DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök

2008

Reagált a Massa-ügyre a Ferrari

Nem akarta ugyan kommentálni a brazil ex-F1-es lépéseit a csapatfőnök Frederic Vasseur, de szerinte furcsa lenne 15 év után belenyúlni a végeredménybe.

részletek

Massa-ügy: Ecclestone nem is emlékszik rá, hogy mit mondott

Bernie Ecclestone azt állítja, hogy nem is emlékszik arra az interjújára, ami előidézte Felipe Massa képtelennek tűnő jogi procedúráját.

részletek

Massa lépett: Kártérítést követel 2008-ért

A sajtó birtokába jutott a hivatalos levél, amelyet az egykori ferraris ügyvédei címeztek az F1 és FIA részére. Eszerint a brazilt több tízmillió euró veszteség érte a vb-cím elvesztése miatt.

részletek

Retro – Az évtized Brit Nagydíja

Nem, nem 2015-ről van szó, hanem 2008-ról: a brit versenyző érinthetetlen volt ezen az F1-es délutánon, amíg a mezőny többi része esett-kelt, ő több mint egy perccel nyerte a motorcsónak-versenyt.

részletek

„Ellopott verseny volt” – Massa

Ismét megszólalt a 2008-as eseményekkel kapcsolatban a jogi lehetőségeket kereső brazil ex-F1-es, aki a szingapúri eredmények törlését szeretné elérni.

részletek

Massa a Ferrariért és Brazíliáért is küzd

Egyelőre nem tudni, mikor indulhat meg Massa jogi akciója a 2008-as világbajnoki cím megszerzéséért – a brazil arról viszont beszélt, hogy mi motiválja.

részletek

Ügyvédek sorát fogadta fel Massa 2008 kapcsán

Sajtóhírek szerint magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak a brazil ex-F1-es pilóta 2008-as világbajnoki végeredményének megváltoztatására irányuló kísérletei.

részletek

Piquet: Úgy bántak velem, mint egy kutyával

Milyen helyzetben volt a Renault-nál, amikor a saját menedzsere terrorizálta, és miért hozta nyilvánosságra a Szingapúrban történteket?

részletek

Massa perre vinné a 2008-as szezont, megújul a Hungaroring – keddi hírek

Felipe Massa jogi útra terelné a 2008-as Szingapúri Nagydíjat, a Williamst a szponzora perli vissza, a Hungaroringre pedig alapos felújítás vár.

részletek

Jogi útra terelheti Massa a 2008-as vb-címet?

Váratlan nyilatkozatot tett a brazil ex-F1-es, aki Bernie Ecclestone nemrégi szavai után vizsgálja annak jogi lehetőségeit, hogyan törölhetnék a 2008-as Szingapúri Nagydíj eredményét.

részletek

Ecclestone: Elvehettük volna Hamilton első vb-címét

Beismerésnek felérő múltidézés hangzott el az F1 egykori vezérétől. Állítása szerint már 2008-ban tudtak az ütközésbotrányról – de szándékosan nem intézkedtek, hogy ne módosuljon a vb-eredmény.

részletek

Hamilton: 2008-at senki sem manipulálta…

Az akkori interlagosi finálé másik főszereplőjével, Timo Glockkal együtt tekintett vissza a 14 évvel ezelőtti eseményekre a brit, aki újfent utalást tett arra, hogy a tavalyi szezonzárót manipulálták.

részletek