Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

DTM

Megjött a DTM (másodszor) módosított 2020-as naptára

Jó hír, hogy az előző verzióhoz képest a júliusi 12-i nyitány maradt, de sok egyéb egyezést nem találunk: duplák, új pálya, hét helyett csupán három ország alkotják a tíz fordulót.

részletek

Berger nagyon kéri, ne mondjatok le a DTM-ről

A sorozat útját egyengető Gerhard Berger elismeri, hihetetlenül nagy bajba került a DTM jelene és jövője, ám a legnagyobb csapás az lenne, ha a hírek fényében a nézők is elfordulnának a sorozattól. A bajnokság a lelki támogatásotokat kéri.

részletek

Kiszáll az Audi a DTM-ből, kétségben a széria sorsa

Lehúzza a rolót a német bajnokság leghűségesebb résztvevője, 2021-től csak a Formula-E-ben lesz gyártóként érintett. Ezzel a BMW egyedüli résztvevőként marad a rajtrácson.

részletek

Wickens Zanardi kézi vezérlésű autójával térne vissza

Lassan 20 hónapja, hogy Robert Wickens elszenvedte súlyos sérüléssel járó balesetét az IndyCar poconói futamán. Lábainak mozgása még mindig nem elég jó ahhoz, hogy normál versenyautóba üljön, de van egy ötlete.

részletek

Teljesen felforgatta naptárát, júliusi kezdéssel számol a DTM

A legnagyobb autós-motoros nemzetközi sorozatok elmúlt hetekben bejelentett halasztásait figyelve feltűnhetett, hogy a Német Túraautó-bajnokság a járvány dacára nem nyúlt áprilisban startoló versenynaptárához – de csak mostanáig.

részletek

Habsburg katonaként segédkezik a válságban

Ezekben a viszontagságos időkben a legtöbb autóversenyző biztonságos helyre vonult, nehogy egy esetleges koronavírus-fertőzés keresztbe tegyen idei szezonjának, Ferdinand Habsburgnak azonban kötelessége a segítségnyújtás.

részletek

Piros-fehér színű, Orlen-logó van rajta és nem az F1-es Alfa – mi az?

A Formula-1-es tesztfeladatok végeztével Robert Kubica figyelme másik állására, a DTM-re helyeződik. A lengyel nem tesz ígéreteket, de arra inti rajongóit, hogy ne várjanak tőle azonnal nagy eredményeket.

részletek

Hivatalos: Kubica idén a DTM-ben versenyez

Ahogy azt már hónapok óta rebesgetik, és ahogy egy nappal ezelőtt megszellőztették a hivatalos bejelentés közeledtét, Robert Kubica megkötötte versenyzői szerződését a BMW-vel – egy privát autó volánjánál növeli a mezőny létszámát 15-re.

részletek

Kubica: Jövőre is versenyezni szeretnék

Ugyan a 2019-es esztendő Robert Kubica számára nem épp úgy alakult, ahogyan azt a lengyel szerette volna, de ez sem szegi a száguldás iránti kedvét. Kubica 2020-ban is versenyezni akar.

részletek

Kubica döntést hozott a 2020-as szezonjáról

A lengyel pilóta elmondta, hogy mindenképpen versenyezni szeretne és ha ehhez kapcsolódhat még más, mint például egy F1-es tesztpilótai állás, akkor az is jó, de hivatalos bejelentés még nincs.

részletek

DTM: Müller nyerte a zord szezonzárót

A svájci pilóta futamgyőzelemre váltotta pole-pozícióját a DTM idei utolsó versenyén, amelyen zuhogó eső és egy piros zászlós megszakítás is borzolta a kedélyeket. A Super GT mezőnye sehol sem volt.

részletek

A már bajnok Rast megint nyert, Button top 10-ben

Sort kerítettek a DTM és a Super GT közös futamára a német szezonzáró hétvégén, Hockenheimben, ahol Rast a bebiztosított bajnoki cím után sem lassított, és újabb győzelmet szerzett. A japán bajnokság vendégszereplői közül egyedül Button futama sikerült jól.

részletek
Olvastad már?