DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 8. péntek

2008

Massa elmagyarázta, miben más az ő F1-es ügye

A brazil nem gondolja, hogy precedenst teremtene, ha tényleg megkapná a 2008-as vb-címet. Állítja: sok versenyző támogatja az ügyét.

részletek

Retro – Fél perc az élet: 2008-as Brazil Nagydíj

Hosszú évekkel a fenomenális interlagosi finálé után is nehéz szavakat találni arra a néhány pillanatra, amikor tűkön ülve őrjöngtünk a képernyők előtt: úgy maradt meg bennünk a 2008-as Brazil Nagydíj, mint az F1 történetének legemlékezetesebb szezonzárója.

részletek

Megosztott vb-cím lenne 2008 megoldása Massa szerint

Nem akarja elvenni a világbajnokságot Hamiltontól Felipe Massa, aki állítja: nem beszélt az FIA elnökével, holott Ben Sulayem ennek ellenkezőjét állítja.

részletek

Haladékot adott az F1-nek és az FIA-nak Massa

Haladékot adott a 2008-as vb-cím ügyében az FIA-nak és az F1-nek Felipe Massa – közölte a brazil pilóta ügyvédje.

részletek

Retro – Az ifjú német csodát tesz Monzában

A 2008-as szezonban épp ezen a napon rendezték az esőáztatta Olasz Nagydíjat, melyen Sebastian Vettel saját maga és akkori csapata, a Toro Rosso első győzelmét szerezte.

részletek

Massa ügyvédje: „A cél hazahozni a trófeát!”

Megszólalt a brazil ex-F1-es jogászcsapatának tagja: úgy érzik, erős bizonyítékaik vannak, a cél pedig nem az anyagi kompenzáció, hanem a 2008-as vb-cím.

részletek

Retro – Kirobban az F1 legnagyobb botránya

2009. szeptember 4-én közölte hivatalosan az FIA, hogy a Renault-nak felelnie kell Nelson Piquet vádjaira. Innen még hosszú út vezetett Flavio Briatore 12 nappal későbbi távozásáig.

részletek

Sürgetik Massáék az FIA-t és a FOM-ot

A brazil ex-F1-es jogi csapata jelezte: ha jövő péntekig nem kapnak hivatalos választ, akkor az Egyesült Királyság Legfelsőbb Bíróságához fordulhatnak.

részletek

Massa: Nem a pénzért csinálom, az igazságért

A 2008-as világbajnoki címért jogi úton harcoló brazil ex-F1-es állítja: nem a kompenzáció vágya, hanem az igazságérzete vezérli. Állítja: Alonso mindenről tudott.

részletek

Reagált a Massa-ügyre a Ferrari

Nem akarta ugyan kommentálni a brazil ex-F1-es lépéseit a csapatfőnök Frederic Vasseur, de szerinte furcsa lenne 15 év után belenyúlni a végeredménybe.

részletek

Massa-ügy: Ecclestone nem is emlékszik rá, hogy mit mondott

Bernie Ecclestone azt állítja, hogy nem is emlékszik arra az interjújára, ami előidézte Felipe Massa képtelennek tűnő jogi procedúráját.

részletek

Massa lépett: Kártérítést követel 2008-ért

A sajtó birtokába jutott a hivatalos levél, amelyet az egykori ferraris ügyvédei címeztek az F1 és FIA részére. Eszerint a brazilt több tízmillió euró veszteség érte a vb-cím elvesztése miatt.

részletek