Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 24. kedd

Ecclestone

Ecclestone egy csapatba tenné az F1 két ászát

A száguldó cirkusz egykori tulajdonosa borzasztóan kíváncsi lenne, mire megy egymással ugyanolyan technikában Lewis Hamilton és Max Verstappen, akik alapvetően két teljesen eltérő stílusú versenyzők.

részletek

Ecclestone: Ha meg tudnák írni a szabályokat, nem kellene költségvetési sapka

Bernie Ecclestone szerint nem volna szükség olyan gyökeres változásokra a Formula-1-ben, mint amilyeneket a Liberty Media tervez 2021-től. Feleslegesnek tartja a költségvetési sapkát is.

részletek

F1-Archív: Lezárul Senna apasági tesztje

Nem fognak V8-as autók V6-osok ellen versenyezni, Senna apasági tesztje eredménnyel zárult, Schumacher nem tér vissza, a világbajnokok Montoya mellett állnak. Augusztus 11. hírei az elmúlt bő 20 évben.

részletek

Ecclestone: Egy lövedéket is felfognék Putyinért

Már megszokhattuk, hogy Bernie Ecclestone mennyire szabad szájú, de legutóbbi nyilatkozata talán mindenen túltesz. Az orosz elnököt, Vlagyimir Putyint magasztalta, szerinte diktátorokra van szükség.

részletek

F1-Archív: Hamilton tesz az exbajnokok véleményére

Felszámolás fenyegeti a Lotust, Raikkönen pályakórházba került, Celeb Nagydíjat tartanának kétülésesekkel és betiltanák a privát teszteket. Ezek voltak július 6. hírei 2000 óta.

részletek

F1-Archív: Ecclestone Hitler miatt pácban

Felhördülést váltott ki az F1-vezér interjúja, Raikkönen még hisz a vb-címben, nem lesz versenyzői bojkott, Mercedesre vált a Lotus, Zandvoort újra nagydíjat rendezhet: ilyen híreket olvashattunk július 5-én 2000 óta.

részletek

Özvegyével együtt emlékezett Laudára Bernie Ecclestone

Megható pillanatokkal indult a szombati nap a Red Bull Ringen, ahol az F1 korábbi impresszáriója, Bernie Ecclestone a közelmúltban elhunyt legendára, Niki Laudára emlékezett annak özvegye, Birgit, valamint egyik fia, Lukas társaságában.

részletek

Ecclestone-nak tuti megoldása van az F1 problémáira

Mióta világ a világ tudjuk, hogy Bernie Ecclestone-nak mindenre van egy nagyon jó megoldása, és nincs ez másként a költségsapkával sem. Harmincmillió ide, egy motor oda, és meg is oldódott minden…

részletek

F1-Archív: Vita a dohányreklámok körül

Felváltva rendezheti az Olasz Nagydíjat Monza és Imola, beperli a Vodafone-t Eddie Jordan, illegális lehet a dohányreklámok betiltása, megműtik Ecclestone-t: június 17. hírei az elmúlt két évtizedből.

részletek

Ecclestone nem megy el barátja, Lauda temetésére

Bár kifejezetten jó kapcsolatot ápoltak, a 88 éves Bernie Ecclestone az elvek embere. Hamilton elutazik a búcsúztatásra Bécsbe, Toto Wolff beszédet is fog mondani.

részletek

Ecclestone: Tévedtem Leclerc-rel kapcsolatban

Bernie Ecclestone elismerte, alábecsülte Charles Leclerc képességeit, sokkal jobb, mint gondolta. A Ferrari jól tette, hogy lecserélte Kimi Raikkönent, a monacói ugyanis remekel.

részletek

F1-Archív: „Ecclestone visszafogta az F1-et”

Az előző vezetést kritizálja az új tulajdonos, Ron Dennis a Hondát szapulja rossz döntéséért, Jackie Stewart életvezetési tanácsokat ad Schumachernek, aki menedzsere állítása szerint nem tart Raikkönentől. Alonso első hazai győzelmére készül, majd egy év múlva már azon tanakszik, mivel lehetne ezt is túlszárnyalni.

részletek
Olvastad már?