DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

Ecclestone

Schumacher az F1 miatt nem ment az IndyCarba

Az IndyCar és a Super Formula is szerepelt a lehetőségei között, de ez lehetetlenné tette volna az F1-es szerepvállalást – erről beszélt Mick Schumacher.

részletek

F1-Archív: Schumacher 1000 fontos órát ajándékoz minden ferrarisnak

Bernie Ecclestone a visszatérő hétszeresre teszi pénzét, Montezemolo szerint Alonso kitölti 2016-ig tartó Ferrari-szerződését, Schumacher drága karácsonyi ajándékkal lepte meg a csapattagokat: ilyen F1-es híreket olvashattunk december 24-én.

részletek

Nem Verstappen az év holland sportolója, az eltűnt Hill trófeája – pénteki F1-es hírek

Amerikából is fejlesztik majd az Aston Martin-Hondát, a magyar aszfalt volt a legforróbb idén, górcső alatt a Mercedes és a Dakar – december 22. hírei egy helyen.

részletek

Ecclestone: Mick Schumacher felejtse el a nevét!

Szükségtelen nyomást jelent Mick Schumachernek a neve, el kellene felejtenie, és önálló személyiségként fejlődnie – így véli az F1 egykori mindenható ura.

részletek

F1-Archív: Vetélkedés a Lotus névért

Ecclestone tetszését nem nyerte el, ahogyan Ron Dennis bejelentette Alonso leigazolását, Vettel a KERS miatt aggódik, Sutil szerint tarthatatlanul sokat kérnek a fizetős pilótáktól: ezek voltak december 21. hírei az F1-ben.

részletek

Retro – Egy elátkozott házasság kezdete

Arra minden F1-rajongó pontosan emlékszik, milyen csúnyán ért véget Alonso és a McLaren első közös története, a kapcsolat kezdetére viszont minden bizonnyal jóval kevesebben. Pedig az sem volt szép.

részletek

F1-Archív: Ecclestone csalódott Vettelben

Ellentmondásos új kvalifikációs rendszer készül, Grosjean kis híján feladja ambícióit, Dietrich Mateschitz nagyon nem elégedett és Jean Todt továbbra is az FIA elnöke marad – mutatjuk, mik voltak az elmúlt két évtized december 8-ai eseményei.

részletek

F1-Archív: Laudát menesztik, Ecclestone-t megverik

Hamilton és Vettel időmérőn aláz, Ecclestone-t rablók bántalmazzák, Alonso házasodik, Villeneuve véleménye nagyot változik, Laudát kirúgja a Ford. Ezek voltak november 26. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Raikkönen visszavonul

Montoya a McLarenhez szerződik, Mosley és Ecclestone berág a Ferrarira, Bottas reménykedik, Irvine köszönetet mond, Valentino Rossi válaszút előtt - az elmúlt húsz év F1-es hírei november 17-én.

részletek

F1-Archív: Álhír volt Hamilton váltóhibája

Egy Kimi Raikkönen nevű finn lehet a Sauber pilótája, Montoya győzelemmel búcsúzott a Williamstől, Webber nem áll félre, Massának kételyei vannak Kubicával kapcsolatban, Hamilton pedig lehagyja Schumachert. Ezek voltak október 25. hírei az F1 világában.

részletek

„Max a valaha volt legjobb pilóta” – Ecclestone

A Formula-1 volt vezetője elárulta, miért gondolja a Red Bull hollandját minden idők legjobbjának – emellett arról is beszélt, miben különbözik Lewis Hamiltontól a kétszeres világbajnok.

részletek

F1-Archív: Sato és Schumacher vitája a vécében simult el

Szokatlan helyen simított el nézeteltérést a két F1-es, Ecclestone éremrendszert javasol, Schumacher az indianapolisi téglák miatt aggódik: ezek voltak a hírek szeptember 23-án.

részletek