Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

Wehrlein

Teljes a DTM idei mezőnye

A Mercedes mai bejelentésével Daniel Juncadella személyében az utolsó láncszem is helyére került. A DTM 18 autós rajtrácsán minden rajthely elkelt, érkezik három újonc, valamint visszatérnek ketten – Pascal Wehrlein F1-es kitérő után.

részletek

Wehrlein nem zárja ki az F1-es visszatérést

Ehhez viszont nagyon jól kell szerepelnie egykori sorozatában, a DTM-ben. Úgy gondolja, ha ismét bajnok tud lenni a szériában, egy új F1-es ülés is elérhető lehetne számára 2019-re.

részletek

Eldőlt: Wehrlein visszatér a DTM-be

Versenyzői karrierje eddigi legnagyobb sikereinek helyszínére teszi be ismét a lábát a Mercedes Formula-1-ből kiszorult, de még mindig szemtelenül fiatal tehetsége, Pascal Wehrlein.

részletek

Ajánlatot tett a Mercedes Wehrleinnek

A német tehetség visszakaphatja azt a pozíciót, melyet F1-es bemutatkozása előtt töltött be, mellette pedig a DTM-ben is üléshez juthat. Ez két fontos 2019-es lehetőséget készítene elő.

részletek

Wehrlein marad a Mercedesnél, bíznak benne

A Mercedes mindenképpen saját kötelékében szeretné tartani az idén vélhetően ülés nélkül maradó Pascal Wehrleint. Hamilton távozása esetén a fiatal német is szóba kerülhet a gyári csapatban.

részletek

Ericsson: Egészen közel voltam

Általában a dicséret hangján szólnak Pascal Wehrleinról, miközben Marcus Ericssont lesajnálják, egyszerű, fizetős pilótának tartják. A svéd azonban úgy véli, hozta a kellő szintet 2017-ben.

részletek

Wehrlein legjobb versenyei rejtve maradtak

A Sauber összes pontját idén Pascal Wehrlein szerezte, ám a pilóta saját bevallása szerint ennél jobb teljesítményekkel is jelentkezett. Az autó gyengesége miatt azonban ezeket szinte észre sem vették.

részletek

A Mercedes nem hagyja magára Wehrleint

A világbajnok istálló nagyon jó véleménnyel van Pascal Wehrleinról, így arra is lehet esélye, hogy 2019-ben ülést kapjon a Mercedesnél. 2018-ban kevésbé áll jól a tehetséges német versenyző szénája.

részletek

Kaltenborn: Nagy hiba elküldeni Wehrleint

A Sauber év közben távozó csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn szerint Pascal Wehrlein világbajnok típusú pilóta és óriási hiba volt elküldeni a csapattól. Valóban ennyire jó a német?

részletek

A párharc, ami rontotta Wehrlein esélyeit

Másfél év alatt hatalmas változáson ment keresztül a Sauber istálló, a jövő évadra ismét teljesen átalakul a csapat. Pascal Wehrlein azonban nem volt elég meggyőző, hogy szerződést kapjon.

részletek

A Sauber kitette, máshol folytatná Wehrlein

A fiatal német két év után úgy tűnik, befejezi F1-es karrierjét. A Sauber új pilótát ültetett a helyére, ám Wehrlein úgy érzi, idei teljesítménye jó ajánlólevél lehet más szériákhoz.

részletek

Jól döntött a Sauber Ericssonnal?

Szombaton bemutatta pilótapárosát a jelentős átalakulás közepén álló Alfa Romeo-Sauber istálló. De vajon jó döntés volt-e megtartani Marcus Ericssont, aki többnyire minden társától kikap?

részletek
Olvastad már?