Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 5. vasárnap

DTM

Habsburg katonaként segédkezik a válságban

Ezekben a viszontagságos időkben a legtöbb autóversenyző biztonságos helyre vonult, nehogy egy esetleges koronavírus-fertőzés keresztbe tegyen idei szezonjának, Ferdinand Habsburgnak azonban kötelessége a segítségnyújtás.

részletek

Piros-fehér színű, Orlen-logó van rajta és nem az F1-es Alfa – mi az?

A Formula-1-es tesztfeladatok végeztével Robert Kubica figyelme másik állására, a DTM-re helyeződik. A lengyel nem tesz ígéreteket, de arra inti rajongóit, hogy ne várjanak tőle azonnal nagy eredményeket.

részletek

Hivatalos: Kubica idén a DTM-ben versenyez

Ahogy azt már hónapok óta rebesgetik, és ahogy egy nappal ezelőtt megszellőztették a hivatalos bejelentés közeledtét, Robert Kubica megkötötte versenyzői szerződését a BMW-vel – egy privát autó volánjánál növeli a mezőny létszámát 15-re.

részletek

Kubica: Jövőre is versenyezni szeretnék

Ugyan a 2019-es esztendő Robert Kubica számára nem épp úgy alakult, ahogyan azt a lengyel szerette volna, de ez sem szegi a száguldás iránti kedvét. Kubica 2020-ban is versenyezni akar.

részletek

Kubica döntést hozott a 2020-as szezonjáról

A lengyel pilóta elmondta, hogy mindenképpen versenyezni szeretne és ha ehhez kapcsolódhat még más, mint például egy F1-es tesztpilótai állás, akkor az is jó, de hivatalos bejelentés még nincs.

részletek

DTM: Müller nyerte a zord szezonzárót

A svájci pilóta futamgyőzelemre váltotta pole-pozícióját a DTM idei utolsó versenyén, amelyen zuhogó eső és egy piros zászlós megszakítás is borzolta a kedélyeket. A Super GT mezőnye sehol sem volt.

részletek

A már bajnok Rast megint nyert, Button top 10-ben

Sort kerítettek a DTM és a Super GT közös futamára a német szezonzáró hétvégén, Hockenheimben, ahol Rast a bebiztosított bajnoki cím után sem lassított, és újabb győzelmet szerzett. A japán bajnokság vendégszereplői közül egyedül Button futama sikerült jól.

részletek

Rast a DTM-ben látja a jövőjét, de az F1-et is kipróbálná

Az Audi idei DTM-es bajnoka, René Rast arról mesélt, milyen rekordok érdeklik, mi a sikerének titka és hogyan töltötte napjait, miután három futammal a vége előtt megszerezte a címet.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

A Formula-1 kihagyja ezt a hétvégét, de így lesz három nagy nemzetközi sorozat, amire figyelhetünk - mutatjuk, hogy hogyan alakul a péntek-szombat-vasárnapi program.

részletek

Ismét versenyautóba ül az 52 éves Zanardi

Az olaszok nemzeti hőse lett BMW első bejelentett pilótája, aki a DTM és a Super GT közös versenyén indul. A Japánban, október 22-24. között rendezett futamon hét német autó áll rajthoz.

részletek

Grosjean azért maradt az F1-ben, hogy megmutassa a gyerekeinek

Romain Grosjean elárulta, nem csak a Haas kegyességén múlt, hogy 2020-ra is a Formula-1 mezőnyében marad. Ő maga is elgondolkodott a váltáson, már egész konkrét terve is van, de előbb még valamit meg kell tennie jelenlegi helyén.

részletek

Monza, Anderstorp és egyéb nyalánkságok a DTM naptárában

Tovább bővítette naptárát, izgalmas helyszíneket vonzott be és egy ezeréves hagyománnyal is szakított a DTM 2020-ra. Magyar forduló ezúttal sem lesz, viszont először száguldanak a világ legerősebb túraautói Monzában!

részletek
Olvastad már?