DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Sajtóközlemény

Szívesen dolgoznál az egészségügyben?

Akad számos olyan szakma, aminek a megszerzésével egészen biztosan nem tudsz mellélőni. Gondolj csak bele, egészségügyi intézményekre például mindig is volt igény, és lesz is, hiszen az egészség mindennek az alapja. Ezért aztán ha nem szeretnél lutrira menni, esetleg alapból is érdekel az egészségügy, akkor mindenféleképpen olvasd el a cikkünket, amelyben a releváns képzéseket vesszük górcső alá!

részletek

Mi alapján válasszon speciális porttal ellátott eszközökhöz kábeleket?

Egyre több Apple eszköz rendelkezik USB-C vagy vezeték nélküli töltési lehetőséggel, de sok még nem az USB szabvány szerinti töltő- és adatkábeleket használja, hanem a saját fejlesztésű Lightning kábeleket. Ez probléma lehet, ha nem viszi magával a sajátját, mikor elmegy otthonról.

részletek

Különleges kiadás: F1-es fényezés az AMG SL 63-hoz

A 2022-es Formula 1-es szezon lezárultával a Mercedes-AMG bemutatja az SL 63 4MATIC+ különleges változatát, amely a Mercedes-AMG F1 W12 E PERFORMANCE versenyautó megjelenését tükrözi vissza. A high-tech ezüstmetál és az obszidián fekete fényezés összefonódását a motorsportok csúcskategóriája inspirálta. Ugyanez igaz az autón megjelenő csillagmintázatra és a PETRONAS színekben tündöklő kontrasztokra, amelyek az első légterelőn, az oldalsó betéteken és a hátsó diffúzoron is visszaköszönnek. A látványt a matt fekete, 21 colos, AMG, 10-ikerküllős, kovácsolt alumínium keréktárcsák teszik teljessé, PETRONAS színekkel ellátott szegélyekkel. Az elektromos működtetésű vászontető fekete.

részletek

Versenytársak elemzése, a SEO hatékony eszköze

Versenytárselemzés nélkül nincs hatékony marketingstratégia. Ha le akarod pipálni a konkurenseidet, akkor szükséged van SEO versenytárselemzésre, valamint ha jobb marketingstratégiát szeretnél felállítani, akkor bizony kihagyhatatlan lépés.

részletek

A nyaki régió panaszainak kivizsgálása

Az orr, a garat, a fül és a nyak területén tapasztalható különféle panaszok esetén nem mindig tudjuk, hogy milyen szakrendelést kellene felkeresni. Pedig nagyon fontos, hogy az emberek tisztában legyenek azzal, hogy különféle problémák esetén mely szakember tud segítségükre lenni.

részletek

Először jelenik meg a nagyközönség előtt a digitális álcamintás új ID.7

Függöny fel: 2023. január 5. és 8. között a Volkswagen Group of America a Las Vegas-i CES (Consumer Electronics Show) szakkiállítás alkalmával – intelligens álcázással – bemutatja a márka első olyan tisztán elektromos hajtásrendszerű limuzinját, amely már a Moduláris elektromos platform (MEB) műszaki alapjaira épül, az ID.7 modellt. A többrétegű fényezéssel alkalmazott, egyedülálló álcatechnológia révén az autó egyes felületei fényt bocsáthatnak ki, ami interaktív módon szimbolizálja az ID.-család jövőbeni csúcsmodellje digitalizációjának újabb lépését. Az elsőként Kínában bemutatott ID. AERO tanulmány korábban már betekintést kínált az új modellre, amelyet különösen aerodinamikus formai nyelvezet jellemez és akár 700 kilométer (WLTP) hatótávot is lehetővé tesz. A Volkswagen Group of America így hat év után egészen különleges termékkel térhet vissza a CES rendezvényére, a világ legnagyobb elektronikai szakkiállítására.

részletek

Így történik a nagyobb közösségi épületek légterének fertőtlenítése

A nagyvárosok rengeteg olyan többemeletes építménnyel büszkélkedhetnek, amelyek bevásárlóközpontoknak, irodáknak adnak helyet. Ezekben az épületekben azonban nagyon sok ember fordul meg, éppen ezért szembe kell néznünk az egészségügyi kockázatokkal is. Az őszi, téli, sőt, még a kora tavaszi időszak is a járványok időszaka. De mit tehetnek a tulajdonosok?

részletek

Bemutatkozik Las Vegasban a BMW i Vision DEE tanulmányautó

A Las Vegasban megrendezett 2023-as Szórakoztató Elektronikai Kiállítás (CES – Consumer Electronics Show) reflektorfényeinek kereszttüzében a BMW Group az autóban és az autón kívül átélhető digitális élmény jövőképébe enged betekintést.

részletek

Évértékelő: A közösség ereje

A hétszeres bajnok Tim Gábor a 2022-es versenyszezonra ülés nélkül maradt. Miután 2020-ban és 2021-ben megnyerte a Swift Cup Europe nemzetközi sorozatot, újabb lépés állt előtte, még nívósabb európai szériába szeretett volna fellépni. Ahhoz, hogy ez végül sikerüljön, hazánk első sikeres autósportos adománygyűjtésére volt szükség.

részletek

Fiatalít az idei Szilveszter Rali – jöhetnek a juniorok

Immár a 24. alkalommal rendezik meg december 27-e és 29-e között a Szilveszter Ralit a Hungaroringen. A verseny össztávja 56 kilométer lesz, és jó hír az autóversenyek szerelmeseinek, hogy ezúttal még több kategória küzdelmeit figyelhetik majd a helyszínen a Mogyoródra kilátogatók.

részletek

Így változnak az Audi karikái

Az Audi a „Haladás technikája” és az innovatív mobilitás megtestesítője. Ezen ígéreteket a négy karikának is ki kell fejeznie progresszív dizájnjával.

részletek

Kiss Norbi rajongójának szülinapján járt

Még csak tízéves, de már dobogóra állhatott komoly szimulátorversenyeken és rendszeres gokartozással is fejleszti tudását.

részletek