Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 18. hétfő

Sajtó

Sajtó: Mick Schumacher a Ferrarit választotta

Olasz sajtóhírek szerint a hétszeres világbajnok legenda fia a Ferrari és a Mercedes közül az olaszok juniorprogramját választja majd. Mick Schumacher ezzel ismét az F1 felé lépett.

részletek

Továbbra is forr a levegő Maranellóban

Bár néhány héttel ezelőtt a Ferrari csapatfőnöke kamuhíreknek nevezte, hogy Mattia Binottóval szinte kibékíthetetlen ellentét feszülne köztük, újabb és újabb részletekre derül fény, ami ezt alátámasztja.

részletek

Sajtó: Megpecsételődött Hartley sorsa

A hírek szerint teljesen kicserélődik jövőre a Toro Rosso párosa, a Red Bullhoz szerződő Gasly mellett ugyanis Brendon Hartley sem maradhat az istállónál. Gyenge teljesítménye F1-es karrierje végét jelentheti.

részletek

Wolff: Hihetetlenül kiforgatták Hamilton szavait

A Mercedes csapatfőnöke kiakadt azon, hogy a média milyen szinten más színben tüntette fel Lewis Hamilton Indiáról szóló közleményét. Mostanában gyakori eset, hogy a média ferdíti az eredeti tartalmat.

részletek

Sajtó: Kubica visszatérhet a Williamsszel

Robert Kubica másfél éve dolgozik azon, hogy visszatérhessen a Formula-1-be. A hírek szerint 2019-ben lehetősége lesz erre, a Williams ugyanis versenyzői ülést ajánlott a lengyelnek.

részletek

Horner: Nem mondtam, hogy Verstappen tehetségesebb Vettelnél

Úgy tűnik, az utóbbi napok a sajtó helyretételéről szólnak. Ezúttal a Red Bull csapatfőnöke javította ki a médiát, olyan mondatot adtak a szájába, ami valójában nem hangzott el, félreértették.

részletek

Vettelnek egy lehetősége van, aztán repül?

Ezen a hétvégén Sebastian Vettel hivatalosan is elveszítheti az idei világbajnoki címért folytatott harcot. Sajtóértesülések szerint a Ferrari nagyon elégedetlen vele, 2019-ben az utolsó esélyét kapja.

részletek

Sajtó: Abu Dhabiban érkezik az új Honda-motor

A Honda fejlődési pályára állt 2018-ban, ez nehezen megkérdőjelezhető. Sajtóértesülések azonban tudni vélik, hogy a japán erőforrás hátránya még a becsültnél is kevesebb és a munka nem áll meg.

részletek

Az olasz sajtó sem kíméli Vettelt

Igen élesen kritizálja az olasz média a Japán Nagydíjon újabb hibá(ka)t elkövető Sebastian Vettelt. De a szeretett nemzeti csapatnak is kijut a megjegyzésekből, amiért ennyit hibáznak.

részletek

Sajtó: Belső háború dúl a Ferrarinál

Az olasz média arról számolt be, hogy a Scuderia mostanában tapasztalt gyenge formája miatt rendkívül megromlott a kapcsolat a csapatfőnök és a technikai igazgató között. Ez sem segíti az istállót.

részletek

Vettelt nem dicsérgeti az olasz média

Hiába rajtolhatott az első sorból a két Ferrari, a Scuderia rajongói végül nem örülhettek a leintéskor. Az olasz sajtó Hamiltont dicséri, Vettelt viszont elmarasztalja, ahogy több szakember is.

részletek

Sajtó: Verstappennek kilépési záradéka van

Vállalta a kockázatot a Red Bull és 2019-től Honda-erőforrásokkal szereli fel autóit. Az olasz sajtó tudni véli, hogy Max Verstappen szerződésében van egy záradék arra az esetre, ha az autó gyenge.

részletek
Olvastad már?