Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 25. csütörtök

AlfaRomeo

Raikkönent választotta a Ferrari helyett a sörszponzor

A thaiföldi Singha sör logója tavalyig a Ferrari karosszériáján szerepelt, idén viszont már az Alfa Romeóra került fel. Kimi Raikkönen maga kérte, váltsanak csapatot.

részletek

Giovinazzi: Kimi fantasztikus versenyző

Antonio Giovinazzi az egekig magasztalta csapattársát, Kimi Raikkönent, aki szerinte fantasztikus versenyző, ráadásul az Alfa Romeo számára is felfoghatatlan érték a finn jelenléte.

részletek

Giovinazzi sokat tanul Raikkönentől

Az Alfa Romeo olasz pilótája, Antonio Giovinazzi elmondta, hogy két év után nem egyszerű újra felvenni a versenyzők ritmusát, Kimi Raikkönen jelenléte pedig segít neki jobbá válni.

részletek

Alfa: Giovinazzi képes Raikkönen tempójára

Az Alfa Romeo csapatfőnöke továbbra sem kételkedik Antonio Giovinazzi tudásában, szerinte minden összeesküdött a fiatal olasz ellen, aki egyébként néha még gyorsabb is, mint Kimi Raikkönen.

részletek

Raikkönen tudja, ebben kell még javulnia

Az Alfa-pilóta vezeti a „B-ligát”, de idén még nem nyert időmérőt vagy futamot a másodosztályban. Nem a tempóval van hiány, a szombati napokon kellene javítani.

részletek

Egyelőre Raikkönen vezeti a B ligát

Az Alfa Romeo csapatának a menedzsere, Beat Zehnder szerint egy élmény újra Kimi Raikkönennel dolgozni. Raikkönen jelenleg a „best of the rest” címmel büszkélkedhet, vagyis a top hat után ő a legjobb.

részletek

Raikkönen célba éréséért fohászkodott az Alfa Romeo főnöke

Kockáztatott Frederic Vasseur Kínában: benne volt a pakliban, hogy megismétlődik Leclerc és Giovinazzi műszaki hibája Raikkönen autójával. A finn átvészelte a versenyt, és dicsérő szavakat érdemelt ki csapatfőnökétől, aki szerint akár hetedik is lehetett volna.

részletek

Raikkönen: Másokat is elkaphattunk volna

Nem teljesen elégedett a Kínai Nagydíjon megszerzett 9. helyével Kimi Raikkönen, aki úgy érezte, a Renault ellen is fel tudta volna venni a kesztyűt, ha a futam végén a gumik nem akadályozzák meg ebben.

részletek

Raikkönennek már csak hobbi az F1

Az Alfa Romeo finnje olyan jelzőt használt önmaga és a Formula-1 kapcsolatára, amit egy versenyzőtől nem szokás hallani, viszont azt mondja, ennek köszönhetően ismét élvezi az egészet. Ha megunja, majd keres másik hobbit.

részletek

Giovinazzi: A 2017-es hibám már a múlté

Tavalyelőtt beugróként már versenyzett Sanghajban az Alfa Romeo fiatal olasz pilótája, de nem őriz éppen szép emlékeket arról a hétvégéről. Úgy véli azonban, hogy most teljesen más a helyzet.

részletek

Schumachernek megy együtt az F1 és az F2

Mivel a száguldó cirkuszban egyelőre csak a tapasztalatszerzéssel kell törődnie, Mick Schumacher könnyedén képes összehangolni a ferraris és a Formula-2-es kötelezettségeit.

részletek

Raikkönen a Ferrarinál sem érzett nyomást

Kimi Raikkönen 2019-ben igazolt az Alfa Romeóhoz, miután Charles Leclerc váltotta a maranellóaiknál. A finn elmondta, nem érez nagy különbséget új csapatánál sem az eddigiekhez képest.

részletek
Olvastad már?