DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

Shakedown

Formula Shakedown: Mennyire durva az ERC-mezőny?

A hétvégi Kanári-szigeteki ERC-futam elemzése Csomós Miklósék balesetével, Mathieu Franceschi remeklésével és vezetéstechnikai érdekességekkel. Szakértő: Vincze Ferenc.

részletek

Neuville a mérce a WRC-ben? – Formula Shakedown

Mennyire jó Neuville, mit csinált Ogier és Evans, miért lassabb Tanak és Mikkelsen, mekkorát fejlődött a Toyota Rally2? A heti Shakedown témái Vincze Ferenccel.

részletek

Formula Shakedown: Mit láttunk a Rally Hungaryn?

Tényleg jó-e az új Toyota, mennyire értékes ez a dobogó Csomós Mixinek, hogyan szerepeltek a magyarok, mit tud az ERC eleje? Összegzés a Rally Hungaryről.

részletek

Formula Shakedown: Mixi az ERC-sztárok között?

Mi történt Kenyában, mit hoz a WRC jövője, és mi várható a veszprémi ERC-, valamint ORB-szezonnyitótól? Ezeket beszéltük át Vincze Ferenccel a Formula Shakedownban.

részletek

Formula Shakedown: Milyen lesz a Rally Hungary?

Vincze Ferenc és Gobodics Tamás ezúttal a hazai versenynaptár, a Rally Hungary, valamint a hétvégi WRC-futam érdekességeit beszélte át.

részletek

WRC: Mi állhat Mikkelsen montés szenvedése mögött?

„Teljesen más egy Rally1-es autót vezetni” – mondja erről Vincze Ferenc, a Formula Shakedown című műsorának szakértője.

részletek

Indul a Shakedown, a Formula új ralis műsora

Állandó szakértőnkkel, Vincze Ferenccel beszéljük át a rali világának aktuális híreit: az első adásban a WRC és a Monte-Carlo Rali kerül terítékre.

részletek

Ducati-elsőséggel zárult a sepangi shakedown

Michele Pirro egyedüliként jutott két perc alá a MotoGP „bejárató tesztjén”, ahol a fő hangsúly az új aerodinamikai csomagok próbálgatásán volt.

részletek

Crutchlow ismét az élen a száradó pályán

A sepangi shakedown második napja is yamahás elsőséget hozott a MotoGP-ben, de ezúttal csak az utolsó órában kerülhettek fel a slick gumik.

részletek

Yamaha-vezetéssel ébredt fel a MotoGP

Cal Crutchlow elsőségét hozta a sepangi shakedown első napja – igaz, a transzponder nélkül köröző Dani Pedrosa állítólag gyorsabb volt.

részletek

KTM-es újonc nyitotta az élen a shakedownt

Bár a hivatalos teszt csak szombaton kezdődik Malajziában, a tesztcsapatok és a MotoGP öt idei debütánsa már hétfőn pályára gurult – közülük a tavalyi Moto2-es ezüstérmes volt a leggyorsabb.

részletek

Felébredt a MotoGP: a Hondáé a shakedown

Stefan Bradl motorozta a legjobb időt a teszt nulladik napján, Cal Crutchlow bemutatkozott a Yamaha tesztmotorosaként, megtette első köreit a három újonc – Katarban elindult a MotoGP (teszt)idénye!

részletek