Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 19. péntek

Sajtó

Az olasz sajtó sem kíméli Vettelt

Igen élesen kritizálja az olasz média a Japán Nagydíjon újabb hibá(ka)t elkövető Sebastian Vettelt. De a szeretett nemzeti csapatnak is kijut a megjegyzésekből, amiért ennyit hibáznak.

részletek

Sajtó: Belső háború dúl a Ferrarinál

Az olasz média arról számolt be, hogy a Scuderia mostanában tapasztalt gyenge formája miatt rendkívül megromlott a kapcsolat a csapatfőnök és a technikai igazgató között. Ez sem segíti az istállót.

részletek

Vettelt nem dicsérgeti az olasz média

Hiába rajtolhatott az első sorból a két Ferrari, a Scuderia rajongói végül nem örülhettek a leintéskor. Az olasz sajtó Hamiltont dicséri, Vettelt viszont elmarasztalja, ahogy több szakember is.

részletek

Sajtó: Verstappennek kilépési záradéka van

Vállalta a kockázatot a Red Bull és 2019-től Honda-erőforrásokkal szereli fel autóit. Az olasz sajtó tudni véli, hogy Max Verstappen szerződésében van egy záradék arra az esetre, ha az autó gyenge.

részletek

Todt: Hadd élje Schumacher békében az életét

Michael Schumacher egykori csapatfőnöke, Jean Todt szerint eljött az idő, hogy a hétszeres világbajnok legendát mindenki békén hagyja és nyugodtan élhesse életét családja körében.

részletek

Az olasz sajtó kritizálja az „amatőr” Vettelt

Franciaországban ismét saját hibából veszített számos pontot Sebastian Vettel, ezt a nem éppen engedékeny olasz sajtó nem is hagyta szó nélkül. Hamiltonnal szemben ez nem engedhető meg.

részletek

Villeneuve: Verstappen még kisgyerek

Jacques Villeneuve Monaco után ismét kiosztotta Max Verstappent. A kanadai világbajnoknál a holland „lefejelős” válasza után szakadt el a cérna, szerinte a Red Bull pilótája egy túlértékelt kisgyerek.

részletek

Álhírek befolyásolták Rosberg bajnoki harcát

A 2016-os világbajnok felhívta a figyelmet a média romboló erejére. Annyi kitalált történetet közöltek róla a világbajnoki harc során, hogy végül saját mérnökei is kezdtek szembefordulni vele.

részletek

Verstappen lefejelné, aki a hibáiról kérdezgeti

Max Verstappen ráunt arra, hogy idei vezetői hibáiról kérdezgetik, Kanadában kissé kiborult az egyik újságírói kérdés után. Azt is kijelentette, hogy ő bizony nem változtat eddigi vezetési stílusán.

részletek

Raikkönen cáfolta a ralis pletykákat

Monacóban röppent fel a hír, mely szerint Kimi Raikkönen év végén a Ferraritól visszavonulva a rali-vb-n folytatja pályafutását. A finn tagadta a pletykát, ám a lehetőségtől nem zárkózna el.

részletek

Magnussent nem érdekli mások véleménye

Kevin Magnussen nem lopta be magát az F1-es mezőny szívébe. Van, aki a legsporszerűtlenebb, van, aki a legveszélyesebb pilótának tartja. Őt viszont nem érdeklik a kritikák.

részletek

Olasz sajtó: Ez lehet a Ferrari éve

Az erőviszonyok alapján a Scuderia nyers erőben elmarad jelenleg a Mercedestől. Ennek ellenére az olasz sajtó szerint elkapható a rivális és hosszú idő után világbajnoki címet ünnepelhetnek.

részletek
Olvastad már?