DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 18. szombat

2008

Glock: Sokan most is azt hiszik, szándékosan engedtem el Hamiltont

Minden idők egyik legdrámaibb szezonzáróját hozta a 2008-as Brazil Nagydíj, amikor Lewis Hamilton az utolsó utáni pillanatban előzte meg a lelassuló Toyotát és nyerte meg ezzel a bajnoki címet.

részletek

Hamilton: Verstappen már hat éve a mezőnyben van

A hétszeres világbajnok szerint nagy a különbség saját első bajnoki címe és Max Verstappen mostani helyzete között, a holland ugyanis már hetedik éve tagja a mezőnynek.

részletek

Kubica még mindig bánja az elszalasztott 2008-as vb-esélyt

A lengyel a mai napig úgy érzi, hogy ha a BMW nem kezdett volna el a következő évi szabályváltozásokra koncentrálni, a szezon legvégéig harcolhatott volna a címért a Ferrarikkal és a McLarenekkel.

részletek

Peugeot 2008: Autóbemutató a koronavírus árnyékában

A könyök-összeérintős „kézfogást” alkalmazva és a kézfertőtlenítőt sűrűn használva vettünk részt a 2008-as hazai bemutatóján. Az újdonság elektromos, dízel, benzines és lágy hibrid változatban is elérhető.

részletek

A következő generáció: Új Peugeot 2008 SUV

Mindazok örömére, akik az autózás terén valami új élményre vágynak, a Peugeot bemutatja az új 2008 SUV-ot.

részletek

Hamilton: Tudom, milyen érzés így veszíteni

A legutóbbi esetben, amikor egy büntetés döntött az első hely sorsáról az F1-ben, épp a brit volt az áldozat, bár a Mercedes pilótája szerint teljesen más volt a helyzet a 2008-as Belga Nagydíjon.

részletek

Buemi már a 2008-as rajtrácson is ott volt

Sebastien Buemi óriási tehetségként érkezett a Formula-1-be 2009-ben, de végül nem kapott lehetőséget nagy csapatnál. Meglepő, de egy véletlen folytán már 2008-ban is a rajtrácson láthattuk.

részletek

Raikkönen: A közös sikerekre örökké emlékezni fogok

Kimi Raikkönen sajnos már a 7. körében kiesett az Abu Dhabi Nagydíjnak, így dicstelenül búcsúzott a Ferraritól, ami miatt csalódott, de azért szerzett néhány örökre szóló emléket a csapattal.

részletek

Glock: Azt kérdezgették tőlem, mennyit fizettek

Lewis Hamilton Timo Glockot az utolsó előtti kanyarban megelőzve lett világbajnok 2008-ban, a német pilótát pedig még azóta is megtalálják emiatt. Korábban halálos fenyegetéseket is kapott.

részletek

Camilleri: 2008 óta a legjobb szezonunk

A többség hajlamos az idei évre a Ferrari újabb kudarcaként tekinteni, de a cég vezérigazgatója nem ért egyet velük: rámutatott, a számok alapján ez az elmúlt tíz év talán legjobbja.

részletek

Hamilton karrierje 2008-ban félresiklott volna

Tíz éve már annak, hogy minden idők egyik legizgalmasabb szezonzáróján Lewis Hamilton az utolsó pillanatban megszerezte első bajnoki címét. A brit szerint egész más folytatás következhetett volna.

részletek

Suzuki: A Honda tíz éve hatalmasat hibázott

2008-ban, amikor a Honda váratlanul kivonult a Formula-1-ből a szezon végén, szinte mindent felégetett maga mögött és ez hatalmas hiba volt. Ezért küzdenek most ennyi problémával a japánok.

részletek