Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 18. kedd

KeszthelyiVivien

Pontszerzéssel debütált az F3-ban Keszthelyi

Bemutatkozott a Formula-3-ban Keszthelyi Vivien, aki a burirami hétvége mindhárom versenyét sikeresen teljesítette. A BlackArts Racing istállójának vezetői nagy reményeket fűznek a versenyző fejlődéséhez, a VRS Sport Group fiatal pilótája pedig elmondta, egyelőre egy hosszú folyamat elején jár.

részletek

Keszthelyi és Schumacher egyszerre debütál az F3-ban

Keszthelyi Vivien mellett párja, David Schumacher is ugyanabban a versenysorozatban fog rajthoz állni - ellenfelekként találkoznak majd egymással a pályán.

részletek

Megvan, hogy melyik sorozatban folytatja Keszthelyi Vivien

Túraautóról pályaautóra vált a magyar versenyzőnő és Európát is lecseréli Ázsiára - mutatjuk, hogy hol áll rajthoz 2019-ben Keszthelyi Vivien.

részletek

Jorda, Visser és Keszthelyi is szerepelhet a W Seriesben

A jövőre induló női formulaautós széria kiadott egy listát 55 pilóta nevével: közülük fogják kiválasztani azt a 18-at, akik megtöltik a 2019-es rajtrácsot. Számos ismert versenyzőnő található meg közöttük.

részletek

A Hungaroringen autózott Keszhelyi Vivien és David Schumacher

A magyar versenyzőnő párjával, David Schumacherrel jelent meg a Magyarországon rendezett Cars & Coffee eseményen - a két pilóta több mint hét hónapja alkot egy párt.

részletek

Áttekintés: Keszthelyi Vivien eddigi pályafutása

A fiatal magyar versenyzőlány évről évre lép egyre feljebb, nézzük meg, hogy honnan indult és milyen úton, milyen állomásokkal jutott el odáig, ahol jelenleg tart.

részletek

Keszthelyi Vivien karrierje csúcsán: Abszolút másodikként zárta a szezont

A széles körben ismert magyar pilótalány kalandos szezonzárót teljesített a Nürburgringen: több ütközés vetette vissza, végül azonban minimális különbséggel megszerezte az év végi abszolút ezüstöt és a junior értékelést is megnyerte.

részletek

Keszthelyi Vivien megőrizte második helyét a tabellán

Egy pálya, ami először került be a német túraautó-bajnokság (DTM) naptárába. Egy ország, ami napfényes időjárásáról híres, most mégis heves esővel lepte meg a versenyzőket. Egy történelmi lámpafényes futam, valamint Keszthelyi Vivien, aki nem adja könnyen a bajnokság második helyét.

részletek

Keszthelyi Vivien Misanóban küzd tovább

A német túraautó-bajnokság következő állomáshelye ezúttal a legtöbb versenyzőnek ismeretlen terep. Az abszolút összetett tabella második helyén álló Vivien most Olaszországban újabb lépést tehet a dobogó legfelső foka felé.

részletek

Keszthelyi Vivien a Kékszalagon is nyomot hagyott maga után

A jubileumi 50. Kékszalag Erste Nagydíj az induló és a befutó hajók számában is rekordot döntött, ám az „állóvizet” ezúttal egy autóversenyző megjelenése kavarta fel, aki egy másik sportágat képvisel, nem indult a versenyen, mégis mágnesként vonzotta a tömeget a rendezvényen. Fiatal, gyönyörű, intelligens és olyan könnyedén szelídíti meg a „lóerőket”, ahogy azt csak az őstehetségek képesek. Keszthelyi Vivien, az Audi Sport Racing Academy pilótája üde színfoltja volt az eseménynek.

részletek

Hol folytatják a legjobb magyar hölgyversenyzők?

A TOP50 magyar autóversenyző 2017-es rangsora egy újdonsággal, a legjobb női versenyzők listájával is előállt. Bemutatjuk, melyik hadszíntereken csap össze a férfiakkal az előző szezon krémje, Vogel Adrienn és társai.

részletek

A DTM-legenda is elismerte Keszthelyi Vivien teljesítményét

Hatalmas megtiszteltetés érte Hockenheimben bő egy hete Keszthelyi Vivient, ugyanis a német túraautó-bajnokság, azaz a DTM egyik legendás alakja, Ellen Lohr személyesen gratulált neki azt követően, hogy az Audi R8 LMS Cup nyitóhétvégéjének mindkét futamán a harmadik helyen ért célba.

részletek
Olvastad már?