Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 7. kedd

WRC

Mozgásban az ősszel érkező WRC 9

Új játékmenet-videót kaptunk a rali-világbajnokság hivatalos feldolgozásának legújabb verziójából. A WRC 9 szeptember 3-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

részletek

Ostberg-exkluzív: Van még visszaút?

A jelenleg a Citroen gyári pilótájaként az R5-ös autót fejlesztő és közben a WRC2 vb-címét megcélzó norvég úgy érzi, hogy még mindig elég gyors ahhoz, hogy lehetőséget kapjon a legmagasabb szinten. Ostberg az AFM-nek adott exkluzív interjút.

részletek

WRC: Ogier nyert, törölték a futam végét

A rali-vb megtartotta idei harmadik futamát is, de az utolsó napot végül már inkább mégis kivették a programból. Sebastien Ogier nyert a világbajnok előtt, egy Ford is dobogóra állhatott.

részletek

WRC: Ogier vezet, Neuville kiesett

A rali-vb mexikói futamát a koronavírus miatt sem halasztották el, az első nap után viszont a Hyundai és a Ford nem lehet túl elégedett - a Toyota annál inkább örülhet a fejleményeknek.

részletek

WRC: Tinisztár győzte le Ogier-t, Evans nyert

Azonos autóval, az utolsó méterekig kiélezett csatában győzte le a hatszoros világbajnokot a 19 éves Kalle Rovanpera, ő nyerte a power stage-et - a futamot viszont csapattársa, Elfyn Evans húzta be.

részletek

WRC: Evans 21 kilométerre a sikertől

A világbajnok Ott Tanak tartja a második helyét, a dobogó alsó fokáért pedig egy 19 éves újonc küzd óriásit a hatszoros világbajnok Sebastien Ogier-vel. Vasárnap egyetlen szakasz vár csak a mezőnyre.

részletek

Evans vezet a havas/murvás Svéd Ralin

Hó nem sok van a WRC-szezon második futamán, de a furcsa körülmények nem gátolták meg a Toyotákat abban, hogy az élre törjenek - egyelőre csak a címvédő Tanak tudja velük tartani a lépést.

részletek

WRC: Neuville legyőzte a Toyotákat a Montén

Az utolsó napon szenzációsan autózott a Hyundai klasszisa, aki így megelőzte az Ogier-Evans párost és parádés győzelemmel nyitotta a WRC 2020-as szezonját.

részletek

WRC: Körömrágós csata a Monte első helyéért

Az első három helyezett hét másodpercen belül van egymáshoz képest, hihetetlen szoros küzdelem zajlik a dobogó fokaiért - az utolsó napot Elfyn Evans kezdheti előnyből.

részletek

Monte: Toyoták az élen, Tanak kórházban

Sebastien Ogier és Elfyn Evans késhegyre menő csatát vív az első helyét, de Thierry Neuville is ott figyel a háttérben, alig pár másodperccel lemaradva. Ott Tanak viszont rommá törte a Hyundait.

részletek

Elkezdődött a Monte, Neuville az élen

Egy szakasz Sebastien Ogier, egyet pedig Thierry Neuville nyert a Monte-Carlo Rali első napját, de utóbbi annyira leosztotta a mezőnyt, hogy ő áll az élen - az M-Sport csúnyán megégett már a nyitányon.

részletek

Hétvégén átesik a tűzkeresztségen a Toyota

A Toyota versenyistállója, a TOYOTA GAZOO Racing a 2018-as kontruktőri és 2019-es egyéni WRC világbajnoki cím után új pilótákkal vág neki a rali-világbajnokság 2020-as idényének.

részletek
Olvastad már?