Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 30. hétfő

KeszthelyiVivien

Keszthelyi Vivien Európa egyik legnagyobb tesztpályáján tartott vezetéstechnikai tréninget

Keszthelyi Vivien ígéretéhez híven csapata és támogató partnerei segítségével hívta fel a figyelmet a biztonságos közlekedésre. A magyar forma-3-as pilóta korábbi bejelentését követően egy nemzetközi autótúra meghívottjainak nyújtott szakmai támogatást a hétvégén, ellenőrzött és biztonságos körülmények között a 260 hektáron elterülő zalaegerszegi ZalaZONE járműipari tesztpályáján.

részletek

A biztonságos vezetésre figyelmeztet Keszthelyi Vivien

Keszthelyi Vivien nem mindennapi videóval hívja fel a figyelmet a közutakon a balesetmentes közlekedésre (Action for Road Safety), és biztat arra, hogy mindenki tesztpályán, ellenőrzött és biztonságos körülmények között tapasztalja meg saját, valamint autója teljesítményének határait.

részletek

Akár az F1-ig is száguldhat Keszthelyi Vivien

Óriási lehetőséget kapott Keszthelyi Vivien, olyat, amely világszinten is kevés autóversenyzőnőnek adatik meg.

részletek

Keszthelyi Vivien a jég hátán is megél

Már ötödik éve, hogy az Audihoz került Keszthelyi Vivien, azóta minden szezon elején a felkészülést jeges autózással kezdi, melyen az Audi egyik legendája, Josef „Sepp” Haider instruktorként a kezdetektől segíti.

részletek

Keszthelyi Vivien lett az év női autóversenyzője

A szakma jeles képviselői Keszthelyi Vivient választották meg az év női autóversenyzőjének az Autósport és Formula Magazin szavazásán. A 19 éves pilóta az elismerést többek közt annak köszönheti, hogy az első Forma-3-as szezonjában két kontinensen versenyezve több rekordot is megdöntött.

részletek

Sikeres szezont zárt Keszthelyi Vivien

A magyar pilóta nagyon boldog és nem győzi megköszönni ezt az óriási lehetőséget. A célja az volt, hogy minél több tapasztalatot szerezzen a W Seriesben.

részletek

Keszthelyi Vivien: „Kilátásba helyeztünk egy kis meglepetést Micknek, ha nyer”

A magyar versenyzőhölgy David és Mick Schumacherrel is sok időt töltött a Hungaroringen, nagyon örül neki, hogy Mick éppen itt szerezte meg első Formula-2-es győzelmét.

részletek

Veszélyes pályán bizonyított Keszthelyi Vivien

Újabb kihívásokkal teli hétvégét teljesített sikeresen a W Series-ben Keszthelyi Vivien, akinek már a szabadedzéseken külön harcot kellett vívnia a rajtrácsra kerülésért. A magyar pilóta a pénteki napon újfent élt a lehetőséggel és bizonyított, amivel már harmadik alkalommal harcolta ki az indulás jogát a bajnokságban, és így a Norisringen megrendezett eseményen ismét lehetősége nyílt a versenytapasztalat szerzésre.

részletek

Keszthelyi Vivien: Életem legkeményebb szezonja

A világ legfiatalabb háromszoros túraautó-bajnoka januárban váltott a formula kategóriára, és az azóta eltelt időben a megnövekedett követelmények miatt nem csak az életét, de a teljes edzéstervét, valamint az idő beosztását is át kellett szerveznie. Az ifjú magyar pilótának saját bevallása szerint minden nap túl kell szárnyalnia magát, de az erősítéseknek köszönhetően jobb formában van, mint valaha. A professzionális versenyszimulátoros teszteket pedig a világ különböző országaiban végzi.

részletek

Pontszerző helyen zárta Keszthelyi Vivien a téli szezont

Vivien élete első Formula-3-as sorozatában 9 versenyből 5 alkalommal szerzett pontot. A 18 éves pilóta a magyar autósport történetének legfiatalabbja, aki egy teljes szezon keretein belül részt vett a nemzetközi Forma-3-as kategóriában.

részletek

Pontszerzéssel debütált az F3-ban Keszthelyi

Bemutatkozott a Formula-3-ban Keszthelyi Vivien, aki a burirami hétvége mindhárom versenyét sikeresen teljesítette. A BlackArts Racing istállójának vezetői nagy reményeket fűznek a versenyző fejlődéséhez, a VRS Sport Group fiatal pilótája pedig elmondta, egyelőre egy hosszú folyamat elején jár.

részletek

Keszthelyi és Schumacher egyszerre debütál az F3-ban

Keszthelyi Vivien mellett párja, David Schumacher is ugyanabban a versenysorozatban fog rajthoz állni - ellenfelekként találkoznak majd egymással a pályán.

részletek
Olvastad már?