Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 28. szerda

Ecclestone

F1-Archív: Álhír volt Hamilton váltóhibája

Egy Kimi Raikkönen nevű finn lehet a Sauber pilótája, Montoya győzelemmel búcsúzott a Williamstől, Chandhok csalódott, Webber nem áll félre, Massának pedig kételyei vannak Kubicával kapcsolatban. Ezek voltak október 25. hírei az F1 világában.

részletek

„Schumi egyedül vezetett, Hamiltont segítik”

Ez az F1 egykori urának, Bernie Ecclestone-nak a véleménye a két extraklasszis összevetése kapcsán – igaz, azt ő sem tagadja, hogy a brit is az elmúlt harminc év egyik legjobbja.

részletek

F1-Archív: Sato és Schumacher vitája a vécében simult el

Szokatlan helyen simított el nézeteltérést a két F1-es, Ecclestone éremrendszert javasol, Schumacher az indianapolisi téglák miatt aggódik: ezek voltak a hírek szeptember 23-án.

részletek

HGP 2000 – Hakkinen-dupla a pokoli hőségben

A tizenötödik F1-es Magyar Nagydíj az előző évhez hasonlóan Mika Hakkinen sikerét hozta, aki ezzel a győzelemmel vette át a vezetést Schumachertől az összetettben – Stallone és a Tigris is itt volt.

részletek

F1-Archív: Lezárul Senna apasági tesztje

Nem fognak V8-as autók V6-osok ellen versenyezni, Senna apasági tesztje eredménnyel zárult, Schumacher nem tér vissza, a világbajnokok Montoya mellett állnak. Augusztus 11. hírei az elmúlt bő 20 évben.

részletek

Marko: Bernie lassított minket a legjobb éveinkben

A Red Bull tanácsadója furcsának találja, hogy míg az általuk dominált érában mindent megtettek a mezőny összerázása érdekében, ez az immár hét éve tartó Mercedes-korszakban nincs így.

részletek

Ecclestone helyretette Hamiltont: Én is annyi iskolát végeztem, mint te

Tanulatlan és tudatlan: ezeket a jelzőket használta Lewis Hamilton Bernie Ecclestone-ra, aki szerint az F1-ben nincs diszkrimináció. A sport egykori ura nem hagyta válasz nélkül a kritikát: az ő iskolázatlanságának köszönhető, hogy a hatszoros világbajnok annyi pénzt keres, amennyit, valamint felidézte, hogy Dél-Afrikában megmentett egy feketét.

részletek

F1-Archív: Hamilton tesz az exbajnokok véleményére

Felszámolás fenyegeti a Lotust, Raikkönen pályakórházba került, Celeb Nagydíjat tartanának kétülésesekkel és betiltanák a privát teszteket. Ezek voltak július 6. hírei 2000 óta.

részletek

89 évesen újra apa lett Bernie Ecclestone

Megszületett Bernie Ecclestone negyedik gyermeke - 46 esztendős felesége, Fabiana és a baba is jól van. Ecclestone szerint nyugodt szülés volt.

részletek

Megvédte Ecclestone-t az első fekete tesztpilóta

Szokatlan helyről álltak ki a sport korábbi vezére mellett, akit Hamilton és az F1 vezetése is tűz alá vett: Willy T. Ribbs szerint akkor kiderült, hogy Ecclestone nem rasszista, mikor 1986-ban csapatfőnökként lehetőséget adott neki, az első feketének Formula-1-es autóban.

részletek

Hamilton kiakadt a „tudatlan” Ecclestone-ra

Ahogy az várható volt, a hatszoros világbajnok sem hagyta szó nélkül az F1 egykori urának minapi nyilatkozatát: most már érti, miért nem foglalkoztak az őt ért rasszista bántalamazásokra.

részletek

„Vettelnek most már csak egyetlen célja van”

Bernie Ecclestone csak reméli, hogy a Ferrari őszinte lesz majd Sebastian Vettellel az előttünk álló szezonban - szerinte a német pilótának innentől már csak egyetlen célja van 2020-ra.

részletek
Olvastad már?