Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 16. vasárnap

Wehrlein

Wehrlein is a Ferrari fejlesztő pilótája lehet

Korábban Robert Kubicát hozták szóba a Ferrarival, mint lehetséges fejlesztési pilótát, most azonban a Mercedes korábbi reménységére, Pascal Wehrleinra vetette ki a hálóját a Scuderia.

részletek

Schumacher: Nem állok még készen az F1-re

Bár megszerezte az F3-as Eb bajnoki címét, és ezzel az F1-hez szükséges szuperlicencet, Mick Schumacher úgy gondolja, hogy bölcsebb volna végiglépkedni a kategóriákon, és úgy eljutni az F1-ig.

részletek

Hartley végképp eljátszhatta a bizalmat

Bár a suzukai időmérőt követően felcsillanhatott a remény Brendon Hartley-nak, hogy megtarthatja ülését, sajtóértesülések szerint az új-zélandi teljesen kiesett a kosárból. Már csak két név maradt.

részletek

Ocon kiköthet a Toro Rossóban, ha...

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko elmondta Oroszországban, hogy nem zárkóznak el Esteban Ocon megszerzésétől 2019-re, de ennek volna egy elég komoly feltétele. Másként aligha jut hely a franciának.

részletek

Kik szerepelnek a Toro Rosso „hosszú listáján”?

Danyiil Kvjat visszatérésének bejelentése után adódik a kérdés, ki lesz az orosz jövő évi csapattársa: Helmut Marko, a Red Bull tanácsadó több esélyest is felsorolt, néhány nevet azonban ki is zárt.

részletek

Mercedes: Wehrlein megérdemli az esélyt!

Toto Wolff nagyon örülne, ha a gyártó korábbi védence visszakerülne az F1-be - igaz, ehhez éppen az volt az első lépés, hogy kiszabadult a Mercedes kötelékéből.

részletek

Az IndyCar lecsapna a munkanélküli F1-esekre

Nem Fernando Alonso az egyetlen, akit a tengerentúlra csábítanak, több, az F1-ből kiszorulni látszó tehetségre is kivetették hálójukat különböző csapatok. Jövőre több ismerős név is feltűnhet.

részletek

Sajtó: Pascal Wehrlein visszatérhet az F1-be

Francia lapértesülések szerint a Mercedes programjából távozó fiatal pilóta egy év szünet után újra ott lehet az F1-ben, méghozzá az egyik rivális istálló alkalmazásában.

részletek

A Mercedes feladhatja juniorprogramját

Kevés a versenyzői ülés, magasak a költségek, így a német gyártó jó eséllyel befejezi juniorprogramját. Ezzel három tehetséges fiatal (köztük Esteban Ocon) jövője is bizonytalanná válik.

részletek

Egyre dacosabb a Mercedes tehetsége

Pascal Wehrlein hiába szerzett két év alatt háromszor is pontot az F1 aktuálisan leggyengébb csapatának, kikerült a körforgásból - a Formula.hu-nak a Hungaroringen adott nyilatkozata viszont arra utal, hogy korántsem adta még fel.

részletek

Paffett az első kétszeres győztes, Eng nem tudott élni a pole-lal

Az újoncként rajtelső Philipp Eng visszacsúszott a DTM vasárnapi futamán. Paffett a szezon első duplázója, Wittmann és Wehrlein álltak a dobogóra, Glock távozni is éllovasként tudott a Lausitzringről.

részletek

Megvan Hartley utódja a Toro Rossónál?

Rezeg a léc Brendon Hartley alatt. A Toro Rosso pilótája tavalyi berobbanása óta csak árnyéka önmagának, és úgy fest, ha nem kapja össze magát, rövidesen kívülről szemlélheti a pályán történteket.

részletek
Olvastad már?