Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 25. péntek

AlfaRomeo

Kapós menyecske lett a Sauberből

Úgy tűnik, jótékony hatással van az Alfa Romeo a Sauberre. Az ikonikus márka érkezésével a hinwiliek hirtelen támogatókat kezdtek bevonzani, így most azt kell bizonyítaniuk, hogy méltók a figyelemre.

részletek

Ericsson: Idő kell, de jók leszünk

Rengetegen a stabil középmezőnybe várták idén a Saubert, ám a javulás egyelőre várat magára. Rutinos versenyzője szerint nem kell félni, csak időre van szükség a sok újítás kiismerésére, meglesz a fejlődés.

részletek

A Saubernek egyelőre nem segít az Alfa Romeo

A Sauber nagy reményekkel várta az idei szezont az Alfa Romeóval kötött szövetség és a Ferrari segítségének tudatában, ám eddig a felzárkózás csak ígéret maradt, az istálló a vert mezőnyben tanyázik.

részletek

Fehér-vörös lett az Alfa Romeo Sauber

A svájci istálló jelentősen megerősödött 2018-ban, hiszen technikai partnerként a Ferrari, főtámogatóként az Alfa Romeo csatlakozott az istállóhoz – utóbbi révén a színek is módosultak.

részletek

Retro – Enzo Ferrari, a pilóta

A minden hájjal megkent csapatalapító, a rejtélyes legenda, az ősz hajú, napszemüveges olasz úr: elsősorban így él bennünk a 120 éve született Enzo Ferrari. Istállója sikerei helyett most versenyzői pályafutását összegezzük, mely során győzelmeket is szerzett az olasz pályákon.

részletek

Leclerc furcsa idénykezdete

Charles Leclerc az egyik legtöbbre hivatott fiatal versenyzője a Formula-1-nek. Szokatlan érzéssel kezdheti a 2018-as évadot, most először készülődik a győzelem leghalványabb reménye nélkül.

részletek

A BMW óta a legnagyobb esély a Sauber előtt

A tavalyi év sereghajtója rövid és hosszú távon is gondolkodik. Az új csapatfőnök szerint az Alfa Romeo támogatása miatt olyan lehetőség nyílt meg az istálló előtt, ami a BMW óta nem volt.

részletek

Mercedes: Veszélyes az Alfa-Sauber kapcsolat

Toto Wolff és a Mercedes attól fél, hogy az Alfa Romeo és a Sauber kapcsolata még tovább erősítheti a Ferrarit. A németek csapatvezetője szerint nekik sem tenne rosszat hasonló szövetség.

részletek

Az Alfa Romeo az IndyCarban?

A Fiat Chrysler csoport főnöke, Sergio Marchionne szerint a legkevésbé sem kizárt, hogy az Alfa Romeóval a tengerentúli IndyCar sorozatban is részt vegyenek a jövőben, ahol tárt karokkal várnák.

részletek

Peter Sauber: A középmezőnyben a helyünk

A kétezres évek után ismét autógyártó lesz a Sauber névadó szponzora. Az utóbbi években teljesen beleszürkültek az F1 mezőnyébe, ám a ferraris együttműködés talán kihúzhatja őket a csávából.

részletek

Giovinazzi azonnal lecsapna a lehetőségre

Annak ellenére, hogy Antonio Giovinazzit rövid idő leforgása alatt kétszer is visszautasították, egyáltalán nem adja fel a reményt. A tavalyi évből indul ki és ha esély kínálkozna, máris rácsapna.

részletek

Az Alfa Romeo után jön a Maserati is?

Az elmúlt hétvégén hivatalosan is visszatért a Formula-1-be az Alfa Romeo. A hírek szerint a Fiat másik patinás márkája, a Maserati érkezése sem sokáig várat már magára. De milyen formában?

részletek
Olvastad már?