Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 6. csütörtök

Wehrlein

Négy fejlesztési pilótája lesz a Ferrarinak

A Ferrari bejelentette, kik lesznek a fejlesztési pilótái 2019-ben. Nem aprózták el a dolgot Maranellóban: rögtön négy pilótát is felvettek ebbe a pozícióba, többek között Brendon Hartleyt.

részletek

Hullottak az élről Chilében, Bird nyert, Wehrlein is dobogón

Sam Bird körül előbb-utóbb eltűnt mindenki: volt, aki már a rajt előtt, volt, aki a verseny közben, egy a lényeg: övé a futamgyőzelem Chilében, miközben Pascal Wehrleint először láthattuk dobogón. A harmadik hely egy büntetés után dőlt csak el.

részletek

Tetemes előnnyel nyert a Formula-E santiagói időmérőjét di Grassi

Az Abt Audi egy első és egy negyedik helyet szerzett a Formula-E chilei időmérőjén, viszont di Grassinak még meg kellett úsznia egy vizsgálatot, hogy meg is tarthassa első rajtkockáját, amit tetemes előnnyel szerzett meg.

részletek

Wehrlein nem érti, miért tartják nehéznek a Formula-E-t

Újoncok és rutinosak, F1-es és másféle háttérrel rendelkező pilóták nem győzik sorolni, miért is jelent minden más sorozatnál nagyobb kivívást a Formula-E. Az eddig egyetlen kanyart versenyző Pascal Wehrlein nem ért egyet velük.

részletek

Sajtó: szinte mindenbe belekóstolhat Wehrlein 2019-ben

Amellett, hogy tárgyalásban van a Ferrarival egy fejlesztőpilótai állásról, ráadásul szintén élő megállapodása van a Formula-E-ben is, Pascal Wehrlein máshol is kipróbálná magát.

részletek

Wehrlein: Tárgyalásokat folytatok a Ferrarival

Pascal Wehrlein, a Motorsport Magazinnak adott interjújában megerősítette, valóban tárgyalásokat folytat a Ferrarival a harmadik pilóta ülését illetően. A német versenyző célja viszont továbbra is az, hogy a Formula-1 aktív versenyzője legyen.

részletek

Sajtó: Wehrlein lesz a Ferrari harmadik pilótája

Habár a Ferrari egyelőre nem erősítette meg hivatalosan, sajtóértesülések szerint Pascal Wehrlein lesz a maranellói istálló harmadik versenyzője, feladatköre pedig elsősorban az autó fejlesztését és a szimulátormunkát fogja tartalmazni.

részletek

Nem indulhat Wehrlein a Formula-E-szezon első versenyén, megvan a beugró

Mivel Pascal Wehrlein Mercedes-kapcsolata miatt a 2018-19-es Formula-E-idény elején még nem állhat csapata rendelkezésére, a Mahindra egy régi ismerőssel helyettesíti a németet.

részletek

Wehrlein is a Ferrari fejlesztő pilótája lehet

Korábban Robert Kubicát hozták szóba a Ferrarival, mint lehetséges fejlesztési pilótát, most azonban a Mercedes korábbi reménységére, Pascal Wehrleinra vetette ki a hálóját a Scuderia.

részletek

Schumacher: Nem állok még készen az F1-re

Bár megszerezte az F3-as Eb bajnoki címét, és ezzel az F1-hez szükséges szuperlicencet, Mick Schumacher úgy gondolja, hogy bölcsebb volna végiglépkedni a kategóriákon, és úgy eljutni az F1-ig.

részletek

Hartley végképp eljátszhatta a bizalmat

Bár a suzukai időmérőt követően felcsillanhatott a remény Brendon Hartley-nak, hogy megtarthatja ülését, sajtóértesülések szerint az új-zélandi teljesen kiesett a kosárból. Már csak két név maradt.

részletek

Ocon kiköthet a Toro Rossóban, ha...

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko elmondta Oroszországban, hogy nem zárkóznak el Esteban Ocon megszerzésétől 2019-re, de ennek volna egy elég komoly feltétele. Másként aligha jut hely a franciának.

részletek