

részletek

Horner a Red Bull pilótáit méltatja

A Milton Keynes-iek csapatfőnöke úgy véli, hogy Daniel Ricciardo és Danyiil Kvjat remekül dolgozott az idei F1-es szezonban, és kimagaslót nyújtottak csapattársakként is.

részletek