Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

KeszthelyiVivien

Egyre jobb helyekért küzdene Keszthelyi Vivien

A szezon során több olyan helyszínen versenyez Keszthelyi Vivien a Forma-3-as Euroformula sorozatban, amelyen korábban még nem járt. Ezek közül a franciaországi Paul Ricard pálya volt az első, ahol a magyar pilótának a körülmények ellenére sikerült pontot szereznie.

részletek

Keszthelyi Vivien Franciaországban folytatja

A szezon során három olyan helyszínen fog versenyezni Keszthelyi Vivien, amelyen korábban még nem járt, ezek közül a soron következő franciaországi Paul Ricard pálya az első. Előreláthatóan nagyobb hátrányból fog nekivágni a hétvégének, mint a mezőny.

részletek

Keszthelyi Vivien pontszerzéssel debütált az Euroformula F3-ban

A szezon első versenye egy minden tekintetben rendkívül trükkös pályán kezdődött Keszthelyi Vivien számára a Forma-3-as Euroformula sorozatban. A lépcsőzetesen felépített, 24 futamból álló szezon első harmada a tanulásról, a gumik megismeréséről, valamint több mint egy éves kihagyást követően a versenyzésbe való visszaszokásról szól. Az előzetes várakozások ellenére a magyar pilóta azonban már az első adandó alkalommal pontokat szerzett a Forma-1 Portugál Nagydíjának betétfutamain.

részletek

Magyarország első pilótanőjeként debütál az Euroformula Openben Keszthelyi Vivien

Az elmúlt héten az autósport történelmében először magyar versenyzőnővel kezdődött meg a Forma-3-as nemzetközi szezon. Az Euroformula Open kétnapos hivatalos tesztje zajlott le Keszthelyi Viviennel, aki az idényben többek között a Formula kategóriákban rutinosnak számító két amerikai csapattársától tanulhatja a legtöbbet a Forma-1 felé vezető úton.

részletek

F1-es nagydíjon debütál Keszthelyi Vivien az F3 Euroformula Openben

A Team Motopark szerződtette Keszthelyi Vivient, aki 2021-ben az Euroformula Openben fog versenyezni a Formula-3-as csapatnál. Az ifjú pilóta lesz az első magyar autóversenyzőnő a sorozatban, melyben a Formula-1 Portugál Nagydíjon, a királykategória első F3-mal közös versenyhétvégéjén mutatkozik be új csapatában április 30-án.

részletek

Keszthelyi Vivien 2021-ben Formula-3-as bajnokcsapattal folytatja a teszteket

A magyar pilóta tavaly a Team Motoparkkal vett részt a szezon végi teszteken, és idén is velük folytatja a felkészülést a rendhagyó szezonra.

részletek

Keszthelyi Vivien Formula 3-as bajnok csapattal tesztel

Több mint 22 éves múltra visszatekintő bajnok csapattal tesztel Keszthelyi Vivien magyar autóversenyző. A pilóta jelenleg tesztsorozatokon vesz részt különböző pályákon, és reméli, ha eredményesen szerepel, akkor új lehetőségek nyílnak meg előtte.

részletek

Ötszáz lóerős gépsárkánnyal autóztatott Keszthelyi Vivien

Keszthelyi Vivien az Audi pályanapon, a márka családi rendezvényén vett részt a Hungaroringen. Az ifjú autóversenyző ezúttal meglepetésként maga is a volán mögé ült, egy korábbi közel 500 lőerős versenyautójával kápráztatta el a szerencsés résztvevőket. Keszthelyiék sajtóközleményét idézzük.

részletek

Keszthelyi Vivien Európa egyik legnagyobb tesztpályáján tartott vezetéstechnikai tréninget

Keszthelyi Vivien ígéretéhez híven csapata és támogató partnerei segítségével hívta fel a figyelmet a biztonságos közlekedésre. A magyar forma-3-as pilóta korábbi bejelentését követően egy nemzetközi autótúra meghívottjainak nyújtott szakmai támogatást a hétvégén, ellenőrzött és biztonságos körülmények között a 260 hektáron elterülő zalaegerszegi ZalaZONE járműipari tesztpályáján.

részletek

A biztonságos vezetésre figyelmeztet Keszthelyi Vivien

Keszthelyi Vivien nem mindennapi videóval hívja fel a figyelmet a közutakon a balesetmentes közlekedésre (Action for Road Safety), és biztat arra, hogy mindenki tesztpályán, ellenőrzött és biztonságos körülmények között tapasztalja meg saját, valamint autója teljesítményének határait.

részletek

Akár az F1-ig is száguldhat Keszthelyi Vivien

Óriási lehetőséget kapott Keszthelyi Vivien, olyat, amely világszinten is kevés autóversenyzőnőnek adatik meg.

részletek

Keszthelyi Vivien a jég hátán is megél

Már ötödik éve, hogy az Audihoz került Keszthelyi Vivien, azóta minden szezon elején a felkészülést jeges autózással kezdi, melyen az Audi egyik legendája, Josef „Sepp” Haider instruktorként a kezdetektől segíti.

részletek
Olvastad már?