Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 16. szombat

AlfaRomeo

Az Alfa Romeo után jön a Maserati is?

Az elmúlt hétvégén hivatalosan is visszatért a Formula-1-be az Alfa Romeo. A hírek szerint a Fiat másik patinás márkája, a Maserati érkezése sem sokáig várat már magára. De milyen formában?

részletek

Jól döntött a Sauber Ericssonnal?

Szombaton bemutatta pilótapárosát a jelentős átalakulás közepén álló Alfa Romeo-Sauber istálló. De vajon jó döntés volt-e megtartani Marcus Ericssont, aki többnyire minden társától kikap?

részletek

„Charles és Marcus remekül kiegészítik egymást”

Frederic Vasseur, az Alfa Romeo Sauber F1-es csapatfőnöke szerint Ericsson a tapasztalatával, Leclerc pedig a Formula-2-ben is bizonyított tehetségével segítheti az előrelépésüket 2018-ban.

részletek

A Sauber rögös útja az Alfa Romeóig

A Formula-1 történetének egyik legszimpatikusabb privát csapata megélt már néhány vihart. Emlékezzünk vissza, hogyan indult a kiscsapat, majd lett gyári alakulat, majd ismét sereghajtó.

részletek

Bejelentette pilótáit az Alfa Romeo Sauber

Az olasz cég révén új névadó szponzort kapó svájci alakulat egy szombati sajtóesemény keretében jelentette be, milyen párossal vág neki a 2018-as F1-es szezonnak – már csak egy hely kiadó a mezőnyben.

részletek

Sauber: Nem (csak) a Ferrari fog dönteni a pilótákról

Noha az F1-es paddock nagy része készpénznek veszi, hogy az Alfa Romeo támogatásával felfegyverzett Sauber a Ferrari ifjoncaival áll rajthoz 2018-ban, csapatfőnökük cáfolta, hogy minden kártya a maranellóiak kezében lenne.

részletek

Az Alfa Romeo története a Forma-1-ben

Az Alfa Romeo révén a száguldó cirkusz egyik ikonikus szereplője tért vissza a sportágba a Sauberrel kötött megállapodásnak köszönhetően - összegyűjtöttük, mire vitte a legendás márka az F1-ben.

részletek

Így jelentette be az Alfa Romeo az F1-es visszatérését

A Fiat Chrysler Automobiles (FCA) csoport kötelékébe tartozó legendás olasz autómárka a mai napon több évre szóló műszaki és kereskedelmi partneri megállapodást írt alá a svájci Sauber F1 csapattal, amelynek célja, hogy az Alfa Romeo a 2018-as évadtól kezdődően részt vegyen a Forma–1 világbajnokságban.

részletek

Itt a hét jelölt a 2018-as Év Autója címre

Közzétették a döntősök névsorát, amelyen összesen hét modell szerepel – cikkünkben Te is szavazhatsz arról, szerinted melyik érdemelné meg az Év Autója címet jövőre!

részletek

Hivatalos: Jön az Alfa Romeo Sauber

Amiről a Formula.hu exkluzív informátorai már pár napja beszámoltak, azt most közleményben is megerősítették: a svájci csapat és az olasz márka többéves együttműködési szerződést írt alá.

részletek

Exkluzív: Ezért van csend a Sauber körül

Hiába veszi mindenki atombiztosra, az F2 már megkoronázott bajnokának, Charles Leclerc-nek még mindig várnia kell arra, hogy hivatalossá váljon: 2018-ban a Forma-1-ben folytathatja pályafutását. a Formula.hu Abu Dhabiban puhatolózott arról, hogy mi áll a bejelentés csúszásának hátterében.

részletek

Sajtó: Abu Dhabiban bejelenthetik a Ferrari reménységének érkezését

Egyre nagyobb az esély arra, hogy a Ferrari beprotezsálja egyik ifjú tehetségét a Sauberhez, bár az sem kizárt, hogy mindkét F1-es védence bemutatkozhat majd - akár már Abu Dhabiban érkezhet a bejelentés.

részletek
Olvastad már?