DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

WRC

WRC: Megbukik az új pontrendszer?

Vincze Ferenc, a Formula.hu raliszakértője szerint az új rendszer nem hozza azt, amit vártak tőle, viszont generált egy új problémát.

részletek

Formula Shakedown: Milyen lesz a Rally Hungary?

Vincze Ferenc és Gobodics Tamás ezúttal a hazai versenynaptár, a Rally Hungary, valamint a hétvégi WRC-futam érdekességeit beszélte át.

részletek

WRC: Lappi nyert, de Evansé a legtöbb pont

A Rali-vb új pontrendszere elhozta az első furcsaságot: ugyan WRC-karrierje második győzelmét aratta a Hyundai finnje, de így sem ő viheti haza a legtöbb pontot.

részletek

Ralihíradó: Evans nyert, Rovanpera és Al-Attiyah kiesett

Kiemelt futamot rendeztek Finnországban és Katarban, magyar autóval született Solberg-győzelem Norvégiában: ez történt az elmúlt egy hétben a rali világában.

részletek

WRC: Mi állhat Mikkelsen montés szenvedése mögött?

„Teljesen más egy Rally1-es autót vezetni” – mondja erről Vincze Ferenc, a Formula Shakedown című műsorának szakértője.

részletek

Indul a Shakedown, a Formula új ralis műsora

Állandó szakértőnkkel, Vincze Ferenccel beszéljük át a rali világának aktuális híreit: az első adásban a WRC és a Monte-Carlo Rali kerül terítékre.

részletek

WRC: Neuville legyőzte Ogier-t és mindent vitt a Monte-Carlo Ralin

A Hyundai sztárja elképesztő teljesítménnyel kezdte a 2024-es WRC-szezont és így tett a Citroennel Yohan Rossel is. Kettős Toyota-dobogó, Tanak csak negyedik.

részletek

Monte, Daytona, dupla FE: a hétvége menetrendje

Rajtol a WRC-szezon, jön a Daytonai 24 órás, két futamot is rendeznek a Formula-E-ben: mutatjuk a hétvége programját a közvetítésekkel együtt.

részletek

Új név, Schumacher vs. Hamilton – szerdai F1-es hírek

Visa Cash App RB lett az AlphaTauriból, Horner a Mercedest, Vowles Hamiltont dicsérte, elkezdődött a Monte, Barcelonában debütáltak az új F2-esek.

részletek

Rajtol a WRC 2024-es szezonja: minden, amit tudni kell

Jön a Monte-Carlo Rali, így ideje áttekinteni, hogy mi várható az idei WRC-szezonban: esélyesek, változások, kérdések, versenynaptár.

részletek

A szombati nap fontos hírei egy helyen

Egy-két F1-es hír, Dakar-érdekességek, MotoGP-bemutató, az FIA-t hibáztató WRC és a Daytonai 24 órás rajtja: erről beszélhettünk szombaton.

részletek

„Sokkolt és nem hittem el” – így reagált a WRC új pontrendszerére a Toyota sztárja

Egészen érthetetlen döntés után kell egészen érthetetlen rendszerben versenyezni idén a WRC-ben. Elfyn Evans rámutatott a probléma lényegére.

részletek