DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Formula.hu márciusi kvíz szabályzat

A Beta Press Kft. játékot hirdet a “Formula.hu” felhasználói számára.

A játék időtartama: 2016. március 1-30.

Eredményhirdetés: lásd a Nyeremények pontnál  

A játék lényege:

A játék megkezdéséhez regisztráció szükséges, amihez nevet és email-címet kell megadni.

Egy hagyományos kvíz 10, a nagy kvíz 50 kérdésből áll, amelyen négy válaszlehetőség közül kell eltalálni a helyeset a megadott időn belül. Minden kvíz végén pontokat kap a játékos a helyes válaszok és a válaszolási idő függvényében, a ranglistákon pedig figyelemmel kísérhetőek a legjobb eredmények.

Kik vehetnek részt a játékban:

A játékon azon természetes személy felhasználók vehetnek részt, akik valós adatokkal regisztráltak a játékba és rendelkeznek magyarországi lakcímmel.

Nyeremények:

Az 50 kérdéses nagy autósport-kvíz legjobbjának, valamint a 10 kérdéses tematikus kvízek legjobbjának a nyereménye egyaránt egy AFM-csomag lesz, mely egy egyéves Autósport és Formula Magazin-előfizetés mellett szerkesztőségünk 2015-ös Formula-1-es szezonösszefoglalóját, a Száguldás és Cirkusz című kötetet tartalmazza.

És ez még nem minden: a hónap végén egy páros belépőt sorsolunk ki a 2016-os hungaroringi WTCC-fordulóra mindazok között, akik valós adatokkal regisztráltak és játszottak kvízeinkkel.

A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék technikai infrastruktúrájának tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, a hálózati leterheltség, a hálózati torlódás, a lefedettség, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.

A Szervező kizárja a felelősségét minden, a www.facebook.com weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, a nyertes/nem nyertes státuszukat, stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.

Ha a játékos a Pályázat beküldése, illetve a játék metódusának lezárása előtt bezárja a böngésző ablakot vagy, ha a kapcsolat (bármely okból) megszakad a kiszolgáló webhelyével, abban az esetben az adatok elvesztéséért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

Szervező kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

Nyertesek kihirdetése, értesítése:

A nyerteseket a játék végeztével e-mailben értesítjük.

A játékban való részvétel szabályai:

A nyertesek által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-címelírás stb.) a Beta Press Kft. semmiféle felelősséget nem vállal.

A játékban való részvételhez szükség van a felhasználó nevére és email-címére. Amennyiben az adott felhasználó a nyertesek táborába esik, úgy a nyeremény átvételének feltétele az állandó lakcímének és születési adatainak a Beta Press Kft. rendelkezésére bocsátása. 

Személyes adatok kezelése

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Beta Press Kft. a nyertesek személyi adatait és személyes jellegű információit (név, állandó lakcím, születési adatok) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek a Beta Press Kft. ezen információkat nem adja tovább. A Beta Press Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Beta Press Kft. alkalmazottai.

Egyéb szabályok

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

A Beta Press Kft. fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

A játékban résztvevők neveit és email-címeit a játék befejezése után marketing célokra használhatjuk, azt harmadik fél számára nem adjuk át.

A csalással gyanúsítható felhasználókat a szervező figyelmeztetés nélkül kizárhatja a játékból. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: