Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 22. péntek

Ecclestone

Ecclestone: Ássuk elő a régi V8-asokat!

Az F1 egykori ura szerint a száguldó cirkusznak nem kell relevánsnak lennie az autóipar szempontjából, éppen ezért elő kellene venni a régi szívómotorokat, amíg a jövő koncepcióját kitalálják.

részletek

F1-Archív: Schumacher 1000 fontos órát ajándékoz minden ferrarisnak

Bernie Ecclestone a visszatérő hétszeresre teszi pénzét, Montezemolo szerint Alonso kitölti 2016-ig tartó Ferrari-szerződését, Schumacher drága karácsonyi ajándékkal lepte meg a csapattagokat: ilyen F1-es híreket olvashattunk december 24-én.

részletek

F1-Archív: Vetélkedés a Lotus névért

Ecclestone tetszését nem nyerte el, ahogyan Ron Dennis bejelentette Alonso leigazolását, Vettel a KERS miatt aggódik, Sutil szerint tarthatatlanul sokat kérnek a fizetős pilótáktól: ezek voltak december 21. hírei az F1-ben.

részletek

F1-Archív: Laudát menesztik, Ecclestone-t megverik

Hamilton és Vettel időmérőn aláz, Ecclestone-t rablók bántalmazzák, Alonso házasodik, Villeneuve véleménye nagyot változik, Laudát kirúgja a Ford. Ezek voltak november 26. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Raikkönen visszavonul

Montoya a McLarenhez szerződik, Mosley és Ecclestone berág a Ferrarira, Bottas reménykedik, Irvine köszönetet mond, Valentino Rossi válaszút előtt - az elmúlt húsz év F1-es hírei november 17-én.

részletek

„Hülkenberget igazolja le a Red Bull”

Bernie Ecclestone szerint a német szókimondó stílusa illene a csapatba, ráadásul mentálisan erős és az eredményeket is képes hozni. Ő rá szavazna.

részletek

F1-Archív: Álhír volt Hamilton váltóhibája

Egy Kimi Raikkönen nevű finn lehet a Sauber pilótája, Montoya győzelemmel búcsúzott a Williamstől, Chandhok csalódott, Webber nem áll félre, Massának pedig kételyei vannak Kubicával kapcsolatban. Ezek voltak október 25. hírei az F1 világában.

részletek

„Schumi egyedül vezetett, Hamiltont segítik”

Ez az F1 egykori urának, Bernie Ecclestone-nak a véleménye a két extraklasszis összevetése kapcsán – igaz, azt ő sem tagadja, hogy a brit is az elmúlt harminc év egyik legjobbja.

részletek

F1-Archív: Sato és Schumacher vitája a vécében simult el

Szokatlan helyen simított el nézeteltérést a két F1-es, Ecclestone éremrendszert javasol, Schumacher az indianapolisi téglák miatt aggódik: ezek voltak a hírek szeptember 23-án.

részletek

HGP 2000 – Hakkinen-dupla a pokoli hőségben

A tizenötödik F1-es Magyar Nagydíj az előző évhez hasonlóan Mika Hakkinen sikerét hozta, aki ezzel a győzelemmel vette át a vezetést Schumachertől az összetettben – Stallone és a Tigris is itt volt.

részletek

F1-Archív: Lezárul Senna apasági tesztje

Nem fognak V8-as autók V6-osok ellen versenyezni, Senna apasági tesztje eredménnyel zárult, Schumacher nem tér vissza, a világbajnokok Montoya mellett állnak. Augusztus 11. hírei az elmúlt bő 20 évben.

részletek

Marko: Bernie lassított minket a legjobb éveinkben

A Red Bull tanácsadója furcsának találja, hogy míg az általuk dominált érában mindent megtettek a mezőny összerázása érdekében, ez az immár hét éve tartó Mercedes-korszakban nincs így.

részletek
Olvastad már?