DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 3. vasárnap

VinczeFerenc

Michelisz az Év Autóversenyzője: 2023 magyar toplistája

Michelisz Norbert, Vincze Ferenc, Csomós Miklós: ők szerezték meg a dobogós helyezéseket a magyar autóversenyzők 2023-as toplistáján.

részletek

Mixi hibája, Vincze remeklése, Michelisz debütálása: mit tudtunk meg a Rally Hungaryből?

Gobodics Tamás szedte össze a hétvégi magyar ERC-futam fontosabb beszédtémáit – mi történt Mixivel, mennyire volt jó Vincze, hogyan értékelhető Michelisz ralis debütálása?

részletek

Feketébb McLaren, Ricciardo Szingapúrban, Massa újra lépett – szerdai hírek

Bejelentéseket ígért a Ferrari, teljesen zárt kerekeket tesztel legközelebb az FIA, Mick Schumacher nem adja fel: ezek voltak a szerdai nap F1-es témái.

részletek

Mr. Megbízhatóság: Vincze Ferenc impozáns eredménysora

Ha eredmény kell, Vincze Ferencet hívd: szinte példátlan stabilitással szállította őket idén és az elmúlt években is a friss kétszeres bajnok.

részletek

„Erről szólt az év” – Vincze Ferenc a bajnoki címről

Mi játszódott le benne az utolsó futamon, mi a bajnoki cím titka, hogyan készül a Rally Hungaryre és mi várható ezt követően?

részletek

Vincze dominált a Salgó Ralin

Már pénteken lelépte a mezőnyt Vincze Ferenc, aki a power stage-t is megnyerte az első aszfaltos futamon, s ezzel magabiztos előnybe került a tabellán.

részletek

Nagy Norbi, Vincze Ferenc és Bunyós Pityu is a Macskaárvaházban ünneplik a Madarak és Fák Napját

Az Eb-második helyiversenyző és a magyar ralibajnok is ellátogat szerdán Kápolnára – a program természetesen faültetés.

részletek

Új autóval és navigátorral támad Vincze Ferenc

A Korda Racing marad, de egy újabb Skoda Fabia Rally2 és egy új navigátor is változást jelent a korábbi magyar bajnoknál.

részletek

Egy hajszállal nyert Ózdon Ostberg

A magyar bajnokságba visszatérő Csomós Miklós hét tizedmásodperccel kapott ki a korábbi WRC2-es világbajnoktól. Turán Frigyes hatalmasat bukott, Vincze Ferenc állhatott még fel a dobogóra.

részletek

Motiváltan készül Ózdra Vincze Ferenc

A Korda Racing versenyzője szerint sikerült megoldani egy éve eleje óta fennálló beállításbeli problémát, így még magabiztosabban várhatja a hétvégi Ózd Ralit. Szerinte a királdi körgyors dönthet és Sátán is próbál javulni korábbi önmagához képest.

részletek

Interjú: Vincze lenyűgözte Ostberget

A világklasszis norvég a Formula.hu-nak adott exkluzív interjút: elárulta, hogy miért vív idén szorosabb csatákat a helyiekkel, mint tavaly, hogy ott lesz-e a hátralévő két magyar bajnoki futamon és arról is beszélt, hogy látjuk-e még a WRC-ben.

részletek

Ostberg idei harmadik sikerét hozta a Mecsek Rali

Az első nap után még Velenczei vezetett az 55. alkalommal kiírt versenyen, a korábbi WRC2-es világbajnok azonban fordított, így minden eddigi fellépése során győzni tudott.

részletek