Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Wehrlein

Paffett az első kétszeres győztes, Eng nem tudott élni a pole-lal

Az újoncként rajtelső Philipp Eng visszacsúszott a DTM vasárnapi futamán. Paffett a szezon első duplázója, Wittmann és Wehrlein álltak a dobogóra, Glock távozni is éllovasként tudott a Lausitzringről.

részletek

Megvan Hartley utódja a Toro Rossónál?

Rezeg a léc Brendon Hartley alatt. A Toro Rosso pilótája tavalyi berobbanása óta csak árnyéka önmagának, és úgy fest, ha nem kapja össze magát, rövidesen kívülről szemlélheti a pályán történteket.

részletek

Hartley végleg eljátszhatja a bizalmat

Tavaly nagy meglepetést keltett, hogy a Toro Rosso a menesztett Danyiil Kvjat helyére Brendon Hartleyt hívta pilótának. Az új-zélandi gyenge teljesítménye miatt viszont az orosz sorsára juthat.

részletek

A Sauber pilótájának súlyos problémái

Bár a tavalyi évben Pascal Wehrlein öt, Marcus Ericsson egy pontot sem szerzett, a Saubernél az évad második felében szoros volt a verseny. Pedig a svédnek „súlyos” gondjai adódtak.

részletek

Wehrlein nem vállal két sorozatot

Pascal Wehrlein, Fernando Alonsóhoz hasonlóan, párhuzamosan vállalt volna két szériát, ám végül egyik tervétől visszalépett, mert túlzsúfolt lett volna a német pilóta versenynaptára.

részletek

Teljes a DTM idei mezőnye

A Mercedes mai bejelentésével Daniel Juncadella személyében az utolsó láncszem is helyére került. A DTM 18 autós rajtrácsán minden rajthely elkelt, érkezik három újonc, valamint visszatérnek ketten – Pascal Wehrlein F1-es kitérő után.

részletek

Wehrlein nem zárja ki az F1-es visszatérést

Ehhez viszont nagyon jól kell szerepelnie egykori sorozatában, a DTM-ben. Úgy gondolja, ha ismét bajnok tud lenni a szériában, egy új F1-es ülés is elérhető lehetne számára 2019-re.

részletek

Eldőlt: Wehrlein visszatér a DTM-be

Versenyzői karrierje eddigi legnagyobb sikereinek helyszínére teszi be ismét a lábát a Mercedes Formula-1-ből kiszorult, de még mindig szemtelenül fiatal tehetsége, Pascal Wehrlein.

részletek

Ajánlatot tett a Mercedes Wehrleinnek

A német tehetség visszakaphatja azt a pozíciót, melyet F1-es bemutatkozása előtt töltött be, mellette pedig a DTM-ben is üléshez juthat. Ez két fontos 2019-es lehetőséget készítene elő.

részletek

Wehrlein marad a Mercedesnél, bíznak benne

A Mercedes mindenképpen saját kötelékében szeretné tartani az idén vélhetően ülés nélkül maradó Pascal Wehrleint. Hamilton távozása esetén a fiatal német is szóba kerülhet a gyári csapatban.

részletek

Ericsson: Egészen közel voltam

Általában a dicséret hangján szólnak Pascal Wehrleinról, miközben Marcus Ericssont lesajnálják, egyszerű, fizetős pilótának tartják. A svéd azonban úgy véli, hozta a kellő szintet 2017-ben.

részletek

Wehrlein legjobb versenyei rejtve maradtak

A Sauber összes pontját idén Pascal Wehrlein szerezte, ám a pilóta saját bevallása szerint ennél jobb teljesítményekkel is jelentkezett. Az autó gyengesége miatt azonban ezeket szinte észre sem vették.

részletek
Olvastad már?