Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 27. csütörtök

AlfaRomeo

Ferrari: Formula-E, Alfa Romeo: F1?

A maranellói autógyár elnöke, Sergio Marchionne már korábban is eljátszott a gondolattal, hogy az ágaskodó kiscsikóval meghódítsa az elektromos bajnokságot.

részletek

Kilenc gyártó menő autójával tesztelt a TCR mezőnye

A TCR International Series csapatai megkezdték felkészülésüket a 2017-es szezonra, az Adria Racewayen és a Pininfarina szélcsatornájában.

részletek

Stelvio First Edition: Megérkezett az Alfa Romeo nagyágyúja

Sportosság és elegancia egyedülálló, exkluzív stílusban. A formák és idomok harmóniája az Alfa Romeo műszaki kiválóságával párosítva nagyteljesítményű, rendkívül sokoldalú járművet hozott létre. Dióhéjban ez annak a Stelviónak a lényege, amely a több mint egy évszázada fennálló márka első szabadidőjárműveként tavaly novemberben, Quadrifoglio sportkiadásban mutatkozott be a Los Angeles-i Autószalonon.

részletek

Új Alfa Romeo és Jeep szalon nyílt

Megnyitotta legújabb szalonját a Pappas Auto Magyarország Kft. a főváros szívében, a Kárpát utcai telephely Pannnónia utca felőli oldalán kialakított bemutatóteremben, amely 440 négyzetméteres. Az Alfa Romeo és a Jeep modelljei a két márka előírásainak megfelelő, exkluzív környezetben mutatkoznak be.

részletek

Világpremier: Alfa Romeo Stelvio

Az Alfa Romeo a Los Angeles-i Autószalonon tartotta legújabb, Quadrifoglio kivitelű modellje világpremierjét; a Stelvio néven színre lépő új modell a márka több mint egy évszázados történelmének az első SUV járműve.

részletek

Giuliák, celebek és szép lányok

Az Alfa Romeo és a Playboy közös rendezvényén nem csak az újságírók próbálhatták ki az új Giuliákat, hanem a hírességek és a címlaplány is.

részletek

Retro – A Mester először a csúcson

Bár 1952 óta egy ízben sem lett olasz pilóta világbajnok, nem sok híja volt, hogy az első négy szezont egyaránt az itáliaiak nyerjék – az a pilóta akadályozta meg ezt, aki először érdemelte ki az F1-ben a „Mester” nevet.

részletek

Retro – 214 nagydíj győzelem nélkül

Az F1-es nagydíjrészvételi toplista első húsz helyezettje közül csak ő nem szerzett győzelmet, de így is nyomot hagyott a sportágban – 2014-ben épp ezen a napon, pár órával Jules Bianchi balesete után hunyt el.

részletek

Látványos standdal bűvölt az Alfa Romeo Párizsban

Látványos és elegáns standdal tér vissza a Párizsi Autószalonra az Alfa Romeo. Kiállítási területének első számú sztárja vitathatatlanul az új Giulia. Az Alfa Romeo modellje jellegzetes olasz formatervével felidézi a márka szellemiségét, amely az ultramodern, innovatív motorokat, a tökéletes, 50/50 arányú tömegelosztást, valamint a lehető legtökéletesebb tömeg/teljesítményt garantáló mérnöki megoldásokkal ötvözve, napjaink legkívánatosabb autói közé emeli az olasz újdonságot.

részletek

Alfa Romeo szalont épít a Pappas Auto

Bővíti márkaportfólióját a Pappas Auto Magyarország Kft. A Mercedes-Benz, smart, Jeep, Kia, Lancia és Fiat személygépkocsijai mellé hetedikként a patinás olasz márka, az Alfa Romeo csatlakozik.

részletek

Megérkezett hazánkba az új Alfa Romeo Giulia

Megérkezett az év legjobban várt modellújdonsága, az új Alfa Giulia, amely már rendelhető az Alfa Romeo magyarországi márkakereskedéseiben.

részletek

A Red Bull Alfa Romeo-motort akart

A nagy múltú márka F1-es visszatéréséről gyakran esik szó. A lehetőség már tavaly meglett volna, a Red Bullnak azonban csak erőforrásra volt szüksége, míg az Alfa saját csapattal érkezne.

részletek
Olvastad már?