DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Túraautó

Jövőjéről is tárgyalt a DTM-en Keszthelyi Vivien

Programokkal teletűzdelt, zsúfolt hétvégén van túl Keszthelyi Vivien, az Audi Sport versenyzőakadémiájának egyetlen magyar tagja, aki az elmúlt három napot a Hungaroringen, a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi versenyhétvégéjén töltötte, ahol megkezdte a tárgyalásokat a 2017-es versenyszezonjáról is.

A 15 éves pilóta számos felkérésnek tett eleget, interjút adott az Audi Race Lounge-ban, az Audi VIP-teraszán, majd a szurkolók számára felállított Audi Fan Areában is, s mindkét helyen számos aláírást is kiosztott a külön erre az alkalomra készíttetett, DTM Limited Edition autogramkártyája segítségével. Egy estét vendégségben a hivatalos gumiszállító, a Hankook VIP épületében töltött, ahol szintén kérdezték a pályafutása eddigi szakaszáról, az idei évről, az Audi Sport versenyzőakadémiájáról, a versenyautójáról, s természetesen a jövőbeli terveiről is.

vivien-keszthelyi-audi-sport-dtm-hungaroring-003



Keszthelyi Vivien a kötelező programok mellett mindhárom napot az Audi pilótáival töltötte. Nicklas Nielsen és Sheldon van der Linde, a két akadémiai társa az Audi TT Cupban versenyzett, míg a magyar pilóta a DTM-ben szereplő versenyzők közül a legtöbbet Nico Müllerrel, Miguel Molinával és Timo Scheiderrel beszélgetett a hétvége során.

Lényeges pontja volt a DTM és az Audi TT Cup magyarországi állomásának az is, hogy Keszthelyi Vivien a Hungaroringen megkezdhette a tárgyalásokat a jövő évről. A mogyoródi egyeztetések után egyelőre annyi biztos, hogy néhány hétre még szükség van ahhoz, hogy teljes mértékben kialakuljanak a 2017-es szezonra szóló tervek.

vivien-keszthelyi-audi-sport-dtm-hungaroring-002

Keszthelyi Vivien két héttel ezelőtt Brnóban megnyerte a Közép-európai Zóna Kupa -2000 köbcentis kategóriájának 2016-os magyar bajnoki címét, de a sorozatból még három verseny hátra van, így a szurkolók az idén még egyszer láthatják versenykörülmények között a fiatal pilótát, mégpedig október 7-8-9-én, a Hungaroringen, a sorozatot záró hétvégén.

Az Audi Sport versenyzőakadémiájának legfiatalabb tagjára mindemellett az év hátralévő részében még több akadémiai találkozó is vár európaszerte.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: