Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 28. szerda

Wehrlein

Elkallódott tehetség kopogtatott a Haashoz, elutasították

Érdekes részletet árult el a kiadó 2020-as üléssel kapcsolatban Günther Steiner: a Mercedes egykori pártfogoltja, Pascal Wehrlein érdeklődött, van-e esélye a csapatnál. Nincsen.

részletek

Giovinazzi: A 2017-es hibám már a múlté

Tavalyelőtt beugróként már versenyzett Sanghajban az Alfa Romeo fiatal olasz pilótája, de nem őriz éppen szép emlékeket arról a hétvégéről. Úgy véli azonban, hogy most teljesen más a helyzet.

részletek

Wehrlein: Mindenáron Formula-1? Nem!

A nemrég még óriási tehetségként a száguldó cirkuszba érkező Pascal Wehrlein ugyan nem zárja ki a visszatérést, de remekül érzi magát az elektromos sorozatban, ahol igazi versenyzés zajlik.

részletek

Wehrlein: Vettel és a Ferrari megérdemli a címet

A Formula-E-ben első szezonját teljesíti a Mahindra Racing színeiben, miközben az F1-es kötelékeit is megőrizte azáltal, hogy a Ferrari szimulátorpilótája lett. Wehrlein az Autobildnek nyilatkozott arról, büszke lenne, ha segíthetne az olaszoknak és Sebastian Vettelnek a világbajnoki cím megszerzésében.

részletek

Vettel: Nem fogok tanácsokat adni Micknek

Sebastian Vettel büszke rá, hogy szerepet vállalt abban, hogy Pascal Wehrlein a Ferrari fejlesztési pilótája lehessen. Mick Schumachernek pedig nem fog tanácsokat osztogatni.

részletek

Mortarának „karácsonyi ajándék” volt Wehrleinék visszaesése

Edoardo Mortara az egyik nagy haszonélvezője volt a káosznak, amely a mexikói Formula-E futam befutójánál lezajlott, így állhatott fel a dobogóra is. A svájci is tudja, óriási ajándékot kapott, nekik a dobogó ugyanis jelenleg ez a szint.

részletek

Drámai befutó után Di Grassi nyert Mexikóban

Hiába vezetett a rajttól kezdve a pole-ból induló Pascal Wehrlein, a cél előtt néhány méterrel elfogyott az energiája, ráadásul büntetést is kapott, így az audis brazil örökölte meg a győzelmet.

részletek

Wehrleiné a pole Mexikóvárosban

A Formula-E újonca, Pascal Wehrlein szerezte meg a pole-pozíciót a Mexikóváros ePrix-n, a Formula-E negyedik versenyhétvégéjén. Felipe Massa harmadik, Sam Bird csak huszonkettedik lett.

részletek

Wehrlein: Vettel megérdemli, hogy végre bajnok legyen

A Mercedestől Ferrarihoz pártoló Pascal Wehrleint hamar magával ragadta Maranello atmoszférája: ígéretet tett, hogy fejlesztőpilótaként mindent belead honfitársa sikeréért.

részletek

Négy fejlesztési pilótája lesz a Ferrarinak

A Ferrari bejelentette, kik lesznek a fejlesztési pilótái 2019-ben. Nem aprózták el a dolgot Maranellóban: rögtön négy pilótát is felvettek ebbe a pozícióba, többek között Brendon Hartleyt.

részletek

Hullottak az élről Chilében, Bird nyert, Wehrlein is dobogón

Sam Bird körül előbb-utóbb eltűnt mindenki: volt, aki már a rajt előtt, volt, aki a verseny közben, egy a lényeg: övé a futamgyőzelem Chilében, miközben Pascal Wehrleint először láthattuk dobogón. A harmadik hely egy büntetés után dőlt csak el.

részletek

Tetemes előnnyel nyert a Formula-E santiagói időmérőjét di Grassi

Az Abt Audi egy első és egy negyedik helyet szerzett a Formula-E chilei időmérőjén, viszont di Grassinak még meg kellett úsznia egy vizsgálatot, hogy meg is tarthassa első rajtkockáját, amit tetemes előnnyel szerzett meg.

részletek
Olvastad már?