DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Monte-CarloRali

Indul a Shakedown, a Formula új ralis műsora

Állandó szakértőnkkel, Vincze Ferenccel beszéljük át a rali világának aktuális híreit: az első adásban a WRC és a Monte-Carlo Rali kerül terítékre.

részletek

WRC: Neuville legyőzte Ogier-t és mindent vitt a Monte-Carlo Ralin

A Hyundai sztárja elképesztő teljesítménnyel kezdte a 2024-es WRC-szezont és így tett a Citroennel Yohan Rossel is. Kettős Toyota-dobogó, Tanak csak negyedik.

részletek

Dakar, Monte, Daytona: milyen autósport-események várnak ránk télen?

Mrá december végén elrajtol az Africa Race, de jön a Dakar, jön a Monte-Carlo Rali, jön a daytonai 24 órás, és jön a Formula-E szezonnyitója is.

részletek

Ogier-győzelem a szezonnyitó Monte-Carlo Ralin

A nyolcszoros világbajnok nyert, a címvédő bekísérte: kettős Toyota-sikert hozott a legendás WRC-futam.

részletek

Ogier és Loeb a Monte élén

A két visszavonult legenda kezdett a legjobban az új WRC-éra első futamán, a Monte-Carlo Ralin - van, aki szenved a hibridekkel, a Hyundai első napja nem alakult jól, a Ford viszont erősnek tűnik.

részletek

Elkezdődött a Monte, Neuville az élen

Egy szakasz Sebastien Ogier, egyet pedig Thierry Neuville nyert a Monte-Carlo Rali első napját, de utóbbi annyira leosztotta a mezőnyt, hogy ő áll az élen - az M-Sport csúnyán megégett már a nyitányon.

részletek

Tanak-Ogier-Neuville sorrend a Montén

A címvédő a Citroennel is bekezdett, Tanak idén is parádés eddig, Neuville rizikót vállalt, Meeke defektet kapott, Loeb a második szakaszon maradt le - elrajtolt az idei WRC-szezon.

részletek

A Ford Fiesta első megmérettetése a Monte-Carlo Ralin

Sébastien Ogier magabiztos győzelemmel nyitott a rali világbajnokság 2018-as szezonjában, amikor Ford Fiesta WRC gépével első helyezést szerzett a múlt heti Monte-Carlo Ralin.

részletek