DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Sajtóközlemény

Tűzijáték a pályán és sarki fény az égen!

Gyönyörű fényjelenségekkel ért véget a Kecskeméten rendezett MNASZ Magyar Gokart Nagydíj, ahol gyakorlatilag minden időjárási körülményt megtapasztalhattak a pilóták.

részletek

Drasztikus körülmények a Raid of the Championson

A Raid of the Champions első napjának abszolút legjobb idejét Kéry Szilveszter és Bartha Barbara futotta meg, mögöttük a lengyel páros Karol Lenkiewicz és Tomasz Janik végzett, harmadikként pedig Trébitsch Miklós és Nagy Attila ért célba.

részletek

Szoros küzdelem várható az évadzáró finálén

A mai napon az adminisztratív átvétellel kezdetét veszi a Raid of the Champions, a Révész Tereprally Országos Bajnokság és az FIA Közép-Európai Zóna Bajnokság zárófutama.

részletek

Indul a Magyar Gokart Nagydíj

Rendhagyó versenyt rendeznek 2023. november 3-5. között Kecskeméten MNASZ I. Magyar Gokart Nagydíj néven, amely egyben az ez évi szezon lezárása a gokart szakágban.

részletek

Bravúros szezonzárás: Válint Bence harmadik lett a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe kupasorozatban

Harmadikként zárta a szezont a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe kupasorozatban Válint Bence.

részletek

Eljött a téli gumicsere ideje – iPhone 15-öt nyerhet, aki nem hagyja az utolsó pillanatra az abroncsváltást

A téli és nyári abroncsok szerkezeti összetétele és mintázata alapvetően más, hiszen a gumiknak is különböző kihívásoknak kell megfelelniük.

részletek

A csúcson zárta az évet a Kálmán Motorsport

Csak a szokásos – mondhatnánk a győri Kálmán Motorsport (KMS) idei teljesítményére. Azokban a kategóriákban, ahol a csapat versenyzői indultak, mindenütt összetett dobogós helyezésekkel és bajnoki címekkel sikerült zárni az MNASZ Országos Gokart Bajnokságot.

részletek

Élmezőnyben a magyarok a Balkan Offroad Ralin

Felejthetetlen egy hetet zártak le a résztvevők a 11. Balkan Offroad Ralin, mely tele volt kihívásokkal, meglepetésekkel, komoly offroad terepekkel és élménydús pillanatokkal.

részletek

„Régi motoros” nyerte meg idén a legjobb kamionos címét

10 év után a versenyzőket idén új feladatok és kihívások várták az „5 tengelyen biztos kézzel” kamionos közlekedésbiztonsági versenyen.

részletek

Eddigi legnagyobb megmérettetése előtt áll a Team Reddy Garage

A European Autoslalom Championship keretein belül 10 ország csaknem 100 versenyzője száll majd harcba a stopperrel hétvégén a Slovakia Ringen.

részletek

Milyen a tökéletes vastagságú szálerősítésű beton kocsibeálló esetén?

A házilagos betonozások esetében komoly kockázatot jelent a megfelelő betonvastagság kiszámítása, kivitelezése, ugyanis sok esetben a munkára alkalmazott szaki tapasztalatai alapján készül a szerkezet, nem pedig a tényleges igényeknek megfelelően.

részletek

Miért kellenek az idomok, és milyen idomok illenek a csepegtető szalaghoz?

Azt mondják, ha professzionális támogatást szeretnénk nyújtani kedvenc növényeink számára, akkor a csepegtető öntözést választjuk és ebben van némi ráció.

részletek