Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 7. kedd

Ecclestone

F1-Archív: Laudát menesztik, Ecclestone-t megverik

Hamilton és Vettel időmérőn aláz, Ecclestone-t rablók bántalmazzák, Alonso házasodik, Villeneuve véleménye nagyot változik, Laudát kirúgja a Ford. Ezek voltak november 26. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Raikkönen visszavonul

Montoya a McLarenhez szerződik, Mosley és Ecclestone berág a Ferrarira, Bottas reménykedik, Irvine köszönetet mond, Valentino Rossi válaszút előtt - az elmúlt húsz év F1-es hírei november 17-én.

részletek

Ecclestone támogatja Verstappen álláspontját a Drive to Survive-ról

Max Verstappen kijelentette, hogy a jövőben nem hajlandó szerepelni a Netflix Drive to Survive című sorozatában. Néhányan egyet nem értésüket fejezték ki a pilóták közül, Bernie Ecclestone azonban támogatja a holland álláspontját.

részletek

A síszövetségnél lehet tanácsadó Ecclestone

A Nemzetközi Síszövetség elnöke nemrég elárulta, hogy megkeresték az ex-F1-es vezért, hogy csatlakozzon hozzájuk. A 91 éves üzletember annyit elárult: sílécen biztosan nem fogjuk őt látni.

részletek

F1-Archív: Álhír volt Hamilton váltóhibája

Egy Kimi Raikkönen nevű finn lehet a Sauber pilótája, Montoya győzelemmel búcsúzott a Williamstől, Chandhok csalódott, Webber nem áll félre, Massának pedig kételyei vannak Kubicával kapcsolatban. Ezek voltak október 25. hírei az F1 világában.

részletek

Newey balesete súlyosabb volt, mint hittük – Ecclestone sietett a segítségére

Súlyosabb sérüléseket szerzett a közelmúltban elszenvedett kerékpáros balesete során Adrian Newey, mint azt sokan gondoltuk. Bernie Ecclestone sietett a tervezőzseni segítségére.

részletek

Elijesztő, megterhelő – túlzásba esne az F1 a naptárral?

Hamarosan bejelenti a Formula-1 a 2022-es versenynaptárat, néhány részletet azonban már közöltek róla. Ez pedig éppen elég volt, hogy az F1 népének vitatémájává váljon.

részletek

Ecclestone: Ez a sok verseny családokat tesz tönkre

A Formula-1 korábbi mindenható urának, Bernie Ecclestone-nak nincs ínyére a több, mint húsz versenyt felvonultató versenynaptár, mivel az szerinte nemcsak a résztvevőknek, de a nézőknek is sok.

részletek

F1-Archív: Sato és Schumacher vitája a vécében simult el

Szokatlan helyen simított el nézeteltérést a két F1-es, Ecclestone éremrendszert javasol, Schumacher az indianapolisi téglák miatt aggódik: ezek voltak a hírek szeptember 23-án.

részletek

Ralf Schumacher szerint korrekt volt a fél pont, Perez esetét kevésbé érti

Nem érti a versenyzők háborgását a hatszoros futamgyőztes: a szabályok egyértelműek, a vitának nincs helye. Kétli azt is, hogy Bernie Ecclestone tényleg elengedte volna a versenyt.

részletek

Ecclestone: Nem volt bátorság az F1 vezetőiben

A száguldó cirkusz egykori ura elmondta, ő hogyan kezelte volna a Belgiumban kialakult helyzetet: a 90 éves üzletember legfeljebb egy órát halasztott volna, utána elindította volna a futamot.

részletek

Ecclestone Verstappenre fogadna

A Formula-1 egykori első embere szerint a fiatal holland pilótának több esélye van a világbajnoki címre az idei szezonban. A 90 éves üzletember úgy véli, a hibák döntik majd el a párharcot.

részletek
Olvastad már?