Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 14. csütörtök

Wehrlein

Kaltenborn: Nagy hiba elküldeni Wehrleint

A Sauber év közben távozó csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn szerint Pascal Wehrlein világbajnok típusú pilóta és óriási hiba volt elküldeni a csapattól. Valóban ennyire jó a német?

részletek

A párharc, ami rontotta Wehrlein esélyeit

Másfél év alatt hatalmas változáson ment keresztül a Sauber istálló, a jövő évadra ismét teljesen átalakul a csapat. Pascal Wehrlein azonban nem volt elég meggyőző, hogy szerződést kapjon.

részletek

A Sauber kitette, máshol folytatná Wehrlein

A fiatal német két év után úgy tűnik, befejezi F1-es karrierjét. A Sauber új pilótát ültetett a helyére, ám Wehrlein úgy érzi, idei teljesítménye jó ajánlólevél lehet más szériákhoz.

részletek

Jól döntött a Sauber Ericssonnal?

Szombaton bemutatta pilótapárosát a jelentős átalakulás közepén álló Alfa Romeo-Sauber istálló. De vajon jó döntés volt-e megtartani Marcus Ericssont, aki többnyire minden társától kikap?

részletek

Ezért lehet igazán bizakodó a Sauber

Megoldotta a Sauber istálló az egyik legnagyobb problémát, ami miatt a középmezőnytől is leszakadtak év közben. Hosszú idő után sikerült a végére járni, így a jövő évtől újra előrébb törhetnek.

részletek

„Wehrlein majdnem esélytelen Kubicával szemben”

A Mercedes F1-es csapatfőnöke szerint a Williams valószínűleg a lengyelnek szavaz bizalmat német protezsáltjukkal szemben – pedig valószínűleg ez az utolsó esélye az F1-ben maradásra a sauberesnek.

részletek

Wehrlein esélye a maradásra: Williams

Nincs könnyű helyzetben Wehrlein, hiszen a Sauber 2018-ban valószínűleg Ericssonnal és a Ferrari tehetségével, Leclerc-el folytatja a munkát. A német pilóta jelenlegi esélyeiről beszélt.

részletek

Öten esélyesek még a Williamsnél

Ritkán fordul elő, hogy annyian küzdenek egy F1-es csapat egyetlen üléséért, mint a Williams jövő évi helyéért. Massa kiszállt a harcból, így garantáltan olyan versenyző csatlakozik az istállóhoz, akire néhány hónapja még senki sem számított volna.

részletek

Sajtó: Bemutatkozhat a Ferrari legféltettebb kincse

Az F2-es bajnoki cím megszerzése után egyre inkább úgy tűnik, hogy Charles Leclerc előtt megnyílik az út az F1 felé, méghozzá a Ferrari motorjait használó Saubernél.

részletek

Merre tovább, Pascal Wehrlein?

Egyre inkább úgy tűnik, jövőre nem jut hely az F1-ben a Mercedes patronáltjának, ő azonban azt tervezi, mihamarabb beszél főnökeivel, hogy sikerüljön megegyezésre jutni 2018-at illetően.

részletek

Wehrlein a Toro Rossóhoz kerülhet

Sokan leírták Pascal Wehrleint, miután kiderült, hogy a Sauber nagy valószínűséggel nem tart igényt a szolgálataira. Most új lehetőség csillant meg a német tehetség számára.

részletek

Vettel nem haragszik Strollra

Sebastian Vettel a Malajziai Nagydíj levezető körében nagyon ritkán látható balesetet szenvedett, miközben el akart haladni Lance Stroll autója mellett. A német pilóta nem haragszik, de valójában nincs is miért.

részletek
Olvastad már?