Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Ecclestone

Rossz helyzetbe került Mick Schumacher?

Bernie Ecclestone szerint a Haasnál nincs kitől tanulni és nagyon nehéz lesz fejlődni - sokkal jobb lenne neki például a Red Bull, ahol megfelelő környezet áll rendelkezésre a tanuláshoz.

részletek

F1-Archív: Csúnyán leszerepelt az új időmérő

Unalomba fulladt a kiütéses formátum, kizárt, hogy Rosberg visszatérjen, Fisichella nyert, Brawn visszaszólt Dennisnek, Ecclestone a hatodik leggazdagabb brit: F1-es hírek március 19-ről.

részletek

F1-Archív: Elbúcsúzott egy legenda

Ross Brawn vallomása az ex-Honda F1-es csapat felvásárlásáról, Christian Horner nyerő tippjei, Robert Kubica bizakodó kezelőorvosa, Bernie Ecclestone fogadalma - az elmúlt 20 év legérdekesebb március 10-i F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: A Ferrari vezet a teszten

Kanyart neveznek el Schumacherről, véget ér egy csapat rövid története, a Ferrari keresztbe tesz a Minardinak – az elmúlt bő két évtized legérdekesebb március 2-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

Ecclestone őrült csavarral dobná fel a sprintfutamokat

Az F1 korábbi első embere szerint már az ő idejében is létezett a sprintversenyek elképzelése, viszont van ötlete rá, hogyan lehetne megfűszerezni a kétfutamos nagydíjhétvégéket.

részletek

„Schumachernek sosem volt szüksége szerződési záradékra”

Bernie Ecclestone kicsit sem lenne meglepve, ha Lewis Hamilton valóban bevédte volna magát új szerződésében Max Verstappennel szemben. Michael Schumachernek viszont sosem volt szüksége erre.

részletek

Ecclestone: A sprintverseny már lejárt lemez

Bár Bernie Ecclestone nemrég beismerte, hogy kevesebbet kellene beleszólnia mások dolgába, most elmondta a tuti receptet az F1 által felvetett sprintversenyek lebonyolítására.

részletek

F1-Archív: Kivonulással fenyeget a McLaren

Visszatérhet Villeneuve, Hakkinen nem sajnálkozik, a Virgin F1-es csapatot vehet, újra rendezhetnek versenyt Dél-Afrikában - ezek voltak az elmúlt 20 év hírei február 18-án.

részletek

Rich Energy: Bevásároltuk magunkat egy F1-es csapatba

Másfél év távollét után visszatért a Formula-1-es köztudatba William Storey és cége, aki 2019-ben balhés szponzori viszonyt ápolt a Haasszal. Nem nevezte meg az új partnercsapatot, viszont belerúgott néhányba. Bernie Ecclestone állhat a háttérben?

részletek

Ecclestone: Sokszor bajba sodort már a nagy szám

A Formula-1 egykori mindenható ura beszélt arról, hogy olykor bizony bajba keverte magát meggondolatlan kijelentése miatt. Azonban ő mindenkire egyformaként tekint, de senki temetésén nem vesz részt.

részletek

F1-Archív: Ecclestone kételkedik Rossiban

Homokvihar a bahreini teszten, Heidfeldet kipróbálja a Kubicát elveszítő Lotus-Renault, Verstappen perelheti az Arrowst, sztártervezők visszatérése a hírekben: ennyi mindenről olvashattunk február 11-én az évek során.

részletek

Ecclestone-nak az F1-es üzletek hiányoznak

Az F1 korábbi mindenhatójának a tárgyalások, a megegyezések, a szerződések hiányoznak leginkább a száguldó cirkuszból, ami szerinte egyet jelent a Ferrarival.

részletek
Olvastad már?