DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
F1

Massa-ügy: Ecclestone nem is emlékszik rá, hogy mit mondott

Bernie Ecclestone azt állítja, hogy nem is emlékszik arra az interjújára, ami előidézte Felipe Massa képtelennek tűnő jogi procedúráját.

Ahogy arról már beszámoltunk, Felipe Massa és ügyvédi csapata hivatalos levelet küldött az FIA-nak és az F1-nek is, és kártérítést követel a 2008-as világbajnoki vereségéért.

A történet részletei itt olvashatók, most viszont reagált a sztorira Bernie Ecclestone, az F1 akkori vezetője is. Hogy az ő szavai miért fontosak?

Massa_2008_01



 

Mert az egész ügy egy általa adott nyilatkozaton alapul, amelyben arról beszélt, hogy az illetékesek eltussolták a 2008-as Szingapúri Nagydíjon történt ütközésbotrányt, hogy ne kelljen hivatalos vizsgálatot indítani, amely következtében törölni kellett volna a verseny eredményét – maga Ecclestone is kimondta, érvénytelenített nagydíj esetében a pontok alapján Massa nyerte volna a vb-címet.

„Őszintén szólva vem is emlékszem semmire ebből az interjúból. Arra sem emlékszem, hogy egyáltalán adtam ezt az interjút” – idézi Ecclestone szavait a Reuters.

A sportág akkori vezére hozzátette, hogy őt eddig sem Massa, sem a brazil ügyvédek nem keresték meg azzal kapcsolatban, hogy pontosan mit mondott, hogy mondott.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: