DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Rali

Indul a Shakedown, a Formula új ralis műsora

Állandó szakértőnkkel, Vincze Ferenccel beszéljük át a rali világának aktuális híreit: az első adásban a WRC és a Monte-Carlo Rali kerül terítékre.

Új műsort indítunk a YouTube-csatornánkon: ma debütál ralis hírkibeszélőnk, a Shakedown!

Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a videós tartalmakba, 2024-ben az a célunk, hogy minél több minőségi, tartalmas, hasznos anyagot tárjunk olvasóink és nézőink elé ebben a formátumban is. Ennek egyik következő lépése az, hogy a rali is felkerül a palettára: az idei szezon során a WRC, az ERC és a magyar bajnokságok is folyamatosan terítéken lesznek.

web_1



Az aktuális témákat pedig állandó szakértőként Vincze Ferenccel beszéljük majd át: a kétszeres magyar bajnok pilóta 2023-ban pályafutása egyik legjobb szezonját teljesítette eddig, hiszen magabiztosan lett első év végén, ráadásul a Rally Hungaryn egy Európa-bajnoki második helyet is begyűjtött. Stabil, kiegyensúlyozott és gyors autózásával végül kiérdemelte az Év Raliversenyzője elismerést, úgyhogy nagy öröm számunkra, hogy rendszeresen, adásról adásra segít majd nekünk eligazodni az aktuális eseményekkel kapcsolatban.

Az első műsorunk a WRC és a Monte-Carlo Rali köré épült fel. Miért tudott a többiek fölé nőni a szezonnyitón Thierry Neuville? Aggódnia kell-e Tanaknak és Evansnek? Miben volt jobb Rossel Gryazinnál? Mi hiányzik Mikkelsennél és Solbergnél? Miért nem megy teljes évet Rovanpera? Hogyan debütált a Rally2-es Toyota? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ.

A műsort keressétek 19:00-kor a YouTube-on, vagy nézzétek vissza később a csatornán, és ha nem szeretnétek lemaradni hasonló tartalmakról, műsorainkról és rövidebb videóinkról, akkor iratkozzatok is fel rá!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: