Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 20. szombat

VinczeFerenc

Vincze Ferenc: Próbáltunk bekezdeni...

Két szakaszgyőzelem, második hely és egy dicséret Mads Ostbergtől - így tért vissza a magyar bajnokságba a korábbi aranyérmes Vincze Ferenc. Az első körben hibázott, de nagyon elégedett az eredménnyel.

részletek

Salgó Rali: Ostberg nyert, a visszatérő Vincze a legjobb magyar

A hazai ralibajnokság norvég sztárpilótája behúzta a szezonnyitót. Az egy évet kihagyó 2019-es bajnok második hellyel tette le névjegyét, Bodolai viszont élete eredményét bukta el, a címvédő Hadik szintén nullázott.

részletek

Vincze Ferenc sem számított ilyen jó eredményre

A Szilveszter Ralit negyedszer is megnyerő pilóta maga sem várta, hogy ennyire jól sikerül majd a visszatérés - 2022-re az Európa-bajnoki szereplés is szóba került, de még semmi sem biztos.

részletek

Vincze Ferenc: Teljes szezon nincs, néhány futam lehet

A 2019-es magyar bajnok az első futamot biztosan kihagyja, a folytatás pedig képlékeny - beszélt az Igor Bacigállal való elválásról és a jelenlegi helyzetéről is.

részletek

Vincze Ferenc: A ralitól kicsit most elment a kedvem

Nyertek futamot, vezették a bajnokságot, ám a nyíregyházi turbóhiba, majd egy meghibásodó szenzor elvette az esélyt Vincze Ferenctől és Bacigál Igortól a címvédésére. A pilóta szerint peches évük volt és nem tud igazán elégedett lenni a bronzéremmel.

részletek

Felkészülten várja a rajtot a címvédő

2019 abszolút magyar bajnoka, Vincze Ferenc beszélt az új autóról, annak változásairól, a Salgó Rali pályáiról és az előttünk álló szezonról is.

részletek

Vincze Ferenc: „A bajnoki cím kötelez!”

Úgy tűnik, ismét számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 21. alkalommal megrendezendő Szilveszter Ralin. A december 27-29 közötti évbúcsúztató versenyen a szervezők is mindent megtesznek azért, hogy a rajongókat a lehető legjobban kiszolgálják. Ismét lesz élő rádiós és internetes közvetítés, a parkolás – ahogy eddig mindig – most is ingyenes lesz, ráadásul a Hungaroring főbejáratánál található MOL-kút és környéke ismét visszakerül a külső szakaszba. A versenyzők is nagyon készülnek már, 2019 abszolút magyar bajnoka, Vincze Ferenc mindenképpen nyerni szeretne az évzáró viadalon.

részletek

Vincze kezében van az Ózd Rali

Ahogy idén a legtöbbször, úgy Ózdon is a listavezető diktálja a tempót: nyolcból hat szakaszt megnyert, így magabiztosan vezet Hadik András és Velenczei Ádám előtt.

részletek

Vincze az utolsó szakaszon előzte meg Hadikot

Fordulattal ért véget az Országos Rali Bajnokság idei harmadik futama Székesfehérváron, ahol Vincze Ferenc a 11. szakaszon állt az élre, a törölt 12. miatt pedig Hadik Andrásnak már nem maradt esélye visszavágni.

részletek

Vincze Ferenc győzelmével zárult az Eger Rali

Vincze Ferenc és Bacigál Igor bizonyult a leggyorsabban az ORB idei első futamán, Egerben, gyakorlatilag végig vezetve, magabiztosan nyerték meg a versenyt és a power stage-en futott legjobb idővel még a pontot is sikerült feltenniük az i-re.

részletek

Eger Rali: Vincze és Turán vív a győzelemért

Péntek este egy rövid, sötétben megrendezett bemelegítő szakasszal vette kezdetét az ORB-szezonnyitó Eger Rali, szombaton viszont már egy kőkemény nap várt a mezőnyre kilenc további gyorsaságival.

részletek

Vincze is feliratkozott az idei futamgyőztesek közé

A várt szikrázó küzdelem elmaradt a Székesfehérvár Rali befejező napján, Vincze végül ellentmondást nem tűrően húzta be az első helyet, így szorosabbá és érdekesebbé tette a bajnok tabellát.

részletek